- 23 Kasım 2019
- 89
- 86
- 88
- 29
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Evet doğru onu istiyordum ama düşününce son zamanlarda üzmekten başka hiçbir şeyi yoktu bana karşı. Zaman geçtikçe algılayabiliyorum. Böyle tutarsız biriyle de bugün mutlu olsam yarın illa gene bir şeyler çıkacaktı. İyi tarafından bakarsam çok şey varŞu an tamamen bitirdiniz sizde kafanızda bundan sonra yani bir süre sonra daha da silinir aklınızdan üzülmeyin asla. Sizi iyi hissettiren biri olsun önceliğimiz bu. Hayat bu bazen tatlı bazen ekşi kendinizi hiçbir şey için üzmeyin özellikle böylesi için. Ayrıca rica ederim
Saatini yazdigi icin mi boyle kirici cevap verdiniz?Futbol maci mi bu mesajlarin, saatlerini dakikalarini hesapliyorsunuz.
Adam kurtulmus.
Msjı okumamıştır bende okumuyorum böyle uzun msjları konuda da okumadım başını sonunu ortasını bir cümle okuyup cvp atmıştır niye kendinizi rezil ettiniz adam zaten numara silmekle açıklamanın alasını yapmış yani bu msjdan benim çıkardığım tek anlam şu ger dönersen affederim buradayımNumaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.
“Numaramı mı sildin? Keşke çok işim var yoğunum bahanelerine sığınmadan benimle bir şeyleri dürüstçe konuşabilme cesareti gösterseydin. Şundan dolayı seninle olmuyor veya hayatımda biri var diye bir açıklama yapsaydın ama sen bunu bile hak görmedin bana, demek ki o kadarlık bile bir hatrım yokmuş sende. Söylediğin güzel sözler ve bana olan yakınlığınla o kadar fark var ki şu anki halinde, bu kadar kolay değişebilen biriyle zaten ne düşünebilirmişim diyorum kendime. Ama keşke tutamayacağın sözleri vermeseydin kendine güvenin yoktuysa. Şu an keşke demekten başka bir şey gelmiyor içimden inşallah bir başkasına da böyle olmazsın bu durumda kaybeden maalesef hep sen olursun. Neyse ne kadar yazsam da sen bunları şu an anlamayacaksın zaten. Ben yine de veda edebilen taraf olmayı tercih ettiğim için bu mesajı yazmak istedim sana. Umarım mutlu olursun kendine iyi bak. Hoşçakal”
Yaklaşık 22 saat sonra gelen cevap:
“Çok güzel yazmışsın çok güzel ifade etmişsin kendini teşekkür ederim öncelikle. Kafamın birden fazla şeyle dolu olmuş olması saçma sapan davranmama sebep oluyor çok iyisin çok çok iyi birisin bu durumda seni üzmek istemiyorum sadece. Uzun vadede bir şey düşünecek durumda değilim zaten. Uzak mesafeyi de beceremiyorum sana ilk başta öyle yaklaşmış olmam sonraki süreçte arkadaşlığımızı da devam ettirmedi benim nazarım. İnşallah mutlu olursun en güzel günleri sen yaşarsın hoşçakal”
Yorumlarınız neler? Bugüne kadar en kapanmasını istemediğim o defter böylelikle kapandı.. Umarım her şeyde bir hayır vardır.
Sabitleyebiliyor muyuz bu mesajıBence içindekileri yazmakla iyi yapmışsın artık kafanda netlik oluşmuştur. Belli ki adam istemiyor. Sen onu farklı bir yere koymuşsun ama o orada değilmiş. Devam etmek istemiyorum diyebilirdi ama bence sıkılınca yazacağı kişi olarak açık kapı bırakmak istedi. Bundan sonra onu unutup önüne bakacaksın. Olur da bir gün yazarsa asla olumlu cevap verme
Hıı sormayın o kadar yazı içinde odaklanması gereken şeyin o olduğunu anlamış arkadaş. Umarım istediği yorum beğenisini alabilmiştir.Saatini yazdigi icin mi boyle kirici cevap verdiniz?
