- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Peki sonuç ne oldu goristunuzmu o kadinlaGunaydin lar banlandim alaycı içerik den farkında bile diildim
Ban geceye yakın açılmış saniyorum gece soran bir üyenin özeline acilen yazdım konumun taşındigini çözecek kadar vaktim yoktu bebegimle ilgileniyordum...
Gunaydin lar banlandim alaycı içerik den farkında bile diildim
Ban geceye yakın açılmış saniyorum gece soran bir üyenin özeline acilen yazdım konumun taşındigini çözecek kadar vaktim yoktu bebegimle ilgileniyordum...
eeee sonuçGunaydin lar banlandim alaycı içerik den farkında bile diildim
peki sonuç?Gunaydin lar banlandim alaycı içerik den farkında bile diildim
Artık ne olduğunu yazarmısınız merak ettikGunaydin lar banlandim alaycı içerik den farkında bile diildim
Peki sonra???O kadar tuhaf bir durum ki aslında ben karmakarışıken size nasıl anlatıYM bilemiyorum.
Evt inşaat sektörü onmuhasebe sekreterlik yapıyor adı soyadı hersey var artık bende...
Gittim karşısına diikildim migdem desiliyor du acidan odada iki kişilerdi birebir görüşmek istediğimi söyledim arkadaşı çıkar çıkmaz kendimi tanıttim,önce bi kaldı sonra...
O; oturalim lütfen
Ben;dışarda konuşalım isterseniz!
O;neyi?
Ben;sizi ve kocami
O;anlamadım?
Ben;peki açık konuşalım kocam la ne zamandır berabersiniz!?
O;ne? !Ben ve X abimi?nerden cikariyor sunuz? Ve bu çok iğrenç anliyamiyorum!
Ben;bencede çok iğrenç siniz! Ama yinede bilmek istiyorum!
O;dışarda konuşalım lütfen
Kahvaltıyı yarım bıraktım bekliyorum yazsın diyeYa hu niye taksit taksit yazıyorsunuz
Offfff gerçekten sıkmaya başladınız ama yaa taksit taksit yazmayın allah aşkına reyting peşindeki diziler gibisinizBen;neyi bilmiyorum yaaa!acimi ve kahrimi bilirim ben!
O;dinleyin lütfen hıcde öyle degil
Yalan soyledigindendir. Olaydan sonra gitmedi, gidemedi. Millet de tepki verince dusune dusune yaxiyor iste.Ya hu niye taksit taksit yazıyorsunuz
O kadar tuhaf bir durum ki aslında ben karmakarışıken size nasıl anlatıYM bilemiyorum.
Evt inşaat sektörü onmuhasebe sekreterlik yapıyor adı soyadı hersey var artık bende...
Gittim karşısına diikildim migdem desiliyor du acidan odada iki kişilerdi birebir görüşmek istediğimi söyledim arkadaşı çıkar çıkmaz kendimi tanıttim,önce bi kaldı sonra...
O; oturalim lütfen
Ben;dışarda konuşalım isterseniz!
O;neyi?
Ben;sizi ve kocami
O;anlamadım?
Ben;peki açık konuşalım kocam la ne zamandır berabersiniz!?
O;ne? !Ben ve X abimi?nerden cikariyor sunuz? Ve bu çok iğrenç anliyamiyorum!
Ben;bencede çok iğrenç siniz! Ama yinede bilmek istiyorum!
O;dışarda konuşalım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?