- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Yağlı boya daha önce yapmamışsınız. Bu yüzden ben gerçekçi konuşacağım. Maalesef yapamazsınız. Ablam tablo yapıyor ondan biliyorum.
Niye rezil olacaksın hacı?
Kendinehas'ın resmimi çiz dememiş ki adam sana- çirkinlik babında kendime dokandırdım ilk ve sondur zaten
Eline fırçayı alınca enfes bir görüntü çıkacak ortaya, ki adam da sen ne dersen kabul etmiş.
Hocan da yanında, e KK da yanında gördüğün üzere.
İşte zaten kocaman mekanı boyamak sorun. Ne bileyim çok zor. Ama deneyin madem olmazsa üstünü boyarsınız :)Hoca da akrilikteki kontrolüme güveniyor işte, ben de hiç yapmadığım bir şeyi hafife alamıyorum bir başka boyadaki durumuma bakarak. Bir de sadece yağlı boya da değil Janet, tahta kaplama üzeri boya, tuval de değil yani, iki materyal de çalışmadığım yerden :/
siz neden stres oldunuz orayı ben anlamadım.
olmazsa olmaz da demiş işveren. eee??
1) Adamlara vakit kaybettirme ihtimali (Bu benim vicdanımla ilgili)
2) Adamların malzemesini boşa harcama sorumluluğu (Bu da vicdani)
3) İnsanların gözünün önünde yapacağım için rezil olma korkusu
4) İlk kez kullanacağım materyallerle kontrolü sağlayamazsam bunu kendime saklayamayacak olmam ve tüm müşterilerin gözü önünde yaşayacağım çekincemesi.
Daha sayabilirim.
Yağlı boyada ışık, gölge, perspektif tecrübe gerektirir.
O boyayı inceltmek tutturmak bile bildiğim kadarıyla çok kolay değil.
Daha önce yağlı boya yapmamış olmandan dolayı
Çok umutlu olamıyorum.
Benim mimarlık okuyan bir arkadaşım vardı. Ev sahibi tuvaletin fayanslarını falan soruyordu. Klozet tamirine kadar kıza abuk subuk sorular soruyordu.Ben ne olursa olsun yapmazdım sanırım. Bu pes etme kendine güven herşey çok güzel olacakla hallolacak bi durum değil tecrübeniz yok bir kere. İşveren sizi okeyliyor olabilir şu an ama adam işin tekniğini bilmiyodur muhtemelen onları yapan bunu da yapar kafası gibi geldi bana, üstüne bi de yapacak kimseyi de bulamamış bıkmıştır artık. Risk büyük evet yaparsanız sizin için çok çok güzel olur ama aksi bi durumda kendinize güveninizi zedeler. Bence daha sağlam adımlarla gitmek en iyisi hayaller umutlar her zaman iyi sonuç vermeyebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?