O kadını buldum kızlar!

Tamam, konun istediğin ilgiyi gördü
Taksit taksit yazmaya ne gerek var olduğu gibi yaz gitsin ... Karşılıklı sohbette kurgu var gibi görünüyor... Sanki cesaret Edip gerçeklerle yüzleşmeye gitmemissin gibi duruyor... "Hicbisey bilmiyorsunuz gerçekten" sözü dizi film ve roman kitaplarında kullanılıyor...

kitap okuyomuş gibi hissettim kendimi. çok başarısız bi senaryo
Ama gerçekten öyle... Hiçbir aldatılmış kadın bu şekilde konuşmaz ya da aldatan kadının tepkisi bu olmaz... İnandırıcı gelmedi ...

Slm inanıp inanmamakda size kalmış arkadaşlar ben olanı yazıyorum
Siz bütün günu pc başında mi geciriyosunuz yani?
Yazarken kapı çaldı annem geldi büyük kızımın okul gezisi vardı yardım istemiştim kadincagiz sağolsun geldi ne deseydim;ya kusura bakma anne kk daş lar bekliyor sen şimdi gitmiş deseydim

He birde unutmuşum bi ara uğrar boğazını sıkarim kadının öyle diyosun ya!kadını görmeyi ben istedim neden çirkeflesmem gerekiyormuş anlayamadım balçık banada bulassin diyemi?neyse konuma devam edicem ama beklediğiniz o senaryolar var mı bilemiycem.

Daha açıklayıcı olur diye o şekilde yazmıştım madem öyle özetini giriyorum.
Böyle birşey yok dedi!isterseniz Q beye sorun ve W hanima biz birlikte firmadan ayrı is almaya çalışıyorduk dedi!bağırdım benim haberim yok dedim!bilmiyorum dedi
...Peki neden bana böyle söyledi dedim yine bilmiyorum gerçekden diyor!Üzgünum ama sizi konuştuk böyle böyle dedim(eski konumda vr)iğrenç neden ama dedi!dalgami geciyosunuz dedim!eşimi arayip çağırmami istedi...yapamadım.yeminler etti böyle birşey olmadığına ve bunu hep beraber konuşup çözmek istediğini söyledi.ne yapacağımı bilemedim beddua dan nefret ederim ama o an istem dışı lanet olsun yaa diyip çekip geldim!olan bu

Biliyorum çok tuhaf benim içinde öyle kafamda 41 milyon soru var!
1.eğer öyleyse kocam neden bana böyle bir acı çektirmek istedi
2.acaba ben yanlış kadınımi buldum ama olamaz hastahanede olduğumuz sırada is yerini aradığım da X le cikmislardi
3.acaba niyeti oyduda kadından görmeyince vazmi geçti
4.tam tersi kadının niyetiydi tam evt diycek ken pişman mi oldu benimki
V.s v.s ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…