Konu sahibesi bizimle dalga geçiyor.bu gün girmiş siteye...
Ablacım üye başka bir sebepten banlandı, banı açılınca siteye giriş yapar, konusuna da yorum yazar isterse.
Teşekkür ederimAblacım üye başka bir sebepten banlandı, banı açılınca siteye giriş yapar, konusuna da yorum yazar isterse.
o kadar uğraşmana gerek yoktu, üst bölümde izlenen mesajlar kısmından görebilirsinValla dün yorgun halimle bekledim. Bugünde bdv de başlığı bulamayıp meraktan googl'a aklımda kalan kelimeleri yazıp konuyu buldum ama görüyorum ki halen daha cevap yok
Siteye girmesi engelleniyor :) tatmadn galiba bu duyguyuBişey soracağım banlanmak nasıl oluyor anlatacak var mı ben hala çözemedim de
Hayır siz nereden görwbiliyorsunuz onun banlandığını bir de başıma gelirse nasıl anlarım acabaSiteye girmesi engelleniyor :) tatmadn galiba bu duyguyu
siteye giremezsiniz ehe uyarı veriri şu tarihe kadar yasaklısınız gibi bişeyHayır siz nereden görwbiliyorsunuz onun banlandığını bir de başıma gelirse nasıl anlarım acaba
Anlamamak mümkün değil :))) konu sahibinin profiline tıkla anlarsın zaten.Hayır siz nereden görwbiliyorsunuz onun banlandığını bir de başıma gelirse nasıl anlarım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?