O kadınla görüşmek istemiyorum..

Konuyu hatırladım kim yazdı o yorumu diye baktım ama konuyu bulamadım?

Konuyu hatırladım kim yazdı o yorumu diye baktım ama konuyu bulamadım?
Biri yazdı işte ben biliyorum
Burada açıkcası kötü gelinler de var
Kimisi kaynanası gelip 2 gün kaldı diye kıyametleri koparıyor kaynanayı evden kovuyor falan herkes oh iyi yapmışsın diyor
Ben de anlamadım valla
Neyse ben sızi yargılamıyorum sadece söylemek istedim insanlar buraya yazıyor ama milletin ne yaşadığını bilmiyoruz hepimiz sadece buraya ne yazıldıysa onu biliyoruz

Hayır ben genelde ruh hastası içerikli yorumları beğenmem de o yüzden bakacaktım, konu ortada yok

B
Hayır ben genelde ruh hastası içerikli yorumları beğenmem de o yüzden bakacaktım, konu ortada yok
bilemiyorum konu benim konum değildi zaten bir başkasının konusuydu buna benzer ni konuyla ilgili ben de yorum yapmıştım işte benim kaynamam da böyledir ben de ona böyle böyle dedim diye
Sonra o kişi de benim yazımı alıntılarına yazmış bi sürü hakaret ve ruh hastası diye
Yanı konu benim konum bile değildi ve bana saldırdı durduk yere
Eleştirir insan ben eleştiriye açığım yani bana diyebilir di o ne biçim laf falan böyle denir mi diye ama direk hakaret etti
Çok zoruma gitti
Kendisinin evli olmadıgını düşünüyorum mesajlarında bekar oldugu yazan mesajları var
Aslında anlıyorum ben de çok saftım bi zamanlar
Ama gittiğin yerde gidince öğretiyorlar adama
O yaşlı tonton dedecikler ninecikker ah canım kimseye zararı olmayan kayınvalideler kaynana oluveriyorlar
Insallah kendisi evlenince anlamaz beni

Durum anlattığın gibiyse ben ne halt etmeye beğenmişim onu anlamadım valla kötü hissettim şimdi,bende panik atak var o yüzden ruhsal sıkıntılara hassasım kolay kolay kimseye ruh hastası falan demem

Durum anlattığın gibiyse ben ne halt etmeye beğenmişim onu anlamadım valla kötü hissettim şimdi,bende panik atak var o yüzden ruhsal sıkıntılara hassasım kolay kolay kimseye ruh hastası falan demem
Oluyor işte bazen
Dediğim gibi yargılamak için demedim
Zaten kızmadım da ruh hastası oldum zaten böyle değildim de sonradan oldum işte
Neyse boşverin başkasının konusunu meşgul etmeyelim :)
Haydı sağlıcakla kalın

Allah kolaylik versin iki üç ay insan deki olur heralde benimki de çok ısrarcı ve anlayissiz bilirim çok zor ugrasmak

Çalışıp geliyordum yemek bulaşık hepsi bende tabiki benim evim ben yapıcam ama kadın beni rahatsız ediyordu işte hanımlar gibi oturduğu yerden kalkmiyordu, eşimde anlamaz mı illaki anlamıştır bazen sinirimden ağlama krizlerine giriyordum gizli gizli ağlarken gördü kaç kere ama ben konusamiyordum içime ata ata sinir sahibi oldum..

Kesinlikle o mantık var çünkü hizmet edilmesini çok sever kendisi hatta keşke kızımı evlendirmeseydim kocasına bakcana bana hizmet etseydi diyen bir kadın o kadar bencil ki anlatmam imkansız, ordan gelirken geliyo otobüsle, geri dönmeye geldi mi yalnız gidemem deyip aylarca kalıyor..

Bırakın Allah aşkına danışıklıdır onlar
Kocasının annesi bile olsa kim evinde 5 ay misafir ister ve kim bundan rahatsız olmaz ki
Güya rahatsız oldugunuzu anlamamış peh!
Anlamaz mı işine öyle geliyor İşte çünkü ya tansiyonu çıkarsa ya bişey olursa anasına eşim öyle düşünür hep sanki bana bişey olmayacağının garantisi var..

yalnız gidemessen biz seni götürelim anne deyin sizde
gerekirse kadının evıne kadar ona eşlik edin gitsin ya
bu ne 5 ay 6 ay kalmalar daral gelır bana
beraber oturun oldu olacak aynı sey

Artık bende akillandim eşim ne derse desin önce bende kendimi düşüncem hem ne yaparsam yapayım onun annesinin bencilligine yetişemem. Gelince kalmasın aylarca diyeceğim gerekirse eşim götürsun geri evine

iyi valla anasına bişe olacak dıye pamuklara sarın beraber yasayın o zaman
bu kadar düşünceliymiş niye bırakıp da evlenmiş anacığını ?
bırakmasaydı hep yanında kalıp evlenmeseydı o zaman
ne hakkı var sızı anasıyla 5 ay beraber yasatmaya
ne kadar sacma ya
evlenıp de kocamın anasıyla babasıyla oturacagıma evlenmem kendı anamla babamla otururum ya

Valla sizi iyi anlıyorum ben kv deler bizi saf salak sanıyor kendilerini akıllı saygımızı kullanıyorlar ama bir süre sonra saygıyı kendileri bitiriyorlar kim ne derse desin ..

Artık bende akillandim eşim ne derse desin önce bende kendimi düşüncem hem ne yaparsam yapayım onun annesinin bencilligine yetişemem. Gelince kalmasın aylarca diyeceğim gerekirse eşim götürsun geri evine
bencede gerı donmeye yalnız gıdemıyor dıye kalınır mı aylarca
sız ıyı dayanmıssınız ben olsam kadını evıne kadar gotururdum gıdemıyorsa

Valla beni sinir hastası etti bile telefonda konuşmak bile işkence artık bana o kadar daraltti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…