Evet bende tekrar okuyunca anladımZaten kayınvalide için dememiş ..
Valla canim bendede bi kaynana var alt ust oturuyoruz oturma odam onlarin odalarinin alti benim icin konustuklarini bile duyuyorum kocasina surekli anlatiyo dedikodumu yapiyo hakaret ediyo bana soyledigini biliyorum bende cikmiyorum 1 aya yakindir oglu gidiyo arada,umrumdada degil evet sinirim bozuk bende ondan hic hoslanmuuorum,otursan konusulmaz hep eltisini anlatir kotuler kocasiyla oturu herkesi elden gecirirler en cokda beni:) bende sevmem ole milletin arkasindan konusmayi cok zorda kalmassam.Evet bende tekrar okuyunca anladım
Valla bizimkine bitek kendi kardeşleri iyi kardeşlerinin kocaları karıları çok kötü, elti leri ve kocasının kardeşleri çok kötü zaten, halbuki tanıyorum yani herkes kendi halinde insanlar 5 yıldır aynı şeyleri dinlemekten dedikodudan beddua dan bıktım yani, olurda bu kadar fesat kötü kalpli olur insan kendisinden tiksindirdi yani artık..Valla canim bendede bi kaynana var alt ust oturuyoruz oturma odam onlarin odalarinin alti benim icin konustuklarini bile duyuyorum kocasina surekli anlatiyo dedikodumu yapiyo hakaret ediyo bana soyledigini biliyorum bende cikmiyorum 1 aya yakindir oglu gidiyo arada,umrumdada degil evet sinirim bozuk bende ondan hic hoslanmuuorum,otursan konusulmaz hep eltisini anlatir kotuler kocasiyla oturu herkesi elden gecirirler en cokda beni:) bende sevmem ole milletin arkasindan konusmayi cok zorda kalmassam.
Aynen valla,bizim cocugumuz olmadi,hamile kaldim tup bebekle cogul gebelikde hicvyardimci olmadi yazlugina gitti kaldi,bende erken dogum yaptim bebeklerini kaybettim,kizininda 1 yasinda bebegi varvkaynana oluyo onun icin yatiyo onla kalkiyo onunla,benim icin ne uzuluyo ne agliyo,surekli kotuluyo onunla ilgilenmiyomusum sormuyomusum,benkm derdim bana yetiyo bogasim geliyo kadini yaaaa.Valla bizimkine bitek kendi kardeşleri iyi kardeşlerinin kocaları karıları çok kötü, elti leri ve kocasının kardeşleri çok kötü zaten, halbuki tanıyorum yani herkes kendi halinde insanlar 5 yıldır aynı şeyleri dinlemekten dedikodudan beddua dan bıktım yani, olurda bu kadar fesat kötü kalpli olur insan kendisinden tiksindirdi yani artık..
cevabınız çok güzeldi bravoKendi evlatlarıyla görüşüp görüşmemesi sizi ilgilendirmez. Buda kaynananızı kötü bir insan yapmaz. O onların aralarındaki mesele siz detayı bilemezsiniz.
Hiç sevmem sapla samanın karıştırılmasını.
Konu k.v dem.. onun sinsiliginden, laf söyleyip bişey yokmuş gibi davranmasından, herkese beddua etmesinden, etrafında kim varsa sürekli dedikodu etmesinden, mız mızlığından, pisliğinden , bana karşı sürekli inat olmasından daha bir sürü sebepten kendisinden nefret ediyorum görüşmek istemiyorum sesine bile tahammülüm yok ve o bize geldiğinde en az 2-3 ay kalır.. ben eşimin hatırına görüşmem diyemiyorum ama görüşmekte bana zulüm oluyo resmen psikolojim bozuluyo ve bu kadının 2 çocuğu 1 kız bir erkek kendisiyle yıllardır görüşmüyor kesinlikle barışmak istemiyorlar kendisiyle kendi öz evlatları bile görüşmezken ben mecburum nefret ediyorum tiksiniyorum nereye varır ki böyle
Emin ol ilerde senin cocugunun eside seni istemicek bence
Teşekkür ederim ama ben yinede hiç bişey diyemedim içime atmaktan bi hal oldum, benimde oğlum var ve ben onun gibi bir kv olmak istemem aslaKonu sahibinin avukatlığıni yapmak istemem ama bende 2 oğlan annesiyim. Ogullarim evlenir evlenmez durduk yere 5 ay misafirleri olsam haklı derim gelinime beni istememekle.
Biraz sınırlarımızı bilememiz lazım. Oğlan doğurmakla dünya fethetmis olmuyoruz. Karşıda ki kiz da 9 aylık bir insan evladı. Siz hangi evde gördünüz yeni evli bi çiftin yanında kızın annesinin 5 ay misafir olduğunu? Her sene gelip aylarca kaldığını? Topa koyarlar valla adami.
O zaman diyemedim şimdi 5 yıl geçti söyledim eşim rahatsız olduğunun farkında olmadım dedi
sen o 5 ay kocanla yatma ay kusura bakma annem var rahat edemıyorum de bak nasıl yollar annesını.1 2 hafta olsa neyse 3-5ay cok fazla...O zaman diyemedim şimdi 5 yıl geçti söyledim eşim rahatsız olduğunun farkında olmadım dedi
Bırakın Allah aşkına danışıklıdır onlarO zaman diyemedim şimdi 5 yıl geçti söyledim eşim rahatsız olduğunun farkında olmadım dedi
Helal olsun ınsallah gelecek nesil kayınvalideler iyi olurKonu sahibinin avukatlığıni yapmak istemem ama bende 2 oğlan annesiyim. Ogullarim evlenir evlenmez durduk yere 5 ay misafirleri olsam haklı derim gelinime beni istememekle.
Biraz sınırlarımızı bilememiz lazım. Oğlan doğurmakla dünya fethetmis olmuyoruz. Karşıda ki kiz da 9 aylık bir insan evladı. Siz hangi evde gördünüz yeni evli bi çiftin yanında kızın annesinin 5 ay misafir olduğunu? Her sene gelip aylarca kaldığını? Topa koyarlar valla adami.
Helal olsun ınsallah gelecek nesil kayınvalideler iyi olur
Ya yeni evli olsun isterse 10 senelik evli olsun bıktırmanın ne alemi var ? 5 ay misafirlik mi olur ?
Aaa yok öyle olur muAynen öyle, bıktırma ki hatrın sayılsın yarın bir gün hasta olup cidden ihtiyacın olduğunda bir kap yemek beklemeye yüzün olsun, bırak onlar bir doysun birbirlerine, bir düzen tuttursunlar
Aaa yok öyle olur mu
O zaman da gelin ilk başta yalnız yaşamanın başına buyruk olmanın rahatına alıştı mı sonra bakar mı kaynanaya ?
Başta sıkmak lazım
( bu benim kaynananın hayat görüşü , bizzat duydum başkasına böyle derken fakat bunu eltime uyguluyor bana işlemiyor Allah'ıma bin şükür izin versem bana da yapışır yoksa )
Şimdi anladınız mı ?Edepsiz, ama gene de dişini geçirecek birini bulmuş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?