- Konu Sahibi kimsebilmez0
-
uzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum.yani sevdiğini hiç söylemedi.ama değer veriyor bana biliyorum.bunun bir kaç yıl önce bi arkadaşı vardı normal sosyal arkadaşı.çok sık görüşüyorlardı onu çok seviyordu ondan çok iyi bahsediyodu.çok akıllı çok sağlam kız diye.neyse geçenlerde sevgilimin telefonunda bu kızdan gelen mesajları gördüm.bildiğin özlem kokan mesajlar.sevgilime sordum yok öyle bişey dedi.inanmadım.şakalaşıyorduk diyor bide dalga geçer gibi.çok müstehcen şakalar dedim.ağladım kıza küfrettim.hala kıza toz kondurmuyor.ayrılmayacağımda.ne yapacağım ben.seviyorumda.
kızla konuşsam mı faydası olur mu
geçip karşısına haddini vermek istiyorum
kızla konuşsam mı faydası olur mu
geçip karşısına haddini vermek istiyorum
bide sevgilimin yanında çok ağladım iyice rezil ettim kendimi ne aciz demiştir...
uzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum.
birlikte uyumaktan bahsediyorlar....
nefret ediyorum çünkü beni biliyor bile bile yapıyor
bence algıların kapalı senin.
farkında değilsin bazı şeylerin.
100 kişiye sor
hepsınden aynı cevabı alacaksın ''sorun sevgılın'' de.
bu kafa başka kafa demek.....vhalla allah kimseye öle kafa vermesin başka bi dünya sanırımuzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum./QUOTE]
Kendine saygını nasıl koruyorsun peki?
Aynaya baktığında ne görüyorsun?
Seni sevmediğini biliyor ve hala devam ediyorsan, sevgilinin hemcinsinle ettiği flörte şahit olmayı hakediyorsun...
uzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum.yani sevdiğini hiç söylemedi.ama değer veriyor bana biliyorum.bunun bir kaç yıl önce bi arkadaşı vardı normal sosyal arkadaşı.çok sık görüşüyorlardı onu çok seviyordu ondan çok iyi bahsediyodu.çok akıllı çok sağlam kız diye.neyse geçenlerde sevgilimin telefonunda bu kızdan gelen mesajları gördüm.bildiğin özlem kokan mesajlar.sevgilime sordum yok öyle bişey dedi.inanmadım.şakalaşıyorduk diyor bide dalga geçer gibi.çok müstehcen şakalar dedim.ağladım kıza küfrettim.hala kıza toz kondurmuyor.ayrılmayacağımda.ne yapacağım ben.seviyorumda.
Yok, bence sorun 'konu sahibi'nde.
Kendisi sevmeyen bir adamla beraber ve ayrılmayı da düşünmüyor, gerekçesi de onu sevmesi...:44:
orası ayrı bir durum.
ama konu sevgilisi işte.
hatta onun tabiriyle ''sevgilisinin kız arkadaşı''.
bazı insanların sevgisi çok tehlikelidir
ne yaparsan yap
senı sevmeye devam eder
konu sahıbı böyle bir durumda.
kendının farkına pek vardıramayız belkı
ama sevgilisin ne olduğunu belkı anlayabilir
bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?