- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Kardeş balkon duvarımı senin için feda edebilirim. Denemelerini balkonumda yap.
Zaten bir kaç aya kadar boyayacağız.
Gel istediğin gibi çiz,boya,tükür.
İşte korkumun odağı Shapee, ben de umutlu değilim. Çünkü neye bulaştığımı bilmiyorum.
Hoca akrilikteki kontrolüme güveniyor çünkü ilk akrilik-tuval denememde 3 boyut hissi verdim.
Yağlı boya için su yerine yağ kullanacaksın ve hatta akrilikten daha geç kuruduğu için herhangi bir hatayı düzeltmen senin için daha kolay olacak, istediğin yerde katman bırakabileceksin, takıldığın yerde bana resminin fotosunu atarsın seni yönlendiririm filan da dedi. Kendisi yağlı boyayı çok daha kolay yapacağımı düşünüyor. Büyük alan olması da korkutmasın, iyi bir taslak, hazırla, gerekirse aydıngere bastır, tepegöz ile yansıt üzerinden geç, ayrıntıya girmeyeceğin için işin çok daha kolay olacak vs vs bir sürü şey söyledi.
Ve ben ne söylerse söylesin bir "İlk"i insanlar içinde denemek durumunda olacağım için tırnak kemirmekten kendimi alamıyorum.
Bence yaparsınız kendinize güvenin ne güzel bir heyecan buu :) ne zaman başlıyorsunuz? Bizimlede paylaşın olur mu ? :)
Bu tepegöz ile yansıtma fena fikir değil, var mı böyle bir şansın.
Ben umudunu kırmak, yapamazsın demek için yazmıyorum
Yanlış anlama lütfen :)
Bitmeden kimse bakamasın bence .San_at_çı kaprisi yap .Çalışamiyörüm litfen cekilin .Cok havalı beeeeaaaaaVar. Kiralanabiliyor. Bu cuma mı tekrar konuşulacak, ölçülerdi, taslaktı vırtı zırtı. Adamlara sorarım yani bunu sağlayabilir misiniz diye ki her şeye tamam diyorlar şu an.
Yok yanlış anlamadım, aynı haldeyim işte ilk olacak, balıklama atlamamak için zaten adama "Denemedim, yapmadım, bilmiyorum, sormam lazım" vs dedim bir süre. Öyle ki adam beni gazlama moduna geçti. Ki kendisi "Yapamazsanız bile bu bizim için bir kayıp olmaz, denemenizi istiyorum lütfen rahat olun" da dedi. Ben kendim rezil olurum kısmına takıldım, hatayı kendime saklama imkanım olacak bir yer değil. Hani evimde, rahat odamda pijamalarımı çekmiş vaziyette "Olmadı la bura" deyip geçecek rahatlıkta olamayacağım. İskele üstünde, merakın odağında olacağım, yapamazsam da "Ehi ehi olmadı galiba burası, naapalım" demek o durumda...
Hayırlısı diyeyim artık.
Tam sopalıksın!
Kafanda senaryo yazacağına geç başla!
En fazla zemini bok edersin :) Ölüm yok ya ucunda?
Ki sen bunu layığıyla yaparsın aslan parçası.
Hadi bi silkelen de gel
Bitmeden kimse bakamasın bence .San_at_çı kaprisi yap .Çalışamiyörüm litfen cekilin .Cok havalı beeeeaaaaa
Puro sapka ve bir fular var mı evde .Mekanı 2 ay kapatlamaları lazım o zamanAdamlar ıslak fırçalarlan kovalarlar artık "Sanatını..." diyerekten.
Kemik gözlüğü de vardı Gangsta'nın ,Puro sapka ve bir fular var mı evde .
Ben san-at,çıyım üleeeyyyn diye kacarsın.
Di mi? Rezil de olsam unutulur bir şekilde. İnşallah videolara çekip "Bir ressamın dramı" diye twitlerde paylaşılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?