O kişiden gelen son mesaj..

Bendeki inatlaşma değil aslinda. Ben küslük, günlerce konuşmamak gibi şeyler kesinlikle yapmam ve bana atılan adımı da geri çevirmem eger ilişkiyi bitirme niyetinde değilsem.
Evliligimiz 8 sene olacak, hiç bir kavgadan, tartişmadan sonra 2 gün konuşmamazlik yapmadik, yapmadım.

İlişki bitmişse ben veya karsi taraftan bitmiş, bitirilmişse o zaman tutup arkasindan son sözler diye yazilar yazmam, uğraşmam.
Yoksa kavga ettik ilk o yazsın, ilk o dönsün diye blof olarak kullanmadim hiç yazmamayi. Ben oyle bir şey yapiyorsam gercekten bitmiştir.

O kadar doğru ki. Yani sevgilileriyle, sevdikleri kadınla tartışma yaşadıklarında bile kadının uzun mesajlarını atlaya atlaya okuyor, sonra kafalarına göre bi cevap veriyorlar, genelde de o yüzden saçmalıyorlar bence

Demişler ya, anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az, o kadar doğru ki. Anlamak isteyen, olmak isteyen, oldurmak isteyen bi yolunu buluyor; açıklama yapmak, dil dökmek yersiz.

Evet vazgeçilmez ve dört dörtlük görmüşüm onu gözümde abartmışım

erkekleri bilemiyorum şimdi de, karşımdaki insan bana 2 gün hiç yazmaz, beni hiç aramazsa ben bitirdiğini düşünürüm. ben hatalıysam, benim yazmam, ne bileyim özür dilemem, benim adım atmam gereken bir durumsa ben yazarım. ama bazen karşı tarafın yazması gereken, çözümü karşı tarafa bağlı olan ya da havada kalan bişeyler olabiliyor öyle bişey varsa ve karşı taraftan 2 gün vs bişey gelmezse bitirdi, sorunu çözmek için de bişey yapmıyor bu yüzden, olarak algılarım. kendi adıma konuşuyorum elbette, ben sevdiğime 2 gün yazmadan duruyorsam sevmiyorum demektir... R -Rosa-

Ben bu senaryoyu gördüm. Bu adamın hayatında yakınında biri var.

Sevmeme gibi bir durum söz konusu değil. Yapım böyle, hata bende değilse adım atmam. Çok üzülsem de atmam. Biteceğini bilsem de atmam. Paşa paşa acımı çekerim. Ama taviz vermem yani.
Karşı taraf da olayı hata olarak görmedi, ben büyüttüm diye düşünüp kendince tavır yaptı. Ben de hata olarak gördüğüm için çatışma çıktı. Neticede geri adım atan o oldu.
Biri benden gitmesin diye çabalamam. Hatalı ben isem o ayrı.

Yok zaten mümkün değil asla atmam ben son mesaj olması amacıyla atmıştım. Olur da bir gün bir mesajı olursa bana karşı ona da kesinlikle geri dönüş yapmam benim mantığımda bitmiştir bu kişi

Gene yanlış insanlara değer vermişiz

Yazmasanız da olurmuş diyicem ama sonradan içimde kaldı keşke yazsaydım demekten iyidir. Hikaye burada bitmiş hakkınızda hayırlısı olsun

Şükür Keşke atmasaydın rezil oldun diyen diyene. Kim oluyor da rezil olacağım o kadar da değil. Üstelik arka arkaya sıkboğaz etsem arasam Mesajlar atsam düzelmesi adına bir şeyler yazsam bu gerçekten acizlik. Ben sadece bitirmek için dürüst olması gerektiğini, böyle mutsuz mutsuz halleriyle kimsenin onu çekmeyeceğini belirttim ve açık kapı bırakmak durumu olmaması için hayatından tamamen çıkıp hoşçakal demişim. Bir daha da mesaj atma diyorlar. Zaten net bir şekilde bitiş bu daha da atar mıyım? Ben söylemem gereken her şeyi söyledim ve bu şekilde bitmesi gerektiğini düşünüyorum

Ben de ona yazıp yazıp “neyse sen şu an bunları anlamayacaksın zaten” demişim onun şu an söylediklerimi idrak edemeyeceğini düşünerek

Onunla karşılaşma ihtimalimiz olmadığı için istemezsem sittinsene haberim olmaz ondan. Tabi Kardeşlerinin kuzenlerinin profillerine bakmamayı becerebilirsem geçmemesi için bir sebep yok elim alışmış
Netlik istiyorum diyordun, netleşti işte? Stalk olayina devam edersen bizi hakli çıkarırsın, bu mesaji bi şeylerin başlaması umuduyla attığını dusunuyoruz cunku.

Netlik istiyorum diyordun, netleşti işte? Stalk olayina devam edersen bizi hakli çıkarırsın, bu mesaji bi şeylerin başlaması umuduyla attığını dusunuyoruz cunku.
Yok valla başlama umuduyla atmadım her şeyi anlatıp bunu mu gizleyeceğim. Hatta o sildi attı benden yana da bir tepki görmeli ki bir daha adımı olamasın diye mesaj attım. Stalklıyor oluşum umutlanmakla alakalı bir şey değil zaten

Doğrudur.
Bi süre daha bu herifi dusunursun ama çok da uzamamali bence, gerçek şeyler de yaşanmamış zaten. Kendi zamanından çalma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…