oğlum 39 günlük oldu bugün. 1-2 haftadır ara ara evimize gidiyorduk zaten 1 haftadır da evdeyiz ve kedilerle ilgili bir sorun yok. sadece kedilerle yalnız birakmiyorum.ilk bebeği gördüklerinde sadece gelip kokladilar çok temkinli ve mesafeliydiler fazla ilgilendiklerini soyleyemeyecegim açıkçası. Bebeğin beşiği benim odamda ve oraya girmeleri yasak. Kıl tüy meselesi biraz zor sadece ekstra dikkat ediyorum. ama uzerimde falan kaliyordur mutlaka. ondan da ben sorun etmiyorum ama ananemiz resmen her ziyaretinde üstünde kıl arıyor çocuğun :)
oğlum 39 günlük oldu bugün. 1-2 haftadır ara ara evimize gidiyorduk zaten 1 haftadır da evdeyiz ve kedilerle ilgili bir sorun yok. sadece kedilerle yalnız birakmiyorum.ilk bebeği gördüklerinde sadece gelip kokladilar çok temkinli ve mesafeliydiler fazla ilgilendiklerini soyleyemeyecegim açıkçası. Bebeğin beşiği benim odamda ve oraya girmeleri yasak. Kıl tüy meselesi biraz zor sadece ekstra dikkat ediyorum. ama uzerimde falan kaliyordur mutlaka. ondan da ben sorun etmiyorum ama ananemiz resmen her ziyaretinde üstünde kıl arıyor çocuğun :)
İyi geceler
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah..
Eşimin kuzeninin de bebeği olmuyormuş.
Bir kaç kez düşükle sonuçlanan gebelik yaşamış yenge hanım. Sonra artk psikolog önerisi mi kendi fikirlerimi tam bilemicem ama bir kedi sahiplenmişler. Adını da YAŞAR koymuşlar...
Aradan vakit geçmiş ve Bünyamin Kağan Paşa doğmuş
Kediyi göndermemişler. Ben aileyle Paşa doğduktan sonra tanıştım. Valla kedi saldırgan yabancıya falan. Ben çok çekinirdim evlerine gittiğimde. Ama kedi bebeğe hiç zarar vermiyormuş.
Dediğinz gibi herkes en başından beri istemezken kediyi - millete nr laf düşüyorsa sanki- çocuk olunca aynen sizin çevrenizdekiler gibi tepki veriyolar. Ama onlar ilk çocukları olarak gördüklerinden ondan vazgeçmeleri mümkün değil gibi görünüyor
Yani ben gördüm ki Yaşar Kağan paşayı kokluyor ve seviyor.. Umarm sizinkiler de bebişle iyi anlaşır ;-)
Bu arada bahsettigim hanımın facebook ta paylaştığı iki resmi eklemek istiyorum ;-)
💑💓
benimkilerde öyle yapmıştı bebek ilk eve geldiğinde sadece koklayıp uzaklaştıkar bende bebeğin odasını kapalı tutuyordum fakat bende içerdeyken kediler tavır yapıyordu kapıda miyavlıyordu bazense kapıyı tırmalıyordu evde temizlik konusunda yardımcınız varsa sorun yaşamazsınız bebeğinizi kedilerle büyütürsünüz hayvanlar bebeklere birşey yapmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde evde kedim var ve hamileyim,bu sorunu bende çok yaşıyorum ama Allahtan annemde kedi besliyor ve benim arkamda bu konuda..Ama sağolsun her gelen kediyi napıcaksın töbeee bişey diyesim var onlara ama...:)
Kalp kırmakda istemiyorum ama kedimin kuyruğunu oğlumun pipisini yesinler
Hayırlı olsun çok sevindim bebişe. Inşallah sağ salim kucağına alırsın meleğini. Seni kırmak istemiyorum ama şöyle örnek vereyim komşumuz var çocuk yoğun bakımında hemşire. Geçenler de konuşurken evlerden uzak çocuğun iç organına tüyünü yapıştığından bahsetmişti. Orası senin evin kimse sana besle ya da besleme diyemez ama Rabbim sana bir bebiş vermiş. Yine de tedbirli davran canım.
