- Konu Sahibi kimsebilmez0
-
uzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum.yani sevdiğini hiç söylemedi.ama değer veriyor bana biliyorum.bunun bir kaç yıl önce bi arkadaşı vardı normal sosyal arkadaşı.çok sık görüşüyorlardı onu çok seviyordu ondan çok iyi bahsediyodu.çok akıllı çok sağlam kız diye.neyse geçenlerde sevgilimin telefonunda bu kızdan gelen mesajları gördüm.bildiğin özlem kokan mesajlar.sevgilime sordum yok öyle bişey dedi.inanmadım.şakalaşıyorduk diyor bide dalga geçer gibi.çok müstehcen şakalar dedim.ağladım kıza küfrettim.hala kıza toz kondurmuyor.ayrılmayacağımda.ne yapacağım ben.seviyorumda.
arkadaşı olarak seviyor olabilir çok takılma bence küfür etmekte seni düşürür.
uzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum.yani sevdiğini hiç söylemedi.ama değer veriyor bana biliyorum.bunun bir kaç yıl önce bi arkadaşı vardı normal sosyal arkadaşı.çok sık görüşüyorlardı onu çok seviyordu ondan çok iyi bahsediyodu.çok akıllı çok sağlam kız diye.neyse geçenlerde sevgilimin telefonunda bu kızdan gelen mesajları gördüm.bildiğin özlem kokan mesajlar.sevgilime sordum yok öyle bişey dedi.inanmadım.şakalaşıyorduk diyor bide dalga geçer gibi.çok müstehcen şakalar dedim.ağladım kıza küfrettim.hala kıza toz kondurmuyor.ayrılmayacağımda.ne yapacağım ben.seviyorumda.
birlikte uyumaktan bahsediyorlar....[/QUOTE
Ohh onlar birlikte sende ayakta uyu o zaman bi de sevgilin demişki şakalaşıyoruz.
Ona söyle her şakanın altında bir gerçek yatar.
Sen sevgilinin yüzüne karşıda ben seni seviyorum sen neden böyle yapıyosun tarzında konuursan daha kötü olur sakn öyle bi şey yapma
birlikte uyumaktan bahsediyorlar....
hic umursamiyormus gibi yap..
Sende bir erkek arkadasin veya kuzeninle facede olsun baska yerde disarda olsun öyle takil bakalim ne olcak
birisinin öyle mesajlar atması için karşı taraftan yüz bulması gerekiyor kimse durduk yere o şekilde mesajlar atamaz
sizi sevmediğini düşündüğünüz birisyle neden devam ediyorsunuz ki :26:
seviyorum ve kendime söz geçiremiyorum.aslında defalarca ayrılmak istedi.ama birgün eğer evlenmeye karar verirsem seninle evlenirim diyor
Bence böyle yapmamalı sonucta erkek arkadasının yaptıgını doğru bulmazken bir yanlısı da kendisi yaparsa erkek arkadası madem öyle sen neden yaptın demez mi daha farklı davranmalı,düşünmeli.[/I]
seviyorum ve kendime söz geçiremiyorum.aslında defalarca ayrılmak istedi.ama birgün eğer evlenmeye karar verirsem seninle evlenirim diyor
şu yorumu 5 kere okusan kendine acırsın varya
defalarca ayrılmak istiyo evlenmeye karar verirsem seninle evlenirim diye ağzına bal çalıyo, evlenmeye karar vermesinimi bekliceksin, kız kısmı azcık nazlı olur ağırdan alır kaçar yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?