- Konu Sahibi kristalkupe
-
Katılıyorum size. Bazen sadece durmanız gerekir. Sevgilimle cuma günü kavga ettim. Hafta sonu hiç konuşmadık. Ne o yazdı ne ben. Sonra pazartesi bir şey yok gibi aşkımlar cicimler havada uçuşuyor, bir mesaj atmış ki yani. Hop dedim, konuşmadık etmedik, neyi hallettik de havalandın sen. Buna bozuldu tabi, büyütüyormuşum ben. Yazmadı sonra, ben de yazmadım. Sinirden geberdim, saat başı sövdüm, kan kustum şerbet içtim dedim. Yazmadım yine de. Seve seve kendi döndü bana. Çok da iyi oldu tamam mı?Bu erkekler bundan anlar, öyle fazla özveriye gelmiyorlar.
O kadar doğru ki. Yani sevgilileriyle, sevdikleri kadınla tartışma yaşadıklarında bile kadının uzun mesajlarını atlaya atlaya okuyor, sonra kafalarına göre bi cevap veriyorlar, genelde de o yüzden saçmalıyorlar benceŞunu anlayamadı kadınlar.erkekler bu attıgınız devasa paragraflı mesajları atlayarak okuyor. Umurlarında degil. Bu kadar anlam yuklemeyın. Bi ilişkide istenemdiginizi hissettigşniz dakika siz gidin.bu kadar korkmayın ya.kım vazgeçilmez yanı..
Senın ıcın cabalamayan adam o ılıskıyı yurutse ne yurutmese ne. Bu kadar detaylı mesaja ne gerek var kı be umuyorsubuz atarken.
Evet vazgeçilmez ve dört dörtlük görmüşüm onu gözümde abartmışımŞunu anlayamadı kadınlar.erkekler bu attıgınız devasa paragraflı mesajları atlayarak okuyor. Umurlarında degil. Bu kadar anlam yuklemeyın. Bi ilişkide istenemdiginizi hissettigşniz dakika siz gidin.bu kadar korkmayın ya.kım vazgeçilmez yanı..
Senın ıcın cabalamayan adam o ılıskıyı yurutse ne yurutmese ne. Bu kadar detaylı mesaja ne gerek var kı be umuyorsubuz atarken.
erkekleri bilemiyorum şimdi de, karşımdaki insan bana 2 gün hiç yazmaz, beni hiç aramazsa ben bitirdiğini düşünürüm. ben hatalıysam, benim yazmam, ne bileyim özür dilemem, benim adım atmam gereken bir durumsa ben yazarım. ama bazen karşı tarafın yazması gereken, çözümü karşı tarafa bağlı olan ya da havada kalan bişeyler olabiliyor öyle bişey varsa ve karşı taraftan 2 gün vs bişey gelmezse bitirdi, sorunu çözmek için de bişey yapmıyor bu yüzden, olarak algılarım. kendi adıma konuşuyorum elbette, ben sevdiğime 2 gün yazmadan duruyorsam sevmiyorum demektir... R -Rosa-Bendeki inatlaşma değil aslinda. Ben küslük, günlerce konuşmamak gibi şeyler kesinlikle yapmam ve bana atılan adımı da geri çevirmem eger ilişkiyi bitirme niyetinde değilsem.
Evliligimiz 8 sene olacak, hiç bir kavgadan, tartişmadan sonra 2 gün konuşmamazlik yapmadik, yapmadım.
İlişki bitmişse ben veya karsi taraftan bitmiş, bitirilmişse o zaman tutup arkasindan son sözler diye yazilar yazmam, uğraşmam.
Yoksa kavga ettik ilk o yazsın, ilk o dönsün diye blof olarak kullanmadim hiç yazmamayi. Ben oyle bir şey yapiyorsam gercekten bitmiştir.
Sevmeme gibi bir durum söz konusu değil. Yapım böyle, hata bende değilse adım atmam. Çok üzülsem de atmam. Biteceğini bilsem de atmam. Paşa paşa acımı çekerim. Ama taviz vermem yani.erkekleri bilemiyorum şimdi de, karşımdaki insan bana 2 gün hiç yazmaz, beni hiç aramazsa ben bitirdiğini düşünürüm. ben hatalıysam, benim yazmam, ne bileyim özür dilemem, benim adım atmam gereken bir durumsa ben yazarım. ama bazen karşı tarafın yazması gereken, çözümü karşı tarafa bağlı olan ya da havada kalan bişeyler olabiliyor öyle bişey varsa ve karşı taraftan 2 gün vs bişey gelmezse bitirdi, sorunu çözmek için de bişey yapmıyor bu yüzden, olarak algılarım. kendi adıma konuşuyorum elbette, ben sevdiğime 2 gün yazmadan duruyorsam sevmiyorum demektir... R -Rosa-
Benim de bu olayla başıma gelmiş oldu. Bu tarz bir paylaşım yapan olursa yap rahatla mı derim yapma mı derim henüz bilmiyorumTam tersi cogu bu hatayı yaptığı için yapma diyor
Yok zaten mümkün değil asla atmam ben son mesaj olması amacıyla atmıştım. Olur da bir gün bir mesajı olursa bana karşı ona da kesinlikle geri dönüş yapmam benim mantığımda bitmiştir bu kişiMesaji yazmışsın içindede kalmadi artik ona söylenecek söz yok.
