- 20 Nisan 2022
- 606
- 457
- 53
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Teşekkür ediyorum anlayışınız için. Evet bu ilişki kesinlikle son zamanlarda çok belirsiz bir hal almaya başlamıştı bu da en zor noktası. bu yüzden de “şu şu sebepten Dolayı bitirmek istiyorum” gibi bir cümleyi öğrenmek benim hakkımdı diye düşünüyorum. Ona attığım mesajımda da neyse sen şu an bunları anlamayacaksın zaten diyerek Aynı şimdi sizin dediğiniz gibi, onun bu yazıları her ne kadar yazsam da anlamayacağını belirtmek istedimBelirsizlikle biten durumlarda insan kendini ifade etmek istiyor ya, karşıdakinin düşüncelerini de net olarak ögrenmek istiyorsun.
Ben sizi anladım ama maalesef karsı taraf anlamamıstır. Üzerine fazla düsünce, uzun paragraflar yazınca degisen bir sey olmuyor hatta üstüne karsı tarafın gözünde daha da cepte oluyorsunuz. Tecrübe oldu diyelim yapacak bir sey yok, daha iyi insanlarla karsılasırsınız umarım.
Çirkinleşmemek her zaman iyidir, seviyesiyle kapanması iyi oldu.Mesajı attıktan sonra daha huzurlu hissediyorum çünkü sessizce bitmeleri hiç sevmiyorum canları istediğinde uzun bir zaman sonra yoklayabiliyorlar. Biz de öyle bir durum olmayacağı netleşmiş oldu en azından. Bir beklentim yok zaten sadece bir açıklama beklentim olmuştu, son mesajıyla yazmış bir şeyler işte. İçim de çook rahat, ilk defa bir insana sıfır yanlışım oldu. Ama bu kadar da iyilik meleği gibi davranmanın anlamı yokmuş onu öğrenmiş oldum
Gayet saygı çerçevesinde bitti bence kırıcı olmadık olması gereken şekilde. Kötü hatırlamayız yine de ilerde birbirimiziÇirkinleşmemek her zaman iyidir, seviyesiyle kapanması iyi oldu.
Bi işin olup olmayacağı genelde bellidir, zorlamamak lazım
Sadece sana deill herkese karşı böleyim psikolojik sorunlarım var.. dememiş bir tekSen benden daha iyilerine layıksın
Bak şu son cümle bile doğru değil bana kalırsa. Yani gerçekten bi zaman sonra olmamış gibi yaşamına devam etmek lazım, ne hatırlaması, ne yaşadı da?Gayet saygı çerçevesinde bitti bence kırıcı olmadık olması gereken şekilde. Kötü hatırlamayız yine de ilerde birbirimizi
Hayır ya öyle değil, bizim sıradan birini bile bazen hatırlamaz mıyız? Mesela adı bile aklımıza gelmeyen ama bir an bir şeyiyle aklımıza gelen bi ilkokul arkadaşı, mahalleden biri vs ne dersen. Bir şey hissettirmez kimse ama hatırlarsın. O manada akla gelince demek istiyorumBak şu son cümle bile doğru değil bana kalırsa. Yani gerçekten bi zaman sonra olmamış gibi yaşamına devam etmek lazım, ne hatırlaması, ne yaşadı da?
Psikolojik sorunları yok. Hayatında size yer yok. Bunu çok nazikçe anlatmış.Sadece sana deill herkese karşı böleyim psikolojik sorunlarım var.. dememiş bir tek
Yok tabi psikolojik sorunları falan. Öyle bi replik var ondan dedimPsikolojik sorunları yok. Hayatında size yer yok. Bunu çok nazikçe anlatmış.
klasik sorun sende değil bende durumu. kişi seni istemiyordur ama kırmak da istemiyordur. tipik numaralar. unutacaksınız mecburNumaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.
