O kadınla görüşmek istemiyorum..

Evet bende tekrar okuyunca anladım
Valla canim bendede bi kaynana var alt ust oturuyoruz oturma odam onlarin odalarinin alti benim icin konustuklarini bile duyuyorum kocasina surekli anlatiyo dedikodumu yapiyo hakaret ediyo bana soyledigini biliyorum bende cikmiyorum 1 aya yakindir oglu gidiyo arada,umrumdada degil evet sinirim bozuk bende ondan hic hoslanmuuorum,otursan konusulmaz hep eltisini anlatir kotuler kocasiyla oturu herkesi elden gecirirler en cokda beni:) bende sevmem ole milletin arkasindan konusmayi cok zorda kalmassam.

Valla bizimkine bitek kendi kardeşleri iyi kardeşlerinin kocaları karıları çok kötü, elti leri ve kocasının kardeşleri çok kötü zaten, halbuki tanıyorum yani herkes kendi halinde insanlar 5 yıldır aynı şeyleri dinlemekten dedikodudan beddua dan bıktım yani, olurda bu kadar fesat kötü kalpli olur insan kendisinden tiksindirdi yani artık..

Aynen valla,bizim cocugumuz olmadi,hamile kaldim tup bebekle cogul gebelikde hicvyardimci olmadi yazlugina gitti kaldi,bende erken dogum yaptim bebeklerini kaybettim,kizininda 1 yasinda bebegi varvkaynana oluyo onun icin yatiyo onla kalkiyo onunla,benim icin ne uzuluyo ne agliyo,surekli kotuluyo onunla ilgilenmiyomusum sormuyomusum,benkm derdim bana yetiyo bogasim geliyo kadini yaaaa.

Emin ol ilerde senin cocugunun eside seni istemicek bence

Konu sahibinin avukatlığıni yapmak istemem ama bende 2 oğlan annesiyim. Ogullarim evlenir evlenmez durduk yere 5 ay misafirleri olsam haklı derim gelinime beni istememekle.

Biraz sınırlarımızı bilememiz lazım. Oğlan doğurmakla dünya fethetmis olmuyoruz. Karşıda ki kiz da 9 aylık bir insan evladı. Siz hangi evde gördünüz yeni evli bi çiftin yanında kızın annesinin 5 ay misafir olduğunu? Her sene gelip aylarca kaldığını? Topa koyarlar valla adami.

Teşekkür ederim ama ben yinede hiç bişey diyemedim içime atmaktan bi hal oldum, benimde oğlum var ve ben onun gibi bir kv olmak istemem asla

O zaman diyemedim şimdi 5 yıl geçti söyledim eşim rahatsız olduğunun farkında olmadım dedi

Eşin zihinsel.engelli mi nasıl anlamaz, yüzünde güller mi açıyordu o zaman, ayyy ne güzel evliliğimin en güzel aylarında mutfaktan çıkmıyorum sürekli hizmet ediyorum ne mutlu bana modunda mıydin ki anlamadı

Benim de oğlum var, bir laf vardır sevildiğin yere sık gitme ki itibarın kalsın,ben bunu benimsemeyi düşünüyorum, 5 ay totoyu sermek ne demek ben bu kadarını iyi niyetli görmüyorum amaç özlem gidermekse 1 2 hafta yeterli,hatta 1 hafta ideal, 5 ay kalmak resmen yemekten temizlikten yırtmak için kalmak demek, evde kim yemek yapacak gelin yapsın işte mantığı

Sık muhabbet tez ayrılık getirir derler, herşeyi kararında bırakmalı,
5 ay misafirlik mi olur ya!
Eşin de biliyordur rahatsız olduğunu da anasıyla arasını bozmak işine gelmez işte!

O zaman diyemedim şimdi 5 yıl geçti söyledim eşim rahatsız olduğunun farkında olmadım dedi
Bırakın Allah aşkına danışıklıdır onlar
Kocasının annesi bile olsa kim evinde 5 ay misafir ister ve kim bundan rahatsız olmaz ki
Güya rahatsız oldugunuzu anlamamış peh!

Helal olsun ınsallah gelecek nesil kayınvalideler iyi olur
Ya yeni evli olsun isterse 10 senelik evli olsun bıktırmanın ne alemi var ? 5 ay misafirlik mi olur ?

Helal olsun ınsallah gelecek nesil kayınvalideler iyi olur
Ya yeni evli olsun isterse 10 senelik evli olsun bıktırmanın ne alemi var ? 5 ay misafirlik mi olur ?

Aynen öyle, bıktırma ki hatrın sayılsın yarın bir gün hasta olup cidden ihtiyacın olduğunda bir kap yemek beklemeye yüzün olsun, bırak onlar bir doysun birbirlerine, bir düzen tuttursunlar

Aynen öyle, bıktırma ki hatrın sayılsın yarın bir gün hasta olup cidden ihtiyacın olduğunda bir kap yemek beklemeye yüzün olsun, bırak onlar bir doysun birbirlerine, bir düzen tuttursunlar
Aaa yok öyle olur mu
O zaman da gelin ilk başta yalnız yaşamanın başına buyruk olmanın rahatına alıştı mı sonra bakar mı kaynanaya ?
Başta sıkmak lazım
( bu benim kaynananın hayat görüşü , bizzat duydum başkasına böyle derken fakat bunu eltime uyguluyor bana işlemiyor Allah'ıma bin şükür izin versem bana da yapışır yoksa )

Edepsiz, ama gene de dişini geçirecek birini bulmuş yazık

Edepsiz, ama gene de dişini geçirecek birini bulmuş yazık
Şimdi anladınız mı ?
Hatırlıyor musunuz bir mesajım vardı
Kaynanam güya düşünceli bir insanmış gibi yapıp kendini , bizi günler öncesinden arar , gelecek hafta bilmem nereye gidilecek başka plan yapmayın diye
Güya çok düşünceli önceden söylüyor ama işin aslı yönetmek ve benden önce davranıp kendisinden önce plan yapmayayım diye önceden söylemek
Bununla ilgili bir mesajım vardı
Artık birgün dayanamamıştım ve - o güne kim öle kim kala belki ölürsün - demiştim buraya yazmıstım ve bir arkadas bana aşırı hakaret içeren bir mesaj yazdı - ruh hastası - dedi ( söylediğim şey belki yanlıştır ayıp etmişimdir olabilir ama bu şekilde eleştırmesi çok yanlıştı ve ben internetten bana biri yazmış tanımıyorjm bile ama o kadar ağırıma gitti kaç saat ağladım )
O kişinin bana ruh hastası diyen mesajının altında beğenenler arasında siz de vardınız
Kaynanam o kadar yapışkan dır ki en az burada yazan konu sahibinin kaynanası kadar , başka seyler de var yaşadığımız ben de ki de bir patlama olmuştu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…