Kadın o hatayı yapan adamı affederek yanlış yapmış zaten. Ben yerine koyuyorum kendimi, hem kocama hem o kadına hesap sorup öyle bitirmek isterdim. Yoksa hazmedemezdim. Herkes olaylara aynı tepkiyi vermiyor, hepimiz farklıyız.hah bu nokta yanlış işte.. kadın gitsin kendi kocasına hesap versin..
konu sahibesine karşı hesap verme zorunluluğu olan kocasıdır..
Kocası kadar o kadın da muhatabı bana göre. Sizinle aynı görüşte olmak zorunda değilim ki.
Neden hesabı sadece eş versin, ortada iki taraflı bir ahlaksızlık söz konusu.
Neden hesabı sadece eş versin, ortada iki taraflı bir ahlaksızlık söz konusu.
Aynen katılıyorum eşine de hesap sorsun ve affetmesin diyorum, kendi açımdan kadına da hesap sormak isterim diyorum, anca öyle hazmedebilirim, yol verebilirim diyorum.Cunku evlilik iki kisi arasinda olur. 3. Kisiyi aralarina almamak o iki kisinin elindedir. Alan kisi hesabini verir.
Diger kadinin yaptigi da o kadinin evliligini ilgilendirir. Kendi evliligine, kendi cevresine hesap verir. Sorumluluklarini yerine getirir.
Meseke tabiki de iki tarafli ahlaksizlik soz konusu burada hem fikiriz. Ama eşinin yaptigi ahlaksizligi neden affediyor o halde? Esinin yaptigini bile(!) Affediyorsa gidio kadindan neden hesap soruyor? Adamdan sorsun. Madem iki tarafli ahlaksizlik varsa esini neden affedip karsi tarafi affetmiyorsun?
Kadın o hatayı yapan adamı affederek yanlış yapmış zaten. Ben yerine koyuyorum kendimi, hem kocama hem o kadına hesap sorup öyle bitirmek isterdim. Yoksa hazmedemezdim. Herkes olaylara aynı tepkiyi vermiyor, hepimiz farklıyız.
Belki yüzleşmek için gitmedi, merak duygusundan gitti. Güzel mi çirkin mi diye bakmak için.Kocayı affetmek ne demek? Tamam hata görüyorum ben bunu bir daha da yapmayacaksın konuyu kapattım demek. Affettiğin kişiye daha da hesap sormazsın, kocayla işini bitirmiş. Ama hala kadınla uğraşıyor. Affettiysen artık onu da silmek zorundasın, bu olayı yaşanmamış varsaymalısın. Affetmeseydi ikisini de karşısına almak isteseydi tamam ama birini affedip diğeriyle yüzleşmeye gitmek sadece birine suçu yüklemek oluyor. Demek istenen bu ikiyüzlülük.
Bence hesap sormak için gitmedi, kadının nasıl biri olduğunu görmek için gitti.bakın sizde affetmezdim diyorsunuz affedip 1 yıl sonra kadına hesap sormak mantıksız.. olay tazeyken hepimizin tepkileri farklıdır evet..ama bir yıl adamla aynı yatağı paylaşıp kadına hesap sormaya kalkmak tamamen saçmalık..
Aynen katılıyorum eşine de hesap sorsun ve affetmesin diyorum, kendi açımdan kadına da hesap sormak isterim diyorum, anca öyle hazmedebilirim, yol verebilirim diyorum.
Belki yüzleşmek için gitmedi, merak duygusundan gitti. Güzel mi çirkin mi diye bakmak için.
Diğer türlü size katılıyorum, ben zaten affetmem böyle bir rezilliği.
Konu sahibi hesap sormaya gidiyorum yazmış mı? Ben görmedim de.Aynen herkes bunu yapardi burada. Ama konu sahibi yapmamis, ona gore yorum yapti herkes. Kimse kadini sucsuz gormedi ama siz herkesin kadini sucsuz gordugunu yazinca herkes celallendi.
Evet daha çok canı yanacak çünkü evliliği devam ettirmeye karar vermişYine kendine zarar. Çirkin ya da güzel, bunu bilmesinin ona hiçbir yararı yok. Kendini ona benzetmeye çalışması hele, sadece kendini aşağılayan bir durum. Zaten sağlıklı bir evliliği yok, evlilik kangrene doğru gider böyle.
Konu sahibi hesap sormaya gidiyorum yazmış mı? Ben görmedim de.
Evet gidiyor expertise olarak tanıtmis kendini muhtemelen görüşüyor simdiKonu sahibi hesap sormaya gidiyorum yazmış mı? Ben görmedim de.
Hata eder, geçmiş gitmiş. Sıcağı sıcağına hesap sorup bitirecekti.Merakimdan da gidiyorum yazmamis ama, iki secenekte bizim fikirlerimiz. 1 senedir arayan kadin sadece gormeye gitmez bence. Baya baya bilenip gidiyor gibi bir havasi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?