“Numaramı mı sildin? Keşke çok işim var yoğunum bahanelerine sığınmadan benimle bir şeyleri dürüstçe konuşabilme cesareti gösterseydin. Şundan dolayı seninle olmuyor veya hayatımda biri var diye bir açıklama yapsaydın ama sen bunu bile hak görmedin bana, demek ki o kadarlık bile bir hatrım yokmuş sende. Söylediğin güzel sözler ve bana olan yakınlığınla o kadar fark var ki şu anki halinde, bu kadar kolay değişebilen biriyle zaten ne düşünebilirmişim diyorum kendime. Ama keşke tutamayacağın sözleri vermeseydin kendine güvenin yoktuysa. Şu an keşke demekten başka bir şey gelmiyor içimden inşallah bir başkasına da böyle olmazsın bu durumda kaybeden maalesef hep sen olursun. Neyse ne kadar yazsam da sen bunları şu an anlamayacaksın zaten. Ben yine de veda edebilen taraf olmayı tercih ettiğim için bu mesajı yazmak istedim sana. Umarım mutlu olursun kendine iyi bak. Hoşçakal”
Yaklaşık 22 saat sonra gelen cevap:
“Çok güzel yazmışsın çok güzel ifade etmişsin kendini teşekkür ederim öncelikle. Kafamın birden fazla şeyle dolu olmuş olması saçma sapan davranmama sebep oluyor çok iyisin çok çok iyi birisin bu durumda seni üzmek istemiyorum sadece. Uzun vadede bir şey düşünecek durumda değilim zaten. Uzak mesafeyi de beceremiyorum sana ilk başta öyle yaklaşmış olmam sonraki süreçte arkadaşlığımızı da devam ettirmedi benim nazarım. İnşallah mutlu olursun en güzel günleri sen yaşarsın hoşçakal”
Yorumlarınız neler? Bugüne kadar en kapanmasını istemediğim o defter böylelikle kapandı.. Umarım her şeyde bir hayır vardır.
Bi rahatlama geldi teşekkürler. Kafam inanılmaz rahat üstümden ağırlık gitti resmen. Acaba bugün ne yaptı niye aramadı ne bahane uyduracak gene neyden dert yanacak diye kurgulamalarım bitmiş oldu en azından. Durup durup ya kristal çok iyi bir insansın, iyi ki hayatımda varsın kristal, Gerçekten çok mutluyum seninle o kadar değerlisin ki benim için kristal diyen ben değildim. Ona karşı çok da iyi ve dikkatl Davrandığım için keşke diyeceğim pişman olacağım hiçbir şey yokBenim için çabalamayan bir erkek için parmaklarımı oynatmam asla... Bırakın haspam egosu tavan yapmıştır mesajınızla garibim tek zaferi kızların kalbini çalıp başta sonsuz ilgi gösterip kendini çeken toksik erkek müsvettesi işte...
Böyle kalitesiz bi adamla birlikte olmaktansa kafamın rahat olduğu kaliteli yalnızlığı tercih ederim... Bırakın o üzülsün sizin kaybettiğiniz bişey yok belliki...
Sadece sana deill herkese karşı böleyim psikolojik sorunlarım var.. dememiş bir tek
İşte resmen bi bunları demediği kalmış boş Bahaneler. İlişkide bir açık bulamayınca sığınılan klasik yalanlarklasik sorun sende değil bende durumu. kişi seni istemiyordur ama kırmak da istemiyordur. tipik numaralar. unutacaksınız mecbur
Tam tersi cogu bu hatayı yaptığı için yapma diyorYüklenmemek lazım bence yapmış bir hata.
Kendini tutmak cok zor oluyor
Yanında biri olmalı falan destek olmalı ben de yasamıstım ağlamaktan şişmiştim ama yazmamıstım şimdi iyi ki diyorum
ama o zamanlar illa yazacağım diye tuttturmustm.
Takıntılı falan diyenler olmus hiç mi başınıza gelmiyor ya ? Hep mi doğru davranıyor herkes?
iyi de coktan yazmıs..........Tam tersi cogu bu hatayı yaptığı için yapma diyor
Yazdi yazdi biliyorumiyi de coktan yazmıs..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?