Böyle mesajla “dönersen affederim” algısını nasıl çıkardınız anlayamadım. Okumadıysa da ben diyeceğimi dedim. Aman büyük rezillikMsjı okumamıştır bende okumuyorum böyle uzun msjları konuda da okumadım başını sonunu ortasını bir cümle okuyup cvp atmıştır niye kendinizi rezil ettiniz adam zaten numara silmekle açıklamanın alasını yapmış yani bu msjdan benim çıkardığım tek anlam şu ger dönersen affederim buradayım
O algı oluyor konu sahibi maalesef.Böyle mesajla “dönersen affederim” algısını nasıl çıkardınız anlayamadım. Okumadıysa da ben diyeceğimi dedim. Aman büyük rezillik
Benzer şeyleri ben de yaşadım anlıyorum. Çevremde sanaldan tanışıp çok mutlu olup evlenen kişiler de var ama iki tarafında isteyip somut adımlar atması gerek. Konuştuğum kişi de sürekli benim sınavımi ya da ülke sorunlarını dert eder yazmazdi. Ama yazınca ne hikmetse gelecek, evlilik konuları kendi açardıSabitleyebiliyor muyuz bu mesajıtam da aynı düşüncelere sahibiz istemiyormuş evet bunu açıkça söylemek yerine arayıp sürekli başım ağrıyor mutsuzum iş yerinde hata yapıyorum sınavlarım kötü geçiyor düzeleceğim diye erteleyeceğine direkt olmuyor yapamıyorum demesi gerekiyordu. Ben de onun yaptığı gibi sessizce silmek yerine sesimi çıkardım ki tepkimi görsün yarın bir gün öyle bir durum olursa mesaj atma cesaretini gösteremesin. Gerçi o geri dönecek bir karakter değil, zaten kendiyle çelişir çünkü yine uzak mesafe olacağız. Ama ben önlemimi alıp kapıyı kapatmış oldum
Bu da öyleydi. İyi olduğumuz dönemlerde de dolar yükseliyor diye baygın baygın konuşuyordu telefondaBenzer şeyleri ben de yaşadım anlıyorum. Çevremde sanaldan tanışıp çok mutlu olup evlenen kişiler de var ama iki tarafında isteyip somut adımlar atması gerek. Konuştuğum kişi de sürekli benim sınavımi ya da ülke sorunlarını dert eder yazmazdi. Ama yazınca ne hikmetse gelecek, evlilik konuları kendi açardıben daha erken hayırlısı dememe rağmen. Baktın olmuyor bir anda bitirmek en iyisi. Ayrıca bu şahısla aynı şehirde olsaydın da başka şeyleri bahane ederdi bence. Balık baştan kokar atasözü tam uyumlu bunun için.
Katılıyorum size. Bazen sadece durmanız gerekir. Sevgilimle cuma günü kavga ettim. Hafta sonu hiç konuşmadık. Ne o yazdı ne ben. Sonra pazartesi bir şey yok gibi aşkımlar cicimler havada uçuşuyor, bir mesaj atmış ki yani. Hop dedim, konuşmadık etmedik, neyi hallettik de havalandın sen. Buna bozuldu tabi, büyütüyormuşum ben. Yazmadı sonra, ben de yazmadım. Sinirden geberdim, saat başı sövdüm, kan kustum şerbet içtim dedim. Yazmadım yine de. Seve seve kendi döndü bana. Çok da iyi oldu tamam mı?Hep doğru davranmiyorum tabi ki ama bizimle konuşmak istemeyen insanlari darlamamaliyiz. Ben böyle bir şey hiç yapmadim ama bana boyle mesaj atan erkekler oldu ve cidden zerre değeri olmuyor o mesajlarin.
Bana aciklama yapmadan numarami silen bir erkekte hiç olmadi ama oladabilirdi ve oyle bir şey olsa numarami silmiş birine "numarami mi sildin keşke soyle yapsaydini, boyle deseydin" diye mesaj atmazdim kesinlikle. Cidden takintili bir hareket ve karşi tarafi rahatsiz edebiliyor.
