O kadınla görüşmek istemiyorum..

Valla sizi iyi anlıyorum ben kv deler bizi saf salak sanıyor kendilerini akıllı saygımızı kullanıyorlar ama bir süre sonra saygıyı kendileri bitiriyorlar kim ne derse desin ..
kaynana konusu acılınca tutamıyorum kendımı
hele boyle sızınkı gıbı menfaatcı yılışık yapışkan kaynanalara hiç dayanamıyorum
sıksam gırtlaklarını içim soğumaz
yaşlı başlı demeyıp dalasım var
yaşlılarsa yaşlarına göre hareket etsınler
sırf yaş yaşamışlar diye dünyada daha fazla gün geçirmişler diye saygıyı hak ettıklerını dusunmuyorum ben
sayelerınde butun yaslılardan nefret edıyorum

onceden merhametım vardı yolda bi yaşlı görsem merhamet ederdim
şimdi bakıyorum eskısı gıbı ayy ton ton nınecıkler dedeler falan dıyemıyorum
kımbılır bu kımın kaynanası kımbılır bu kımın kayınpederı ve neler yapıyordur dıyorum sınırlerımı bozdular benım ıyıce
yaslılar cok bencıl oluyor bu bı gercek
şimdi bu kadın peki kendisi bilmiyor mu hıç gıkı cıkmasa hiç bişeye karısmasa bile 5 ay kaldı mı sizin rahatsız olacagınızı bal gibi de biliyor ama istifi için işine gelmiyor
böyle yaşlının nesine saygı duyayım ben ?
dunyaya benden daha önce gelmiş benden daha fazla gün geçirmiş diye saygıyı hak edıyor mu
(yine millet bol keseden atacak yok yaslıya saygı yok sende yaslanacaksın bilmem ne , her zaman dıyorum eger ben de boyle olursam bana on katını yapsınlar )

iyi valla anasına bişe olacak dıye pamuklara sarın beraber yasayın o zaman
Eşimde kendi bilir kimse vazgeçilmez değil beni o kadar mutsuz ettikten sonra
Zaten kv ilk evlendigimiz de siz evlenmeseydiniz ben buraya gelcektim oğlumla yaşamaya dedi bende evlendirmeseydiniz o zaman demiştim, eşimde çok isterse anasıyla yaşayabilir ama ben ve oğlum onlarla yaşamayız kendi tercihi

Siz sinir olduğunuz için her hareketi batıyo artık size güya ben kaynanamla aynı evde yaşıyorum o bile 5 ay kalmıyo evde. Konuşmayın dinlemeyin cevap vermeyin gerekirse dedikodu yaptığında bu konular beni ilgilendirmiyor sevmiyorum böyle şeyleri diyin. Ama mutlaka kocanızla konuşun. Bende başlarda kayınvalidenin bazı hareketlerine sinir olunca içime atıyordum baktım olmuyo şimdi söylüyorum en ufak bir şeyi kendinize yazık Allah yardımcınız olsun Allah onlara da merhamet versin

2 3 ay mi kalıyor sebep ne ki. Ayrica söyle eşine böyle böyle de kimseyi çekmek zorunda değilsin

Valla bende sizden farklı düşünemiyorum artık kv sayesinde ve bana saygı gostermeyene ben niye saygı duyayim diyorum, beni konuşmalarına bile dahil etmiyordu hala da öyle benden gizli saklı sanki ben yokum hiçbişeyim, beni bu hale kendisi getirdi valla hiç acımıyorum kim ne derse desin beni sinir hastası etti zaten yaptıklarını saysam daha neler neler artık canıma yetti, eşimi bile gözüm görmüyor ne yaparsa yapsın

Bende konuşuyorum artık ama kocam hep idare etmek yönünde konuşuyor ben aramıyorum artık kv o ararsa konuşuyorum o kadar kendi anlasın artık

Valla sizi iyi anlıyorum ben kv deler bizi saf salak sanıyor kendilerini akıllı saygımızı kullanıyorlar ama bir süre sonra saygıyı kendileri bitiriyorlar kim ne derse desin ..
boyle eskere kayin validelere cok kiziyorum maden biriniz anasi kimetli birinizin oglu ne diye bir kizin basini yakarsiniz ahhhh ah

boyle eskere kayin validelere cok kiziyorum maden biriniz anasi kimetli birinizin oglu ne diye bir kizin basini yakarsiniz ahhhh ah
Inanın evlenmeden önce bunları yaşayacağımı bilsem hiç evlenmezdim ne kadar seversem seveyim kendimi bu kadar yıpratmazdım en azından

Şükür Allah bundan beter etmesin ama evlenecek kızların hevesini görünce üzülür hale geldim halbuki herkesin kv kötü olacak diye birşey yok ne kadınlar var arkadaş gibi gelin kv deler , imeniyorum Allah herkese öylesini nasip etsin

Salla gitsin canim.ilk zamanlar bende cok takardim.iste o akillanma doneminden sonra hersey degisiyo.yillarca ne hakaretler ne kufurler isittim sirf esimin hatrina katlandim.ne aptalmisim.iyi akillandim ama simdi aninda lafini yapistirip otutturuyorum.hakediyo cunku.benimde bi oglum var.ilerde rabbim o gunleri nasip ederse eger kesinlikle oyle bi kaynana olmiycam.cocugum mutlu olsun bana yeter.tabi boyle kv falan olmayan insanlarin saldiri hedefi olcaz ama hic umrumda degil.gerci bende sadece kv olsa gene iyi.gorumce,elti vs varda var yani...

Ilk zamanlar bende öyleydim artık bende taviz vermiyorum çünkü çok canım sıkıldı onun yüzünden çok mutsuz oldum aramıyorum kim ne derse desin umrumda değil, ve benim de oğlum var ve ben öyle olmak istemiyorum asla kimseye üstünlük kurmak hayatlarına müdahale etmek istemem.. sanırım biz biraz daha bilinçli kv deler olucaz inşallah..

Allah sabır versin, ben 3 saat bile dayanamıyorum. umarım güzel bahaneler bulursun ve erken yollarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…