- 15 Ocak 2014
- 5.933
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bence kendini yiyip bitirmeden önce gizli gizli bir izle,salağa yat ilgilenmiyormuşsun gibi.Eğer düşündüğün gibi bir durum varsa öyle ya da böyle anlarsın zaten.Hırçın davrandıkça erkekler bunu bahane gösteriyor.Biraz sabır..
Önceki konunu okudum ama kusura bakma iki konunda da biraz haksız buldum seni. İlk konunda esin eve geldiği gibi ne demeliydi mesela? Bugunde ayse birakti beni falan mı? Konu acıkır oyle soylenır bılemedım. Hayatı kendine bu kadar zorlastırma. SalGerçekten bilmiyorum
Önceki konunu okudum ama kusura bakma iki konunda da biraz haksız buldum seni. İlk konunda esin eve geldiği gibi ne demeliydi mesela? Bugunde ayse birakti beni falan mı? Konu acıkır oyle soylenır bılemedım. Hayatı kendine bu kadar zorlastırma. Sal
Evet anlıyorum. Ama biraz takmamayı öğren bence. Gercekten esinide kendini de yipratirsin. Adamın aklında yoksa aklına sokarsın yapma. Yapacağı varsa da engel olamazsın zaten. Yaptıgı zaman da merak etme kurcalamana gerek kalmaz belli eder. O zaman cözüm düsünülür. Hissetmen bence saplantınla alakalı ben kızında bişey hissettiğini düsünmüyorum yoksa neden abi desinTeşekkür ederim ama kaldır dememle kaldırmasına deli oldum.
Böyle yaparak hata yapıyorm ama engel olamıyorum diğer kızlara değil o kıza karşı bu hislerim
Bir işe girip çalışın ya da kendinize farklı meşgaleler bulun bence.
Aşkmeşk canım çok özür dilerim konuları karıştırdımHangi konuda?
Doğru söylüyorsunuz. Ancak burada eşinizin işyerindeki kızla ilgili değil de iş bulamıyorum vb. türü konular açacak kadar iş bulmaya adayın kendinizi. Gerçekten tüm iyi niyetimle söylüyorum ki böylesi daha iyi olur sizin için. Ya da kurslara faln kaydolun. Özgüveniniz yerine gelir. Orada çalışan kız da kim oluyor ki benim yanımda, diye düşünmeye başlarsınız. Bu düşünce bile özgürleştirir insanı.İş başvurusu yaptım ama ancak tanıdıkları alıyorlar
Aşkmeşk canım çok özür dilerim konuları karıştırdım
Başka bir konu vardı onun devamı niteliğinde sandım
Sen öyle cevap verince ,haydaaa ne oluyor daha dün yazdım neden güvenmemesi gerektiğini dedim kendi kendime
Bir de baktım ki üyeleri karıştırmışım
Pardon son msjımı dikkate alma
NedenTövbe estağfurullah
Boşuna kuruntu yapıyorsun.sen engeli kaldır.belki araması gerekir demişsin.adama mantıklı gelmiş açmış engeli.ha bide öyle deyincede hatasını anladı demek diyede düşünmüştür.ne bilsin adam engeli kaldır dediğinde blöf yaptığını.burdan bakınca iş çeviriyor gibi durmuyor eşin.sadece kız gereksiz ni mesaj attı.ama aralarında bence hiç bişey yok rahat ol biraz.
Doğru söylüyorsunuz. Ancak burada eşinizin işyerindeki kızla ilgili değil de iş bulamıyorum vb. türü konular açacak kadar iş bulmaya adayın kendinizi. Gerçekten tüm iyi niyetimle söylüyorum ki böylesi daha iyi olur sizin için. Ya da kurslara faln kaydolun. Özgüveniniz yerine gelir. Orada çalışan kız da kim oluyor ki benim yanımda, diye düşünmeye başlarsınız. Bu düşünce bile özgürleştirir insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?