O Kedileri Evden Gönder !??

oğlum 39 günlük oldu bugün. 1-2 haftadır ara ara evimize gidiyorduk zaten 1 haftadır da evdeyiz ve kedilerle ilgili bir sorun yok. sadece kedilerle yalnız birakmiyorum.ilk bebeği gördüklerinde sadece gelip kokladilar çok temkinli ve mesafeliydiler fazla ilgilendiklerini soyleyemeyecegim açıkçası. Bebeğin beşiği benim odamda ve oraya girmeleri yasak. Kıl tüy meselesi biraz zor sadece ekstra dikkat ediyorum. ama uzerimde falan kaliyordur mutlaka. ondan da ben sorun etmiyorum ama ananemiz resmen her ziyaretinde üstünde kıl arıyor çocuğun :)

benimkilerde öyle yapmıştı bebek ilk eve geldiğinde sadece koklayıp uzaklaştıkar bende bebeğin odasını kapalı tutuyordum fakat bende içerdeyken kediler tavır yapıyordu kapıda miyavlıyordu bazense kapıyı tırmalıyordu evde temizlik konusunda yardımcınız varsa sorun yaşamazsınız bebeğinizi kedilerle büyütürsünüz hayvanlar bebeklere birşey yapmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun çok sevindim bebişe. Inşallah sağ salim kucağına alırsın meleğini. Seni kırmak istemiyorum ama şöyle örnek vereyim komşumuz var çocuk yoğun bakımında hemşire. Geçenler de konuşurken evlerden uzak çocuğun iç organına tüyünü yapıştığından bahsetmişti. Orası senin evin kimse sana besle ya da besleme diyemez ama Rabbim sana bir bebiş vermiş. Yine de tedbirli davran canım.

Amoracım Allah analı babalı büyütsün kediciklerininde aşıları tamsa tüy zaten dorun olmaz biz gene çok dikkat ediyoruz yabancılar nasıl büyütüyor kedilerle koyun koyuna yatırıyolar bebekleri hiçte bişey olmuyor onlara ayrıca rahat edeyim dersen traş ettir hem yaz geliyor hemde sıfır tüy olur uzun süre

:)))) anneanneler böyledir hep, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin oğlunu

Günler ne çabuk geçiyor, yaşlanıyoruz, site bebeklerimiz bir bir doğuyor maşallah

İyi geceler
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah..
Eşimin kuzeninin de bebeği olmuyormuş.
Bir kaç kez düşükle sonuçlanan gebelik yaşamış yenge hanım. Sonra artk psikolog önerisi mi kendi fikirlerimi tam bilemicem ama bir kedi sahiplenmişler. Adını da YAŞAR koymuşlar...

Aradan vakit geçmiş ve Bünyamin Kağan Paşa doğmuş

Kediyi göndermemişler. Ben aileyle Paşa doğduktan sonra tanıştım. Valla kedi saldırgan yabancıya falan. Ben çok çekinirdim evlerine gittiğimde. Ama kedi bebeğe hiç zarar vermiyormuş.

Dediğinz gibi herkes en başından beri istemezken kediyi - millete nr laf düşüyorsa sanki- çocuk olunca aynen sizin çevrenizdekiler gibi tepki veriyolar. Ama onlar ilk çocukları olarak gördüklerinden ondan vazgeçmeleri mümkün değil gibi görünüyor

Yani ben gördüm ki Yaşar Kağan paşayı kokluyor ve seviyor.. Umarm sizinkiler de bebişle iyi anlaşır ;-)

Bu arada bahsettigim hanımın facebook ta paylaştığı iki resmi eklemek istiyorum ;-)

💑💓

Eklentiler

• $1397420780507.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $1397420791801.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 73
özel olarak hayvan tüylerini de alan elektrik süpürgeleri var mutlaka onlardan alın,hayvan tüyünden zarar gelmez ama bi arkadaşım vardı abartmıştı 3 senedir kedi bakıyorlardı kedi kaçar diye evde 3 senedir kapı cam açmamaya dikkat ediyorlardı,sıradan bir elektrik süpürgesi kullanıyorlardı ve kardeşi öksürmeye başladı sürekli doktor kediden dolayı olduğunu söyledi.

ama dediğim gibi onlarınki abartıydı benim de 10 kedi baktığım oldu evi hep havalandırdım elektrikli süpürgesini haftalık olarak yada yere bişey döküldüğünde değil günlük olarak kullandım,kardeşimin astımı olmasına rağmen bir sorun yaşamadık.

bebekler daha hassas olabiliyor bu yüzden mutlaka dikkat edin temizliğe yeter,yabancı insanlar asla bebek var diye evlerinden atmıyor hayvanlarını ve bebeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyor evcil hayvanla büyürse

Bayildim eklentilerinize, o yaziyi evimin girisine asmak istiyorum, ne kadar cok her seyi biliyorlar, her biri bir alim sanki...

Benim de 3 kedim var, ustelik genetik alerjik bronsitim var, tek korkum, ilerdeki cocuklara gecmesi ki, oyle olsa bile, ya ayri oda, kisim bir sey yaparim, hayatta atmam, bir dolu masrafin icinde 3 unu de amerika'ya getirdim, belki sacma ama icime sinmedi, birakamadim, tatile gidince bile ozluyorum...
Hayvan sevmeyen insanlar bunu anlamakta zorluk cekiyor, onlara kalsa koy kapinin onune gitsin!!!

