- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Garip yani. Aldatma diyince sadece birbirleriyle muhabbet etmediler yani. Adam cilveli o senden diyor. Biz hatırlatınca acımasız oldukBuralarin klasigidir, kadin dayak yer, ama dayak yiyorsun deriz zoruna gider. Aldatilmaktadir, aldatiliyorsun deriz zoruna gider. Insanlar o durumu yasarken umurunda olmuyor da baskasindan duyunca acimasiz oluyor nedense. Konu sahibi aldatilmis ve affetmis. Yani herseyi kenara itip unutup yoluna bakacak. Malum kadini kurcalarken sorun olmuyorsa benim yorumum hic sorun olmamali. Acimasizlik yapan kisi kocasi ama suclusu kadin, ben, yorum yapanlar vs...
Size ne. Benim düşünce yapımı bilmeden yorum yapmayın. Evet o kadın rezil tıpkı adam gibi. Sizin gibi sadece adama rezil demiyorum.Genelde öyle işte. Kadınlar hep suçlu. O üyenin gözünde de öyle baksana yazdığı yorumdan.
Burda diğer kadını kimse suçlamasa da onu haklı bulduğumuz anlaşılmıyor. Bazı kadınlar o diğer kadınlara bir güzel sayıp sövmemizi istiyor işte ancak böyle baş edebilirler. Adama laf yok ama o diğer kadın rezildir...
Genelde öyle işte. Kadınlar hep suçlu. O üyenin gözünde de öyle baksana yazdığı yorumdan.
Burda diğer kadını kimse suçlamasa da onu haklı bulduğumuz anlaşılmıyor. Bazı kadınlar o diğer kadınlara bir güzel sayıp sövmemizi istiyor işte ancak böyle baş edebilirler. Adama laf yok ama o diğer kadın rezildir...
Hesap sormaya gittiğini sanmıyorum, güzel mi çirkin mi merakını gidermek için gitmiştir
Ne kadar da aşağılamışsınız konu sahibini pes. Yine sadece adam suçlu o rezil kadın suçsuz ilan edilmiş şaşırmadım.
Ben olsak affetmem net. Unutamamış zaten. Unutmayacakta. En güzeli ayrılması.Her ne sebeple gidiyorsa da kimse burada adami suclu kadini sucsuz gormuyor.
Affetdiyorsa hayatini bunu endekleyip yasamasi hayatini cok zorlastirir. Affediyorsan eski huzurlu gunlerine donmek istersin ki her kadinin da hakettigi budur. Ama adam gidiyor aldatiyor ustune "senden daha cilveli" diyor. Ama kadinla yuzyuze gelmeye calisiyor. Kendine yapabilecegi en buyuk kotuluk maalesef. Umarim vazgecer.
Ne o diğer kadına ne adama rezil dedim rezil kelimesini de siz kullandınız. Ancak kadına dersiniz zaten. Alıntıladığınız yorumumu bir daha okuyun kadına kötü bir şey demediysem bu onu onayladığım anlamına gelmez değil mi? Burda muhattap olduğumuz koca şahsı kadını o aldattı sonuçta. İstese aldatmazdı değil mi?Size ne. Benim düşünce yapımı bilmeden yorum yapmayın. Evet o kadın rezil tıpkı adam gibi. Sizin gibi sadece adama rezil demiyorum.
Evlenirken adam söz verdi sadakatli olacağına. Cilveli birini bulunca gitmeyeydi. Yani öyle yazıyorlar ki sanki diğer kadın adamı kaçırıp bayıltmış gibi. Adam o kadar masum yaniGenelde öyle işte. Kadınlar hep suçlu. O üyenin gözünde de öyle baksana yazdığı yorumdan.
Ya hu adamı aklayan kim . Diğer kadının toplum ahlakına karşı sorumluluğu yok mu. İnsanlığa karşı sorumluluğu yok mu? Ne diye aklıyım ben adamı. Aldatma benim için asla affedilemez bir konu.kadının suçu kendisini ve kocasını ilgilendirir..
konu sahibesine karşı sorumluluğu olan kendi kocasıdır elin kadını değil.. karşısındaki kadının kim olduğu önemli değil. ayşe olur atma olur onların suçlu olması adamı aklar mı?
Sizin gibi sadece adama rezil demiyorum.
Rezilden kastım suçlama. Siz niye bu kadar üstünüze alındınız, size yazdığımı hatırlamıyorum. Benim yorumuma karşılık veren sizsiniz. Anlamadan bilmedenNe o diğer kadına ne adama rezil dedim rezil kelimesini de siz kullandınız. Ancak kadına dersiniz zaten. Alıntıladığınız yorumumu bir daha okuyun kadına kötü bir şey demediysem bu onu onayladığım anlamına gelmez değil mi? Burda muhattap olduğumuz koca şahsı kadını o aldattı sonuçta. İstese aldatmazdı değil mi?
Neden hesabı sadece eş versin, ortada iki taraflı bir ahlaksızlık söz konusu.Anlamak istediginiz gibi okuyorsunuz bence.
Herkes "iki tarafta suclu ama hesabi verecek eş" diyor. Bunu nasil kadin sucsuz gibi algiliyorsunuz hayret dogrusu.
İşte toplumun ikiyüzlülüğü. Bize bizim aklımıza kazınılmak istenilen bu. Aklını kullanan bu düşünceye karşı gelir, kullanamayan adamdan önce kadını suçlar.Anlamak istediginiz gibi okuyorsunuz bence.
Herkes "iki tarafta suclu ama hesabi verecek eş" diyor. Bunu nasil kadin sucsuz gibi algiliyorsunuz hayret dogrusu.
Eşi itiraf etmiş mi?Gerçekten o zaman bir şey ifade etmez.
Ya hu adamı aklayan kim . Diğer kadının toplum ahlakına karşı sorumluluğu yok mu. İnsanlığa karşı sorumluluğu yok mu? Ne diye aklıyım ben adamı. Aldatma benim için asla affedilemez bir konu.
Ben sizi değil başka üyeyi alıntıladım siz beni ilk alıntıladınız ama lütfen :)Rezilden kastım suçlama. Siz niye bu kadar üstünüze alındınız, size yazdığımı hatırlamıyorum. Benim yorumuma karşılık veren sizsiniz. Anlamadan bilmeden
Kocası kadar o kadın da muhatabı bana göre. Sizinle aynı görüşte olmak zorunda değilim ki.iyide varsa konumuz diğer kadın değil ki..onun kocası açsaydı konuyu o zaman kadının suçlu olduğunu söylerdik..
benim dediğim konu sahibesinin muhattabının kocası olduğu elin kadını değil..
Neden hesabı sadece eş versin, ortada iki taraflı bir ahlaksızlık söz konusu.
Çocuk mu kandırıyorsunuz, o alıntıda benim mesajım için yorum yaptınızBen sizi değil başka üyeyi alıntıladım siz beni ilk alıntıladınız ama lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?