Hesap sorucam dememiş ki. Gidiyorum demiş. İlk mesajı oyle yaniEvet gidiyor expertise olarak tanıtmis kendini muhtemelen görüşüyor simdi
Konu sahibi hesap sormaya gidiyorum yazmış mı? Ben görmedim de.
Aman kızlar ne hesap soracak allah aşkına katilin olay yerine döndüğü gibi cilveli mş diye merak ettiMerakimdan da gidiyorum yazmamis ama, iki secenekte bizim fikirlerimiz. 1 senedir arayan kadin sadece gormeye gitmez bence. Baya baya bilenip gidiyor gibi bir havasi var.
Belki de ikisi aynı üyedir hesapları karıştırmıştırBen sizi değil başka üyeyi alıntıladım siz beni ilk alıntıladınız ama lütfen :)
Yok şöyle oldu başka üyeyle onlar yorumlaştı ben diğer üyeye hak verdim diye onu alıntılayıp yazdım kendisi beni alıntıladı sonra başladı yorumlaşmamız. Neyse farklı fikirlere açığızBelki de ikisi aynı üyedir hesapları karıştırmıştır
Allah vere kadından dayak yiyip geri dönmeye bizim bir komşumuz talas meydan savaşı gibi hazırlanıp kadının iki abisinden dayak yiyip geri dönmüştüadam pişkin detay vermiş birde.
pişkini boşamamışta bir sene iz sürmüş. hayır yani ne diycen elin kadınına kocamın cilveli kadın anlayışını merak ettim de seni bir göreyim dedim mi
Ay buna çok güldüm ya. Ee ava giden avlanır derler boşa dememişler. Kendine güvenen gitsin dövmeye o zaman ne diyelim :)Allah vere kadından dayak yiyip geri dönmeye bizim bir komşumuz talas meydan savaşı gibi hazırlanıp kadının iki abisinden dayak yiyip geri dönmüştü
Hala kociskosu onu aldatmasin diye etrafında pervane bu tipler hıncını kocasından alamadığı için kadına satasiyor
Boşansa zaten umuru olmazdı kadın
Ohaaa yuhhh benim başıma gelse abileri beni dovecek he o duruma düşürmesin RABBIM kimseyi de ay şok oldum öyleyse bende abilerime derim eşşek sudan gelinceye kadar dayak atsınlar onaAllah vere kadından dayak yiyip geri dönmeye bizim bir komşumuz talas meydan savaşı gibi hazırlanıp kadının iki abisinden dayak yiyip geri dönmüştü
Hala kociskosu onu aldatmasin diye etrafında pervane bu tipler hıncını kocasından alamadığı için kadına satasiyor
Olay bı zaten kadını 1 yıl da anca buldu konu sahibi :))kadın kim
Allah vere kadından dayak yiyip geri dönmeye bizim bir komşumuz talas meydan savaşı gibi hazırlanıp kadının iki abisinden dayak yiyip geri dönmüştü
Bir tanesi de kadının kocasını bulacam onu tehdit edecem onlari bosatacagim diye gittiAy buna çok güldüm ya. Ee ava giden avlanır derler boşa dememişler. Kendine güvenen gitsin dövmeye o zaman ne diyelim :)
Burda bir konu vardı ondan bahsediyorsunuz galiba?Bir tanesi de kadının kocasını bulacam onu tehdit edecem onlari bosatacagim diye gitti
Adam meğerse her şeyden haberdarmis zaten kari koca biraz zengin adamlari kafalamak için bu yola girmişler
Bu dediğim kadın da adamin elinden zor kurtulmuştu
Ya da kendilerini magazin dunyasinin sayılı kisilerinden saniyorlarHangi kadin?
Burayi gunlugu zannedenler de ne garip, sanki herkes kendilerini taniyip yasadiklarini biliyormuscasina yazip cizip gidiyorlar
Bilmem buradaki konuyu okumamistimBurda bir konu vardı ondan bahsediyorsunuz galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?