- 15 Ocak 2014
- 5.933
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Telefonda engellese bu otomatik olarak whatsapp e gecmiyor ki. Ben mesela birini engelledim. Ayri ayri engelledim cünkü telefonda engelledigimde whatsapp de yine acikti
Telden engelleyince whuptan engellenmez
Aynen öyle oluyorTelefonda engellese bu otomatik olarak whatsapp e gecmiyor ki. Ben mesela birini engelledim. Ayri ayri engelledim cünkü telefonda engelledigimde whatsapp de yine acikti
Neyse sorun o değilEşim in tel de kara liste var ona eklenince gözükmedi watsaptan baktım eminim.
Eşim in tel de kara liste var ona eklenince gözükmedi watsaptan baktım..
Şuan engeli kaldırdğna eminim baktım çnkü
Neyse sorun o değil
Gelelim diğer mevzuya
Demek hemen tüm engelleri açmış
Telefondan engelleyince whatsapp otomatik engellemiyor ki ayriyetten ordan da engellemen lazım yani sanırım eşiniz whatsappa dokunmamis bile.
Engelli kalmasını istiyosaniz neden engeli kaldır dediniz o zaman?
Senin başın çok ağrıyacak bu konudaEvet mevzu bu
Telden engellemesni kaldırmış
Burda okudugum bininci konu belki ve hep ayni sey. Erkekleri su konuda suclu buluyorum, onemli olan senin karinsa diger kiza mesaj atma diyorsa atma, engelle diyorsa engelle ne istiyorsa yap. Sonra konu buyuyup bosanmaya kadar gidiyor her seferinde. Elalem icin evdeki huzuru bozmayi goze alan erkeklerden gecilmiyor forum. Tabi o elalem ile yakindan ilgilenen erkekler de oluyor malesef bazen, o kısmı ayrı bir mevzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?