Konu k.v dem.. onun sinsiliginden, laf söyleyip bişey yokmuş gibi davranmasından, herkese beddua etmesinden, etrafında kim varsa sürekli dedikodu etmesinden, mız mızlığından, pisliğinden , bana karşı sürekli inat olmasından daha bir sürü sebepten kendisinden nefret ediyorum görüşmek istemiyorum sesine bile tahammülüm yok ve o bize geldiğinde en az 2-3 ay kalır.. ben eşimin hatırına görüşmem diyemiyorum ama görüşmekte bana zulüm oluyo resmen psikolojim bozuluyo ve bu kadının 2 çocuğu 1 kız bir erkek kendisiyle yıllardır görüşmüyor kesinlikle barışmak istemiyorlar kendisiyle kendi öz evlatları bile görüşmezken ben mecburum nefret ediyorum tiksiniyorum nereye varır ki böyle
Ne bileyim onlarda öyle herhalde ben yeni evliydim o zaman 5 ay kaldı o zamandan bıkkınlık var bende zatenNiçin 2-3 ay kalıyor?
Daha kısa kalma ihtimali yok mu?
O zaman belki sabretmek daha kolay olabilir.
Eşiniz de bu yaştan sonra annesini değiştiremez, imkansız. Kötü huylu biri demek ki.
Evi nerde başka şehirde mi kiNe bileyim onlarda öyle herhalde ben yeni evliydim o zaman 5 ay kaldı o zamandan bıkkınlık var bende zaten
Ne bileyim onlarda öyle herhalde ben yeni evliydim o zaman 5 ay kaldı o zamandan bıkkınlık var bende zaten
Oradan randevuyu yakında ben alırım bıktım çünkü2-3 ay mı ?
Bakırköyden randevu alın
Zaten kayınvalide için dememiş ..Oradan randevuyu yakında ben alırım bıktım çünkü
Evet başka şehirde zaten aynı şehirde olsak kesin bizde yaşardıEvi nerde başka şehirde mi ki
yuhh...yeni evlisin ve 5 ay kaldı öylemi allahım bu nasıl bir zulüm..eşinede diyemezsinki bu sefer suçlu sen olursun annemi istemiyorsun falan diye başlar hemen ayyy...allah yardımcın olsun...Ne bileyim onlarda öyle herhalde ben yeni evliydim o zaman 5 ay kaldı o zamandan bıkkınlık var bende zaten
O zaman diyemedim şimdi 5 yıl geçti söyledim eşim rahatsız olduğunun farkında olmadım dediyuhh...yeni evlisin ve 5 ay kaldı öylemi allahım bu nasıl bir zulüm..eşinede diyemezsinki bu sefer suçlu sen olursun annemi istemiyorsun falan diye başlar hemen ayyy...allah yardımcın olsun...
Konu k.v dem.. onun sinsiliginden, laf söyleyip bişey yokmuş gibi davranmasından, herkese beddua etmesinden, etrafında kim varsa sürekli dedikodu etmesinden, mız mızlığından, pisliğinden , bana karşı sürekli inat olmasından daha bir sürü sebepten kendisinden nefret ediyorum görüşmek istemiyorum sesine bile tahammülüm yok ve o bize geldiğinde en az 2-3 ay kalır.. ben eşimin hatırına görüşmem diyemiyorum ama görüşmekte bana zulüm oluyo resmen psikolojim bozuluyo ve bu kadının 2 çocuğu 1 kız bir erkek kendisiyle yıllardır görüşmüyor kesinlikle barışmak istemiyorlar kendisiyle kendi öz evlatları bile görüşmezken ben mecburum nefret ediyorum tiksiniyorum nereye varır ki böyle
Bende aynıyım ama o umursamaz ki benim öyle olmamı canı ne isterse onu yapar2 - 3 ay diyinceböyle oldum nefesim daraldı
Eşiniz ne diyor. Samimi olmayın geldiğinde hıhı diyip geçin benim kayınvalimde dedikodudan başka konusu yoktur benimde alakam yoktur telefonda bile çok konuşmaz benle Hmm Hmm der geçerim anladı beni artık öyle deneyin. Tabi ne yapıyorsunuz bilmeden söyledim
Kendi annesi de 5 kardeşler 2 si görüşmüyoresinizin uvey annesi mi anlamadim ?
Evet abartılı yapar herşeyi zaten huyu öylebnmkide şehir dışında yaşıyor geldiğindede en fazla 1 ay kaldı şimdiye kadar onda bile rahatsız oldum ki bnmki öyle herşeye karışmaz çok konuşmaz oğluna oranla beni tutar yada öyle gösterir falan...seninki her türden abartıyı seviyo heralde....
Evet beni hiç ilgilendirmiyor zaten benlede görüşmesin yeterKendi evlatlarıyla görüşüp görüşmemesi sizi ilgilendirmez. Buda kaynananızı kötü bir insan yapmaz. O onların aralarındaki mesele siz detayı bilemezsiniz.
Hiç sevmem sapla samanın karıştırılmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?