- 15 Ocak 2014
- 5.933
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Onu anladım da yazinizda demişsiniz ki telden engellemesini kaldır ararsa meşgul çalmasın. Istemiyorsaniz neden söylediniz diye sordum ben de
Senin başın çok ağrıyacak bu konuda
Çünkü eşinin yalan söylediğini düşünüyorum
Bi an gerçekten öyle düşünmüştüm gerçekten
Bir an gözümün önüne huysuz şirin geldiBende surat asıcam her zaman ki gbi huzurumuz bozulacak
Engeli kaldır diyen sizsiniz eşiniz de kaldırıyor doğru mu anladım?
Ee tamam dediğinizi yapmış işte sorun ne? Engelle demişsiniz engellemiş kaldır demişsiniz kaldırmış...
Adam butun gun kizla yanyana masalarda calisiyomus. Telefondan engellese ne olacak? Burda onemli olan sizin sagduyulu bir sekilde esinizi gozlemlemeniz.
Iste bu ve bunun gibi hareketlerini gozlemleyeceksiniz sessizce. Ben olsam ve bir suphem varsa kesinlinlikle engelle demezdim. Engellerse isyeri disinda iletisim kurup kurmadiklarini nasil anlarsiniz ki? Birakin acsin engeli. Bakalim bir mesaj gelme iletisim vs durumlari olacak miEvet.
Hemen engeli kaldır demekle kaldırmış beni bekliyormuş demekki
Esine güvenin telefon ve Whatsapp tan engel kalkinca sarsiliyorsa güvensizlik vardir.ve sen bu konuyu büyütükce esinin aklina düsürüp durursun.önceleri o kiz öyle biri degildir sen onu yanlis taniyorsun gibi laflarla onu korumaya kalkisir.ve buda senin canini acitir.onun icin pek ustelenip aklina sokma o kizi. madem is arkadasi esinden habersiz takip et telefonu nu veya esinin davranislarini.Allah kimsenin yuva bozmasina izin vermesin.
Iste bu ve bunun gibi hareketlerini gozlemleyeceksiniz sessizce. Ben olsam ve bir suphem varsa kesinlinlikle engelle demezdim. Engellerse isyeri disinda iletisim kurup kurmadiklarini nasil anlarsiniz ki? Birakin acsin engeli. Bakalim bir mesaj gelme iletisim vs durumlari olacak mi
Demek ki konusmamislar. Dedigim gibi supheleriniz devam ederse gozlemler takip edersiniz. Baktiniz ki bisey yok, birakin. Hayati da kendinize zindan etmeyin.Online de arama ve sms e baktım hiç arama sms yok
Amacı nedir fikri nedir o ayrı konu ama engeli kaldirmis böyle diyorsunuz, kaldirmasa acaba dediğim halde neden kaldirmadi diyeceksiniz anlayamadim valla
Engeli kaldır diyen sizsiniz eşiniz de kaldırıyor doğru mu anladım?
Bir süre uzaktan takip etmeni öneririm durduk yere cingar çıkarırsan eşin haklı konuma gelir.
Esine güvenin telefon ve Whatsapp tan engel kalkinca sarsiliyorsa güvensizlik vardir.ve sen bu konuyu büyütükce esinin aklina düsürüp durursun.önceleri o kiz öyle biri degildir sen onu yanlis taniyorsun gibi laflarla onu korumaya kalkisir.ve buda senin canini acitir.onun icin pek ustelenip aklina sokma o kizi. madem is arkadasi esinden habersiz takip et telefonu nu veya esinin davranislarini.Allah kimsenin yuva bozmasina izin vermesin.
Demek ki konusmamislar. Dedigim gibi supheleriniz devam ederse gozlemler takip edersiniz. Baktiniz ki bisey yok, birakin. Hayati da kendinize zindan etmeyin.
Gerçekten düşünemiyorum artık zaman zaman sürekli yan yana oluyorlar.
İçimi huzursuz eden bişeyler var orda başka kızlarda var o kıza karşı böyleym
Biraz fazla saplantılı olabilir misinDün bizim çalıştığımız bölüm de görevli idi,
Sen kaldır dedin bende görünce dediğin gbi arar eder diye engeli açtım istersen tamamen sil hiç bir yerde görmek istemiyorum dedi..
Gerçekten bilmiyorumBiraz fazla saplantılı olabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?