O kadını buldum kızlar!

Konu sahibi hesap sormaya gidiyorum yazmış mı? Ben görmedim de.

Görüşmek için randevu almış işte. Ya numara çekecek o arada kadını süzecek ya da "Hanım hanım ben o adamın karısıyım" falan diye çirkeflik yapıp kendini rezil edecek. Kadının zaten konu sahibini bilmediğini sanmıyorum yani aldatmaya utanmayan konu sahibinden mi utanacak.

Am
Merakimdan da gidiyorum yazmamis ama, iki secenekte bizim fikirlerimiz. 1 senedir arayan kadin sadece gormeye gitmez bence. Baya baya bilenip gidiyor gibi bir havasi var.
Aman kızlar ne hesap soracak allah aşkına katilin olay yerine döndüğü gibi cilveli mş diye merak etti

Belki de ikisi aynı üyedir hesapları karıştırmıştır
Yok şöyle oldu başka üyeyle onlar yorumlaştı ben diğer üyeye hak verdim diye onu alıntılayıp yazdım kendisi beni alıntıladı sonra başladı yorumlaşmamız. Neyse farklı fikirlere açığız

Ben olsaydım kadının kocasına söylerdim benim evimde öyle bir olayın huzursuzluğu var ise onunda o huzursuzluğu yasamasini isterdim başkasının esi ne hadi onu geçtim kendi eşime nasıl yaparım lan zilli sinierim tepeme çıktı hep böyleleri yüzünden yuvalar bozuluyor

adam pişkin detay vermiş birde.
pişkini boşamamışta bir sene iz sürmüş. hayır yani ne diycen elin kadınına kocamın cilveli kadın anlayışını merak ettim de seni bir göreyim dedim mi
Allah vere kadından dayak yiyip geri dönmeye bizim bir komşumuz talas meydan savaşı gibi hazırlanıp kadının iki abisinden dayak yiyip geri dönmüştü
Hala kociskosu onu aldatmasin diye etrafında pervane bu tipler hıncını kocasından alamadığı için kadına satasiyor

Boşansa zaten umuru olmazdı kadın

Ay buna çok güldüm ya. Ee ava giden avlanır derler boşa dememişler. Kendine güvenen gitsin dövmeye o zaman ne diyelim :)

Başka bir kadın da olabilir mi ,isim soyadı vardı tek delil ?
Ayrıca kimse yanlışlıkla ,soyunup da sevişmez iki taraf da az değil ,ne eşiniz ne de o kadın , eğer boşanmayı göze alamıyorsanız , hergün midenizi kaldıracak kadar bitkin olacaksınız ,boşa kendinize eziyet ediyorsunuz yapmayın dik durup ,rest çekemeyecekseniz...

Ohaaa yuhhh benim başıma gelse abileri beni dovecek he o duruma düşürmesin RABBIM kimseyi de ay şok oldum öyleyse bende abilerime derim eşşek sudan gelinceye kadar dayak atsınlar ona

Çok iyi yaa

Ay buna çok güldüm ya. Ee ava giden avlanır derler boşa dememişler. Kendine güvenen gitsin dövmeye o zaman ne diyelim :)
Bir tanesi de kadının kocasını bulacam onu tehdit edecem onlari bosatacagim diye gitti
Adam meğerse her şeyden haberdarmis zaten kari koca biraz zengin adamlari kafalamak için bu yola girmişler
Bu dediğim kadın da adamin elinden zor kurtulmuştu

Burda bir konu vardı ondan bahsediyorsunuz galiba?

Burda bir konu vardı ondan bahsediyorsunuz galiba?
Bilmem buradaki konuyu okumamistim
iş yerinde bir kadının başına geldi ama vardır illa kocanın haberi olup atfettiği yada konuda ki gibi durumlar
O yüzden dikkatli olmak gerek
Ayrıca konu sahibi bosansa affetmese derim ki ne yapsa hak
Ama böyle çok ikiyüzluce geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…