O kişiden gelen son mesaj..

Teşekkür ediyorum anlayışınız için. Evet bu ilişki kesinlikle son zamanlarda çok belirsiz bir hal almaya başlamıştı bu da en zor noktası. bu yüzden de “şu şu sebepten Dolayı bitirmek istiyorum” gibi bir cümleyi öğrenmek benim hakkımdı diye düşünüyorum. Ona attığım mesajımda da neyse sen şu an bunları anlamayacaksın zaten diyerek Aynı şimdi sizin dediğiniz gibi, onun bu yazıları her ne kadar yazsam da anlamayacağını belirtmek istedim

Çirkinleşmemek her zaman iyidir, seviyesiyle kapanması iyi oldu.
Bi işin olup olmayacağı genelde bellidir, zorlamamak lazım.

Bak şu son cümle bile doğru değil bana kalırsa. Yani gerçekten bi zaman sonra olmamış gibi yaşamına devam etmek lazım, ne hatırlaması, ne yaşadı da?
Hayır ya öyle değil, bizim sıradan birini bile bazen hatırlamaz mıyız? Mesela adı bile aklımıza gelmeyen ama bir an bir şeyiyle aklımıza gelen bi ilkokul arkadaşı, mahalleden biri vs ne dersen. Bir şey hissettirmez kimse ama hatırlarsın. O manada akla gelince demek istiyorum

Benim için çabalamayan bir erkek için parmaklarımı oynatmam asla... Bırakın haspam egosu tavan yapmıştır mesajınızla garibim tek zaferi kızların kalbini çalıp başta sonsuz ilgi gösterip kendini çeken toksik erkek müsvettesi işte...
Böyle kalitesiz bi adamla birlikte olmaktansa kafamın rahat olduğu kaliteli yalnızlığı tercih ederim... Bırakın o üzülsün sizin kaybettiğiniz bişey yok belliki...

klasik sorun sende değil bende durumu. kişi seni istemiyordur ama kırmak da istemiyordur. tipik numaralar. unutacaksınız mecbur

Bi rahatlama geldi teşekkürler. Kafam inanılmaz rahat üstümden ağırlık gitti resmen. Acaba bugün ne yaptı niye aramadı ne bahane uyduracak gene neyden dert yanacak diye kurgulamalarım bitmiş oldu en azından. Durup durup ya kristal çok iyi bir insansın, iyi ki hayatımda varsın kristal, Gerçekten çok mutluyum seninle o kadar değerlisin ki benim için kristal diyen ben değildim. Ona karşı çok da iyi ve dikkatl Davrandığım için keşke diyeceğim pişman olacağım hiçbir şey yok

Şunu anlayamadı kadınlar.erkekler bu attıgınız devasa paragraflı mesajları atlayarak okuyor. Umurlarında degil. Bu kadar anlam yuklemeyın. Bi ilişkide istenemdiginizi hissettigşniz dakika siz gidin.bu kadar korkmayın ya.kım vazgeçilmez yanı..
Senın ıcın cabalamayan adam o ılıskıyı yurutse ne yurutmese ne. Bu kadar detaylı mesaja ne gerek var kı be umuyorsubuz atarken.

Tam tersi cogu bu hatayı yaptığı için yapma diyor

Mesaji yazmışsın içindede kalmadi artik ona söylenecek söz yok.
sana karşı bir duygusu olmadığı icin cesitli bahanelere sığınmış bir daha asla mesaj atmayın ve unutunerkekler üzerlerine düştüğümüz zaman daha çok uzaklaşıyor ve istediği zaman mesaj atma özgürlüğünü buluyorlar kendilerinde. Ve canları isteyince gidiyorlar bu duruma dusmeyin

Çok işim var, yoğunum bahanelerine sığınan ve numaramı silen birine hiçbir şey yazmazdım ben. Böyle şeyler yapmak daha da itici görünmenize sebep olur. Umrunda olmayan birinden mesaj gelirse silmek yetmez bir de engelleme isteği gelir insana yani. Bazı şeyleri tadında bırakın. Hem hayat size değer vermeyen insanları kafaya takmak için çok kısa.

Karsi taraftaki adamin tarafindan bakmis cogu kisi. Hatta rezil olmussun demis. Karsidaki adamin ne dusundugunun zerre onemi yok ki! Mesaj yazan kisi ust uste surekli mesaj atip rahatsizlik vermiyorsa, tek bir mesajla laf sokmussa iyi yapmistir. Neden biliyor musunuz? Caninin sikintisini karsi tarafa aktardi. Hani ne dusundugunun veya dusuneceginin hic bir onemi olmayan, zaten rezil bir insan olan karsi tarafa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…