Numarasını silip açıklama yapmaya dahi tenezül etmediğim biri bana hala roman yazıyorsa başka bir şey çıkaramam aklı hala bendedir hala onu kırmayı başarabiliyorumdur herkes böyle düşünürBöyle mesajla “dönersen affederim” algısını nasıl çıkardınız anlayamadım. Okumadıysa da ben diyeceğimi dedim. Aman büyük rezillik
Zaten ülkede bin tane sorun var gündem sürekli değişiyor, herkes biliyor. Flörtlestigim insanla da hep bunları konuşacaksam oturur sürekli haber izleyen babamla konuşurum zatenBu da öyleydi. İyi olduğumuz dönemlerde de dolar yükseliyor diye baygın baygın konuşuyordu telefondahaklı duyarlıdır ama bazı halleri abartıydı. O da aynı şekilde bahane uydurup ararken bile konuyu evleninceye getirirdi ben de söylenirdim sen önce ara sor bunalr konuşulacak şeyler mi diye son zamanları böyle olmuştu. Tabi tamamen de kaybetmek istemiyor elde tutmak için o aralar öyle etkilediğini sanıyor.
Ayyynen öyle. Keşke burada yaşasan keşke aynı şehirde olsaydık diye ağlayacak gibi dertlenirdi. Sanıyor ki yan yana olunca her şey kusursuz olacak. Ünideki erkek arkadaşımla komşuyken dip dibe habire tartışacak bir şey bulurdu. Yaz tatili koca 4 ay uzakken kuzu gibi olurduNeyse artık bu şahıs da gitsin iş yerinden biri ya da komşularından birini bulsun bari.
Elbette ilk sevgilimle evlenmedim. Ama aldatıldığım bir ilişkimde kız arkadaşıma telefonumu verip bu gece vermeyin bana içip mesaj atmak istemiyorum dediğimi bilirim. Neticede cidden içip içip ver atjam o mesajı da demişim. Şimdi iyi ki o son mesajları atmadım diyorum. Atmadığım tüm o mesajlar o sessizlikler beni büyük pişmanlıklardan da korudu. Bu dersi alın siz deTeşekkürler Allah razı olsun. Ben anlamıyorum bu gaddarlığı. Sanki herkes kusursuz ilişkiler yaşamış da ilk sevgiliyle evlenilmiş gibi tavırlar.
Bana herkes sakın yazma diye yalvarsa bile ben yazmak istedim çok gördüm böyle sessizce çekip gidilince aylar sonra gelen nasılsın mesajlarını. Şu anlık pişman değilim mesaj için hiç olmadı bi açıklama yapması gerektiğini belirtmek istedim ona
Öyle yapıyorumGereksiz bir yazışma olmuş.
Ama şuna emin ol ki adam kalbini açsa senin neler hissettiğini aynı halyle yaşasa yine de tavrı değişmezdi.
Yazmamalıydın evet ama artık geçmiş bitmiş. Kimin umurunda ki
Yoluna bak derim
daha da atmam başka biri için de yapmadım bugüne kadar zaten. Ama buna başka sebepten de yazmam gerekiyordu bu şekilde noktalanması daha iyi oldu. Benim de oldu Daha önce aşkından ölüp mesaj atmayı Bırakın, gelen aramaları açmamayı apartın önüne gelip ama çıkmadığım. Aşkından yanmak veya gurursuzluktan değil de bu Bitişin bir mesajda olması gerektiği için attımElbette ilk sevgilimle evlenmedim. Ama aldatıldığım bir ilişkimde kız arkadaşıma telefonumu verip bu gece vermeyin bana içip mesaj atmak istemiyorum dediğimi bilirim. Neticede cidden içip içip ver atjam o mesajı da demişim. Şimdi iyi ki o son mesajları atmadım diyorum. Atmadığım tüm o mesajlar o sessizlikler beni büyük pişmanlıklardan da korudu. Bu dersi alın siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?