- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Şimdi anladınız mı ?
Hatırlıyor musunuz bir mesajım vardı
Kaynanam güya düşünceli bir insanmış gibi yapıp kendini , bizi günler öncesinden arar , gelecek hafta bilmem nereye gidilecek başka plan yapmayın diye
Güya çok düşünceli önceden söylüyor ama işin aslı yönetmek ve benden önce davranıp kendisinden önce plan yapmayayım diye önceden söylemek
Bununla ilgili bir mesajım vardı
Artık birgün dayanamamıştım ve - o güne kim öle kim kala belki ölürsün - demiştim buraya yazmıstım ve bir arkadas bana aşırı hakaret içeren bir mesaj yazdı - ruh hastası - dedi ( söylediğim şey belki yanlıştır ayıp etmişimdir olabilir ama bu şekilde eleştırmesi çok yanlıştı ve ben internetten bana biri yazmış tanımıyorjm bile ama o kadar ağırıma gitti kaç saat ağladım )
O kişinin bana ruh hastası diyen mesajının altında beğenenler arasında siz de vardınız
Kaynanam o kadar yapışkan dır ki en az burada yazan konu sahibinin kaynanası kadar , başka seyler de var yaşadığımız ben de ki de bir patlama olmuştu işte
Biri yazdı işte ben biliyorumKonuyu hatırladım kim yazdı o yorumu diye baktım ama konuyu bulamadım?
Biri yazdı işte ben biliyorum
Burada açıkcası kötü gelinler de var
Kimisi kaynanası gelip 2 gün kaldı diye kıyametleri koparıyor kaynanayı evden kovuyor falan herkes oh iyi yapmışsın diyor
Ben de anlamadım valla
Neyse ben sızi yargılamıyorum sadece söylemek istedim insanlar buraya yazıyor ama milletin ne yaşadığını bilmiyoruz hepimiz sadece buraya ne yazıldıysa onu biliyoruz
bilemiyorum konu benim konum değildi zaten bir başkasının konusuydu buna benzer ni konuyla ilgili ben de yorum yapmıştım işte benim kaynamam da böyledir ben de ona böyle böyle dedim diyeHayır ben genelde ruh hastası içerikli yorumları beğenmem de o yüzden bakacaktım, konu ortada yok
B
bilemiyorum konu benim konum değildi zaten bir başkasının konusuydu buna benzer ni konuyla ilgili ben de yorum yapmıştım işte benim kaynamam da böyledir ben de ona böyle böyle dedim diye
Sonra o kişi de benim yazımı alıntılarına yazmış bi sürü hakaret ve ruh hastası diye
Yanı konu benim konum bile değildi ve bana saldırdı durduk yere
Eleştirir insan ben eleştiriye açığım yani bana diyebilir di o ne biçim laf falan böyle denir mi diye ama direk hakaret etti
Çok zoruma gitti
Kendisinin evli olmadıgını düşünüyorum mesajlarında bekar oldugu yazan mesajları var
Aslında anlıyorum ben de çok saftım bi zamanlar
Ama gittiğin yerde gidince öğretiyorlar adama
O yaşlı tonton dedecikler ninecikker ah canım kimseye zararı olmayan kayınvalideler kaynana oluveriyorlar
Insallah kendisi evlenince anlamaz beni
Oluyor işte bazenDurum anlattığın gibiyse ben ne halt etmeye beğenmişim onu anlamadım valla kötü hissettim şimdi,bende panik atak var o yüzden ruhsal sıkıntılara hassasım kolay kolay kimseye ruh hastası falan demem
Çalışıp geliyordum yemek bulaşık hepsi bende tabiki benim evim ben yapıcam ama kadın beni rahatsız ediyordu işte hanımlar gibi oturduğu yerden kalkmiyordu, eşimde anlamaz mı illaki anlamıştır bazen sinirimden ağlama krizlerine giriyordum gizli gizli ağlarken gördü kaç kere ama ben konusamiyordum içime ata ata sinir sahibi oldum..Eşin zihinsel.engelli mi nasıl anlamaz, yüzünde güller mi açıyordu o zaman, ayyy ne güzel evliliğimin en güzel aylarında mutfaktan çıkmıyorum sürekli hizmet ediyorum ne mutlu bana modunda mıydin ki anlamadı
Kesinlikle o mantık var çünkü hizmet edilmesini çok sever kendisi hatta keşke kızımı evlendirmeseydim kocasına bakcana bana hizmet etseydi diyen bir kadın o kadar bencil ki anlatmam imkansız, ordan gelirken geliyo otobüsle, geri dönmeye geldi mi yalnız gidemem deyip aylarca kalıyor..Benim de oğlum var, bir laf vardır sevildiğin yere sık gitme ki itibarın kalsın,ben bunu benimsemeyi düşünüyorum, 5 ay totoyu sermek ne demek ben bu kadarını iyi niyetli görmüyorum amaç özlem gidermekse 1 2 hafta yeterli,hatta 1 hafta ideal, 5 ay kalmak resmen yemekten temizlikten yırtmak için kalmak demek, evde kim yemek yapacak gelin yapsın işte mantığı
Anlamaz mı işine öyle geliyor İşte çünkü ya tansiyonu çıkarsa ya bişey olursa anasına eşim öyle düşünür hep sanki bana bişey olmayacağının garantisi var..Bırakın Allah aşkına danışıklıdır onlar
Kocasının annesi bile olsa kim evinde 5 ay misafir ister ve kim bundan rahatsız olmaz ki
Güya rahatsız oldugunuzu anlamamış peh!
