O kızın engelini kaldırmış..

Adam butun gun kizla yanyana masalarda calisiyomus. Telefondan engellese ne olacak? Burda onemli olan sizin sagduyulu bir sekilde esinizi gozlemlemeniz.

Bir süre uzaktan takip etmeni öneririm durduk yere cingar çıkarırsan eşin haklı konuma gelir.

Esine güvenin telefon ve Whatsapp tan engel kalkinca sarsiliyorsa güvensizlik vardir.ve sen bu konuyu büyütükce esinin aklina düsürüp durursun.önceleri o kiz öyle biri degildir sen onu yanlis taniyorsun gibi laflarla onu korumaya kalkisir.ve buda senin canini acitir.onun icin pek ustelenip aklina sokma o kizi. madem is arkadasi esinden habersiz takip et telefonu nu veya esinin davranislarini.Allah kimsenin yuva bozmasina izin vermesin.

Akıl tutulması yeminle! Arkadaşım, engelle dediğinizde engelliyor adam. Siz niye kaldırtıyorsunuz engeli? Rahatsızlığınız nedir tam olarak anlamadım ki? “Ben engeli kaldır desem de kaldırmasın, bana olan aşkı galip gelsin, aşkını bana ispat etsin” falan mı diyorsunuz? Bu nedir ya? Çocuk oyuncağı mı bu? Ne oldu şimdi,istediğiniz olmadı, şimdi ne yapacaksınız? Bırakın bu işleri, salın gitsin gidecekse, rahat kalınca gidecek adamdan hayır gelmez ki! Daha ne Ayşe’ler çıkacak karşınıza hayat boyu, hepsini engelletecek misiniz???

Evet.
Hemen engeli kaldır demekle kaldırmış beni bekliyormuş demekki
Iste bu ve bunun gibi hareketlerini gozlemleyeceksiniz sessizce. Ben olsam ve bir suphem varsa kesinlinlikle engelle demezdim. Engellerse isyeri disinda iletisim kurup kurmadiklarini nasil anlarsiniz ki? Birakin acsin engeli. Bakalim bir mesaj gelme iletisim vs durumlari olacak mi

Amin inşallah.

Online de arama ve sms e baktım hiç arama sms yok

Amacı nedir fikri nedir o ayrı konu ama engeli kaldirmis böyle diyorsunuz, kaldirmasa acaba dediğim halde neden kaldirmadi diyeceksiniz anlayamadim valla

Engeli kaldır diyen sizsiniz eşiniz de kaldırıyor doğru mu anladım?

Bir süre uzaktan takip etmeni öneririm durduk yere cingar çıkarırsan eşin haklı konuma gelir.

Demek ki konusmamislar. Dedigim gibi supheleriniz devam ederse gozlemler takip edersiniz. Baktiniz ki bisey yok, birakin. Hayati da kendinize zindan etmeyin.

Dün bizim çalıştığımız bölüm de görevli idi,
Sen kaldır dedin bende görünce dediğin gbi arar eder diye engeli açtım istersen tamamen sil hiç bir yerde görmek istemiyorum dedi..

Gerçekten düşünemiyorum artık zaman zaman sürekli yan yana oluyorlar.
İçimi huzursuz eden bişeyler var orda başka kızlarda var o kıza karşı böyleym

Bence kendini yiyip bitirmeden önce gizli gizli bir izle,salağa yat ilgilenmiyormuşsun gibi.Eğer düşündüğün gibi bir durum varsa öyle ya da böyle anlarsın zaten.Hırçın davrandıkça erkekler bunu bahane gösteriyor.Biraz sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…