sana karşı bir duygusu olmadığı icin cesitli bahanelere sığınmış bir daha asla mesaj atmayın ve unutunerkekler üzerlerine düştüğümüz zaman daha çok uzaklaşıyor ve istediği zaman mesaj atma özgürlüğünü buluyorlar kendilerinde. Ve canları isteyince gidiyorlar bu duruma dusmeyin
Gene yanlış insanlara değer vermişizÇok işim var, yoğunum bahanelerine sığınan ve numaramı silen birine hiçbir şey yazmazdım ben. Böyle şeyler yapmak daha da itici görünmenize sebep olur. Umrunda olmayan birinden mesaj gelirse silmek yetmez bir de engelleme isteği gelir insana yani. Bazı şeyleri tadında bırakın. Hem hayat size değer vermeyen insanları kafaya takmak için çok kısa.
ŞükürKarsi taraftaki adamin tarafindan bakmis cogu kisi. Hatta rezil olmussun demis. Karsidaki adamin ne dusundugunun zerre onemi yok ki! Mesaj yazan kisi ust uste surekli mesaj atip rahatsizlik vermiyorsa, tek bir mesajla laf sokmussa iyi yapmistir. Neden biliyor musunuz? Caninin sikintisini karsi tarafa aktardi. Hani ne dusundugunun veya dusuneceginin hic bir onemi olmayan, zaten rezil bir insan olan karsi tarafa.
Ben de ona yazıp yazıp “neyse sen şu an bunları anlamayacaksın zaten” demişimO kadar doğru ki. Yani sevgilileriyle, sevdikleri kadınla tartışma yaşadıklarında bile kadının uzun mesajlarını atlaya atlaya okuyor, sonra kafalarına göre bi cevap veriyorlar, genelde de o yüzden saçmalıyorlar bence
Demişler ya, anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az, o kadar doğru ki. Anlamak isteyen, olmak isteyen, oldurmak isteyen bi yolunu buluyor; açıklama yapmak, dil dökmek yersiz.
Evet kendimi biliyorum kesinlikle o son mesajı atmalıydım attığım için herhangi bir pişmanlığım yok. Umarım her şeyin en hayırlısı olurYazmasanız da olurmuş diyicem ama sonradan içimde kaldı keşke yazsaydım demekten iyidir. Hikaye burada bitmiş hakkınızda hayırlısı olsun
Her türlü kötü olduBen de ona yazıp yazıp “neyse sen şu an bunları anlamayacaksın zaten” demişimonun şu an söylediklerimi idrak edemeyeceğini düşünerek
Onunla karşılaşma ihtimalimiz olmadığı için istemezsem sittinsene haberim olmaz ondan. Tabi Kardeşlerinin kuzenlerinin profillerine bakmamayı becerebilirsem geçmemesi için bir sebep yokHer türlü kötü olduama sağlık olsun artık. Bitti, önüne bakacaksın.
Netlik istiyorum diyordun, netleşti işte? Stalk olayina devam edersen bizi hakli çıkarırsın, bu mesaji bi şeylerin başlaması umuduyla attığını dusunuyoruz cunku.Onunla karşılaşma ihtimalimiz olmadığı için istemezsem sittinsene haberim olmaz ondan. Tabi Kardeşlerinin kuzenlerinin profillerine bakmamayı becerebilirsem geçmemesi için bir sebep yokelim alışmış
HahaaaaOnunla karşılaşma ihtimalimiz olmadığı için istemezsem sittinsene haberim olmaz ondan. Tabi Kardeşlerinin kuzenlerinin profillerine bakmamayı becerebilirsem geçmemesi için bir sebep yokelim alışmış
Yok valla başlama umuduyla atmadım her şeyi anlatıp bunu mu gizleyeceğim. Hatta o sildi attı benden yana da bir tepki görmeli ki bir daha adımı olamasın diye mesaj attım. Stalklıyor oluşum umutlanmakla alakalı bir şey değil zatenNetlik istiyorum diyordun, netleşti işte? Stalk olayina devam edersen bizi hakli çıkarırsın, bu mesaji bi şeylerin başlaması umuduyla attığını dusunuyoruz cunku.
Doğrudur.Yok valla başlama umuduyla atmadım her şeyi anlatıp bunu mu gizleyeceğim. Hatta o sildi attı benden yana da bir tepki görmeli ki bir daha adımı olamasın diye mesaj attım. Stalklıyor oluşum umutlanmakla alakalı bir şey değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?