Neyse konu sahibi arkadasim, konuyu gunlerdir goruyorum, bir turlu elim gitmedi acmaya, cunku boyle boyle oldu, birakacagim diye bekliyorum konuyu, ben de sinirlenip, uzulucegim sonunda diye bakamiyordum, sonunda dayanamadim actim, iyi ki bakmisim, onlari atamam, asla aklimda yok dedikce ben rahatladim burdan...
Tamam abartmamak lazim ama kimseye de cok takilmamak lazim...
Yurt disinda insanlarin bebeklerini kedi ve kopeklerle nasil icli disli buyuttugunu gorseniz inanamazsiniz...
Duzenli veteriner kontrolu, asi, tirnak kesimi sonrasi hicbir sorun olmaz, rahat olun...
Burda nerdeyse her evde mutlaka evcil hayvan var ve ailelerinin bir parcasi insanlarin, cocuklarla ic iceler...
Oyle iki dakikada da hayvan sahiplenemiyorsun zaten, bir dolu kritere bakiyorlar, bizde ki cocuk oyuncagi degil yani...
Neyse uzattikca uzattim
Kimzeyi umursamayin, bebeginizle kedilerinizle huzur icinde yasayin

Sen ne zaman doğum yaptın ne zaman anne oldun, maşallah size 40 cıkmış bile minik yavrunun, Rabbim uzun ömürler versin inşallah

Anneanneye takılma sen bir süre sonra kabullenir

Benimde evde kedim var ve hamileyim,bu sorunu bende çok yaşıyorum ama Allahtan annemde kedi besliyor ve benim arkamda bu konuda..Ama sağolsun her gelen kediyi napıcaksın töbeee bişey diyesim var onlara ama...:)
Kalp kırmakda istemiyorum ama kedimin kuyruğunu oğlumun pipisini yesinler

teşekkür ederim. bizimkiler de eskisi kadar vakit ayiramadigimdan midir nedie yatak odasinin kapisinda bekliyorlar beni bebeğin yanina gidince. evde hep pesimdeler. temizlik konusunda ben her gün supurmeye çalışıyorum onun disinda 15 gunde bir yardımcı geliyor sagolsun kolayliyor işleri.

teşekkür ederim

Teşekkürler
traş ettirecegim kadar uzun tüylu degiller bir de hiç tras ettirmedim bu saatten sonra travma falan yaşarlar diye korkuyorum tariyorum sık sık.

:)))) anneanneler böyledir hep, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin oğlunu

Günler ne çabuk geçiyor, yaşlanıyoruz, site bebeklerimiz bir bir doğuyor maşallah

amin ablacim teşekkür ederim
ananemiz çok fena. kaynanam olsa bu kadar olurdu duymasin da çocuk hapşırsa kedilerden diyor ee anne sizin evde de hapşırıyor diyorum olabilir diyor

teşekkür ederim

Teşekkürler
traş ettirecegim kadar uzun tüylu degiller bir de hiç tras ettirmedim bu saatten sonra travma falan yaşarlar diye korkuyorum tariyorum sık sık.

Yaşamazlar diye düşünüyorum bizimkiler yazın çok rahat ediyorlar o sıcakta bizimkilerde upuzun tüylü değiller ama öyle çıplak çıplak sevmek.bi güzel oluyorki hemde çok büyük rahatlık gerçekten

teşekkür ederim. biz hiç vazgeçmeyi düşünmedik. yine düşünmüyoruz. kedilerin ona yaklaşımı oyle guzel ki fotograflayabilsem de koysam buraya. koltuğa koydugumda yanina gelip yatiyorlar artık. zarar verirler diye tetikte ve çok gergindim ama bebek ağladığında başına gidip beklediklerini gordugumde gitti bütün korkum. inanıyorum çok iyi anlasacaklar

o süpürge markası nedir yardimci olur musunuz iyi bir makinam var ama belki bahsettiginiz daha sagliklidir
teşekkür ederim

Ben sadece tebriklerimi gönderiyorum size

teşekkür ederim

Sen ne zaman doğum yaptın ne zaman anne oldun, maşallah size 40 cıkmış bile minik yavrunun, Rabbim uzun ömürler versin inşallah

Anneanneye takılma sen bir süre sonra kabullenir

amin canım cümlemizin.
anne oldum ben ya darısı isteyen herkese inşallah
anemiz de iyiliginden soyluyor aslinda ama alisacak az daha zamani var

aynen öyle.

bir dusuneyim çok sıkıntı olursa degerlendirebiliriz bu fikri.

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz...Allah analı babalı büyütsün...
ben yazmadım süpürge diye ancak,benim bilidğim DYSON da var..benim ciddi alerjik rahatsızlıklarım var,o yüzden araştırdım bayaa,dyson daki özel olarak hem alerji hastaları hem de evde hayvan beseleyenler için...tüyleri alıyor tamamen,uçuntu yapmıyor,mytları da alıyor..biraz pahalı yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…