Amoracım Allah analı babalı büyütsünkediciklerininde aşıları tamsa tüy zaten dorun olmaz biz gene çok dikkat ediyoruz yabancılar nasıl büyütüyor kedilerle koyun koyuna yatırıyolar bebekleri hiçte bişey olmuyor onlara ayrıca rahat edeyim dersen traş ettir hem yaz geliyor hemde sıfır tüy olur uzun süre
:)))) anneanneler böyledir hep, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin oğlunu
Günler ne çabuk geçiyor, yaşlanıyoruz, site bebeklerimiz bir bir doğuyor maşallah
teşekkür ederim
Teşekkürler
traş ettirecegim kadar uzun tüylu degiller bir de hiç tras ettirmedim bu saatten sonra travma falan yaşarlar diye korkuyorum tariyorum sık sık.
İyi geceler
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah..
Eşimin kuzeninin de bebeği olmuyormuş.
Bir kaç kez düşükle sonuçlanan gebelik yaşamış yenge hanım. Sonra artk psikolog önerisi mi kendi fikirlerimi tam bilemicem ama bir kedi sahiplenmişler. Adını da YAŞAR koymuşlar...
Aradan vakit geçmiş ve Bünyamin Kağan Paşa doğmuş
Kediyi göndermemişler. Ben aileyle Paşa doğduktan sonra tanıştım. Valla kedi saldırgan yabancıya falan. Ben çok çekinirdim evlerine gittiğimde. Ama kedi bebeğe hiç zarar vermiyormuş.
Dediğinz gibi herkes en başından beri istemezken kediyi - millete nr laf düşüyorsa sanki- çocuk olunca aynen sizin çevrenizdekiler gibi tepki veriyolar. Ama onlar ilk çocukları olarak gördüklerinden ondan vazgeçmeleri mümkün değil gibi görünüyor
Yani ben gördüm ki Yaşar Kağan paşayı kokluyor ve seviyor.. Umarm sizinkiler de bebişle iyi anlaşır ;-)
Bu arada bahsettigim hanımın facebook ta paylaştığı iki resmi eklemek istiyorum ;-)
💑💓
özel olarak hayvan tüylerini de alan elektrik süpürgeleri var mutlaka onlardan alın,hayvan tüyünden zarar gelmez ama bi arkadaşım vardı abartmıştı 3 senedir kedi bakıyorlardı kedi kaçar diye evde 3 senedir kapı cam açmamaya dikkat ediyorlardı,sıradan bir elektrik süpürgesi kullanıyorlardı ve kardeşi öksürmeye başladı sürekli doktor kediden dolayı olduğunu söyledi.
ama dediğim gibi onlarınki abartıydı benim de 10 kedi baktığım oldu evi hep havalandırdım elektrikli süpürgesini haftalık olarak yada yere bişey döküldüğünde değil günlük olarak kullandım,kardeşimin astımı olmasına rağmen bir sorun yaşamadık.
bebekler daha hassas olabiliyor bu yüzden mutlaka dikkat edin temizliğe yeter,yabancı insanlar asla bebek var diye evlerinden atmıyor hayvanlarını ve bebeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyor evcil hayvanla büyürse
Ben sadece tebriklerimi gönderiyorum size
Sen ne zaman doğum yaptın ne zaman anne oldun, maşallah size40 cıkmış bile minik yavrunun, Rabbim uzun ömürler versin inşallah
Anneanneye takılma sen bir süre sonra kabullenir
Benimde evde kedim var ve hamileyim,bu sorunu bende çok yaşıyorum ama Allahtan annemde kedi besliyor ve benim arkamda bu konuda..Ama sağolsun her gelen kediyi napıcaksın töbeee bişey diyesim var onlara ama...:)
Kalp kırmakda istemiyorum ama kedimin kuyruğunu oğlumun pipisini yesinler
Yaşamazlar diye düşünüyorumbizimkiler yazın çok rahat ediyorlar o sıcakta bizimkilerde upuzun tüylü değiller ama öyle çıplak çıplak sevmek.bi güzel oluyorki hemde çok büyük rahatlık gerçekten
o süpürge markası nedir yardimci olur musunuz iyi bir makinam var ama belki bahsettiginiz daha sagliklidir
teşekkür ederim
amin canım cümlemizin.
anne oldum ben ya darısı isteyen herkese inşallah
anemiz de iyiliginden soyluyor aslinda ama alisacak az daha zamani var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?