O kadını buldum kızlar!

Bişey soracağım banlanmak nasıl oluyor anlatacak var mı ben hala çözemedim de
böyle konulara madahil ol.konu alsın başını gitsin.sonra bir karmaşa çıksın ,onun üzerine ters bir yorum yap...hopppppp kapıdasın :))))) ama inan öyle gerçekçi oluyorki..sanki gerçekten kapı dışarı atılmış duygusu yaşıyorsundeneyim konuşuyor mune selamlar

Bişey soracağım banlanmak nasıl oluyor anlatacak var mı ben hala çözemedim de
Mune ile tanışmamışsın demek ki :) Şimdi Mune'nin cımbızları var. Vukuata göre cımbızın savurma şekli değişiyır. Eğer uzağa savurursa cımbız bu süre olarak daha uzun siteye giriş yapamayacağın anlamına geliyor ki önceden 24 saat etkili cımbızla tanışırsan ancak diğer cımbızları kullanıyor. O oradan bir savuruyor cımbızı, kinetik enerji, fizik kanunları falan alt üst oluyor. Kendini dışarıdan izlerken buluyosun siteyi.

Tüm bunları mesela konu raydan çıkıp geyiğe dönerse, hakaret, dini konular, sataşma gibi site kurallarının ihlal edildiği durumlarda gerçekleşiyor. Bu konuda Ordinaryüs Prof. seviyesinde ban kraliçesi MissCherryBlossom u izlemeni öneririm. Tam izlerken bi bakıyosun hooop cımbız gelmiş Cherrycan banlanmış. Uzun bir süre online görmen mümkün olmuyor

Size özel tanışanlar anlatıyor köşesi yapacağım birde gülerken gidenler var

Peki bu konunun sahibi kazzy nerede acaba hadi dün pazardı bugünde yoksa sorun var bence
Süre Mune nin kaç numaralı cımbızı kullandığına bağlı. belki 24 saati dolmuştur ama geçmişte düşük nolu cımbız kullanıldıysa süre uzun olabilir. Gelse de aydınlansak. Taş mı oldu konu çözül dümü valla ben de çatladım

Hayır siz nereden görwbiliyorsunuz onun banlandığını bir de başıma gelirse nasıl anlarım acaba
Ah kardeş,şöyle söyleyeyim acı gerçeği.Bir sabah kalkarsınki her tarafın ağrıyor,etlerin cımbızla koparılmış gibi acıyor.İçinde de bir hüzün,bir üzüntü...
Kalkıp zar zor siteyi bir kolaçan edeyim dersin ki o da ne kapılar duvar olmuş.
Sitenin müdürü mune üzgün olduğunu tahmin ettiği için senin dairenin önüne gri renkli "üzgün üye"yazısını asar.Ta ki eski mutlu hallerine geri dönüp cımbızların acısı geçene kadar.
Bu da bize ders olur,gece çok yemek yeyip kabuslarımızda yabalar,biçerdöverler görmekten bir süre olsun kaçınırız.
İyi anlattımmı Mune

Gunaydin lar banlandim alaycı içerik den farkında bile diildim
Ban geceye yakın açılmış saniyorum gece soran bir üyenin özeline acilen yazdım konumun taşındigini çözecek kadar vaktim yoktu bebegimle ilgileniyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…