yalnız gidemessen biz seni götürelim anne deyin sizdeKesinlikle o mantık var çünkü hizmet edilmesini çok sever kendisi hatta keşke kızımı evlendirmeseydim kocasına bakcana bana hizmet etseydi diyen bir kadın o kadar bencil ki anlatmam imkansız, ordan gelirken geliyo otobüsle, geri dönmeye geldi mi yalnız gidemem deyip aylarca kalıyor..
iyi valla anasına bişe olacak dıye pamuklara sarın beraber yasayın o zamanAnlamaz mı işine öyle geliyor İşte çünkü ya tansiyonu çıkarsa ya bişey olursa anasına eşim öyle düşünür hep sanki bana bişey olmayacağının garantisi var..
Artık bende akillandim eşim ne derse desin önce bende kendimi düşüncem hem ne yaparsam yapayım onun annesinin bencilligine yetişemem. Gelince kalmasın aylarca diyeceğim gerekirse eşim götürsun geri evineAaa yok öyle olur mu
O zaman da gelin ilk başta yalnız yaşamanın başına buyruk olmanın rahatına alıştı mı sonra bakar mı kaynanaya ?
Başta sıkmak lazım
( bu benim kaynananın hayat görüşü , bizzat duydum başkasına böyle derken fakat bunu eltime uyguluyor bana işlemiyor Allah'ıma bin şükür izin versem bana da yapışır yoksa )
bu kadar düşünceliymiş niye bırakıp da evlenmiş anacığını ?iyi valla anasına bişe olacak dıye pamuklara sarın beraber yasayın o zaman
Valla sizi iyi anlıyorum ben kv deler bizi saf salak sanıyor kendilerini akıllı saygımızı kullanıyorlar ama bir süre sonra saygıyı kendileri bitiriyorlar kim ne derse desin ..Şimdi anladınız mı ?
Hatırlıyor musunuz bir mesajım vardı
Kaynanam güya düşünceli bir insanmış gibi yapıp kendini , bizi günler öncesinden arar , gelecek hafta bilmem nereye gidilecek başka plan yapmayın diye
Güya çok düşünceli önceden söylüyor ama işin aslı yönetmek ve benden önce davranıp kendisinden önce plan yapmayayım diye önceden söylemek
Bununla ilgili bir mesajım vardı
Artık birgün dayanamamıştım ve - o güne kim öle kim kala belki ölürsün - demiştim buraya yazmıstım ve bir arkadas bana aşırı hakaret içeren bir mesaj yazdı - ruh hastası - dedi ( söylediğim şey belki yanlıştır ayıp etmişimdir olabilir ama bu şekilde eleştırmesi çok yanlıştı ve ben internetten bana biri yazmış tanımıyorjm bile ama o kadar ağırıma gitti kaç saat ağladım )
O kişinin bana ruh hastası diyen mesajının altında beğenenler arasında siz de vardınız
Kaynanam o kadar yapışkan dır ki en az burada yazan konu sahibinin kaynanası kadar , başka seyler de var yaşadığımız ben de ki de bir patlama olmuştu işte
bencede gerı donmeye yalnız gıdemıyor dıye kalınır mı aylarcaArtık bende akillandim eşim ne derse desin önce bende kendimi düşüncem hem ne yaparsam yapayım onun annesinin bencilligine yetişemem. Gelince kalmasın aylarca diyeceğim gerekirse eşim götürsun geri evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?