o kızdan nefret ediyorum

bunca yılın hatrı olmalıydı onun için yaptığım o kadar fedakarlığa.bir ayrılığımızda sana yaptıklarım vicdanımı acıtıyor demişti.
daha 1 yıldır tanıdığı bi kızı nasıl bu kadar üstün tutabilir
o kadar çok övüyo ki kızı
yok nasıl akıllıymış nasıl eğitimi varmış

küfür etmseydin tepkini belli etmeseydin keşke. Madem arkadaşlarmış, sende, o kızı da çagır görüşelim buluşalım diye teklif ederdin, üçünüz buluşurdunuz. Orda sen erkek arkadaşına yakın davranırdın, hal ve hareketlerinden ne oldugu anlaşılabilirdi belki.

Vah vah iğrenç kız senin saf ve masum erkek arkadaşına özlem kokulu ve müstehcen şakalı mesajlar mı atmış yazık sabi sübyana.

çok güldüm bu yoruma, sevmediği birisiyle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşın gerçekten ilginçmiş, şimdilik bu kızdan nefret ediyorsun seni sevmeyen birisiyle birlikteliğini sürdürmeye çalıştıkça daha kaç kız çıkacak karşına nefret edecek onu düşünmelisin bence

Sakami yapiyorsun konu sahibi?
Hem seni sevmedigini ima ediyorsun hemde uyumaktan bahsediyorlar diyorsun vede ayrilmicam diyorsun..

PES DOGRUSU!

Seni sevmeyen bir erkekle sadece kendin seviyosun diye birlikte olman akıl işi değil. Bence o kızı,erkek arkadaşını geç kendini gözden geçir bence...

Sakami yapiyorsun konu sahibi?
Hem seni sevmedigini ima ediyorsun hemde uyumaktan bahsediyorlar diyorsun vede ayrilmicam diyorsun..

PES DOGRUSU!

çok sevdiğim için hep mücadele ettim
birgün aşık olur diye
onu ilk gördüğüm anda işte bu dedim ömür boyu seveceğim kişi
ama onun ömür boyu seveceği ben değilmişim

içten içi kızı sevdiği belli işte.
kendine bile itiraf edemiyodur belki
ne uğraşıyosun
böyle sevginin içine gelir ederler işte böyle kızlar.
hele ki sevgilin olacak da gayet düzgün bi hıyar ki, buna izin veriyo.

kızda bir sorun yok ki?
ben yanımdaki öküzden bilirim her şeyi.

kızdan nıye nefret edıyorsun?.

size değer verdiğini söylemişsiniz ya;
bir başka kızla uyuma hayalleri olan mesajlaşmalar mevcutsa eğer bu size aslında sandığınızın yanlış olduğunu gösterir..
yani değer verdiği falan yok

zaten bir ilişkiyi sürdürebilmek için de önce sevmek gerekir..
değer herkese verilir.
hoş bence onu bile vermiyor ...

kızın ne suçu var ki adam almasın hayatına...eğer konu sahibine bu kadar bağlı olsaydı ya da sevseydi kimseyi almazdı hayatına.üstelik tek gecelik bi ilişki de değil belli ki...

Of bi'biz olamadık şöyle "aşık"

Pardon aşk demişim, bu konuya yakışmadı tabii.

Sen kendini bu kadar değersizleştirirsen onun gözünde, o da her şey müstehak ozaman der ayakta uyutur, gider o kızla da bi'güzel uyur!

Kaç yaşındasınız gözünüzü seveyim ya, aşktan kim ölmüş de onsuz yapamam diyorsunuz.

Ben sinirlendim burada yaa..
Pes sana.
Kız da ne suç varmış,kuyruk sallayan asıl yanındaki o adam!
Biraz gururlu ol ya,lütfen.
Ben bunları kendime yapsam,acırdım kendime düştüğüm duruma.
Biz ne dersek diyelim hala "ama aşığım o kızdan nefret ediyorum"modlarında olacaksın.
Bildiğin yedekte bekliyorsun hala sevmekten bahsediyorsun.
Biraz gurur..nasıl yedirebiliyosun kendine bunları?
Pes harbiden.
Bırak şu adamı, bide evlenmekten bahsediyosun ya Allah'ımmm!

Sert konuştum ama sinirlendim ben dahi!

Kızda seni biliyor adamla yazışıyor yazık o kızada , kızma ama sanada yazık canım ya adam ikinizide sevmiyor
onu sevse senden hemen ayrılır sonuçta kafasına silah dayamış değilsin ya
seni sevse ondan ayrılır yada senin görme ihtimaline karşı en azından kızla mesajlarını siler
yok bu adam kendinden başkasını sevmeyen pislik erkek türlerinden
canım değmez yol ver gitsin o zaman dahada değerlenirsin
boşa vaktinide harcama , bunun gibi pislik bir adama harcadığı her anın gerçek aşkını bulma süreni çoğaltıyor

yani evet mesajları niye silmiyor ki?
her neyse boşver gitsin
kimse vazgeçilmez değildir
onu bu derece vazgeçilmez kılan ne?

yani evet mesajları niye silmiyor ki?
her neyse boşver gitsin
kimse vazgeçilmez değildir
onu bu derece vazgeçilmez kılan ne?

bence sevgilisinin ne olursa olsun
kendısını bırakmayacağını ve pek umursamadığı için msjları silmiyor
bu benım görüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…