O kızın engelini kaldırmış..

Nasıl izliyeblrm ki en fazla yine tel e bakarım

ya bi program vardı.. böyle onay istemiyor whatsapp web gibi değil, ben telefonum kırılınca whatsapp a oradan girmiştim, bir araştırsanız onu kendi bilgisayarınıza yükleseniz ( bilgisayara yükleniyordu sadece) oradan kontrol etseniz ? tam konuyu okumadım ama whatsapp takibi görünce yazdım : )

heh buldum sizin için whatsapp web gibi değil ama bu emulator, BlueStacks adı.
edit: onaydan kasıt gelen şifre değildi bu arada, whatsapp webte telefonda açık olduğunu görebiliyorsun, bunda göremiyorsun gibi bir şeyler işte.

Teşekkür ederim ama kaldır dememle kaldırmasına deli oldum.
Böyle yaparak hata yapıyorm ama engel olamıyorum diğer kızlara değil o kıza karşı bu hislerim

Nereden engelletirsen engellet, sonucta is icin gorusuyorlarsa bir sekilde gorusurler. Is esinde bitiyor. Esin istenmmese bu is olmaz, araya mesafe koyardi. Sorun esinde, engelde degil. Ne zamana kadar boyle huzursuz yasarsin ki? Adamin bu durumu cozmesi lazim senin degil. Adamin sana guven vermesi lazim.

Teşekkür ederim ama kaldır dememle kaldırmasına deli oldum.
Böyle yaparak hata yapıyorm ama engel olamıyorum diğer kızlara değil o kıza karşı bu hislerim
Evet anlıyorum. Ama biraz takmamayı öğren bence. Gercekten esinide kendini de yipratirsin. Adamın aklında yoksa aklına sokarsın yapma. Yapacağı varsa da engel olamazsın zaten. Yaptıgı zaman da merak etme kurcalamana gerek kalmaz belli eder. O zaman cözüm düsünülür. Hissetmen bence saplantınla alakalı ben kızında bişey hissettiğini düsünmüyorum yoksa neden abi desin

Aşkmeşk canım çok özür dilerim konuları karıştırdım
Başka bir konu vardı onun devamı niteliğinde sandım
Sen öyle cevap verince ,haydaaa ne oluyor daha dün yazdım neden güvenmemesi gerektiğini dedim kendi kendime
Bir de baktım ki üyeleri karıştırmışım
Pardon son msjımı dikkate alma

İş başvurusu yaptım ama ancak tanıdıkları alıyorlar
Doğru söylüyorsunuz. Ancak burada eşinizin işyerindeki kızla ilgili değil de iş bulamıyorum vb. türü konular açacak kadar iş bulmaya adayın kendinizi. Gerçekten tüm iyi niyetimle söylüyorum ki böylesi daha iyi olur sizin için. Ya da kurslara faln kaydolun. Özgüveniniz yerine gelir. Orada çalışan kız da kim oluyor ki benim yanımda, diye düşünmeye başlarsınız. Bu düşünce bile özgürleştirir insanı.

Boşuna kuruntu yapıyorsun.sen engeli kaldır.belki araması gerekir demişsin.adama mantıklı gelmiş açmış engeli.ha bide öyle deyincede hatasını anladı demek diyede düşünmüştür.ne bilsin adam engeli kaldır dediğinde blöf yaptığını.burdan bakınca iş çeviriyor gibi durmuyor eşin.sadece kız gereksiz ni mesaj attı.ama aralarında bence hiç bişey yok rahat ol biraz.

[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:

Estağfurullah canım bana da diyebilirsin herkesin düşüncesine saygı duyarım

İnşallah öyledir teşekkür ederim

Ah keşke bebeğimi bırakacak birileri olsada az sosyal olsam...
İş meselesi bile muamma
Bakıcı yok çünkü
Olsa bile beniö maaşımın yarısı bakıcı ya gidecek vs..
İnş maaşı dolgun güzel bir iş bulurum

Numarasını engelle ve sil gitsin
Kız ne düşünürse düşünsün umrunda bile olmasın
Senin huzurun kalmamış başkasını hiç düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…