O kızın engelini kaldırmış..

Valla kafayı buna takıp eşinin dötünü kaldıracagına sen de kendine bi erkek arkadaş bul iş de bişi de engelleyemem de görsün nasıl oluyor...ona da hiç.karışmamaya başla bak neler oluyor

Nasıl da abartmışsınız yahu, sizin hiç mi karşı cinsten arkadaşınız yok.
Is ortamında illa ki bayan arkadaşı oluyor erkeklerin ki kızın mesaj attığı saat de geç bir saat değil ki.
Bir ima vs de yok,geyik muhabbet yapmışlar.
Böyle hayat mı geçer adamı takip ede ede? Biraz rahat bırakın,aynısını eşim bana yapsa hayatta çekmem kaprislerini

Yoruluyorum tabiki.
sürekli çalışan biri evde kalıp bebek bakmak sanırım paranoyak yaptı iş arıyorum zaten

Eşim dün arasa neden engelli dese engelledim derim umrumda olmaz bu konudan sıkıldım huzurumuzu bozma dedi.
Açıkçası umurumda da değil görsün engelli olduğunu napablrim.

Whatsapptan engellenmiyor Tabiki telefondan engelleyince.Whatsapptan engelleyip telefondaki engeli aç demişsiniz ama bu sefer de mesaj yoluyla irtibata geçilemez mi?İlla whatsapp mı var.O olmazsa line var o var bu var.

Eşinle o kız arasında bir durum var mıdır bilemem lakin eşinle aranda problem olmasına neden olmuş.Ben de olsam durumdan rahatsız olurum seni anlıyorum.Ve sana tavsiyem yapamayacağın bir şeyle kocanı tehdit etme.Bir süre sonra dikkate alınmazsın.Kızı sil engelle ve eşine bir daha 3.kişiler için onunla tartışmak istemediğini ve bunun için ikinizin de elinden geleni yapması gerektiğini söyle ve konuyu kapat.Ama tetikte olmayı da ihmal etme tabi(çaktırmadan)

Aralarında bişey olmadığına eminim hamd olsun işte sadece aradaki muabett engeli kaldırmsı falan beni sinir etti

çok fevrisiniz bende öyleyim 3.kişiler ne olursa olsun devreye gırdıgı zaman ınsan sınır oluyor haklısınız. o benim kardeşim,o kızın yası kucuk gıbı söylemlere de ınanmıyorum.sınek kucuk ama mıde bulandırıyor

Evet.
İlk sayfa da yazdım ama tekrar yazıyım
Engelle tamamen sil görmek istemiyorum bizim huzurmzdn dha önemli değil vs dedi bu yani

aynı olayın hemen hemen aynısı basıma geldı bıkaç gun once konu açmıştım. aynısını eşimde yaptı su an bı sorun gözükmüyor ama tedbırı elden brakmıyorm

aynı olayın hemen hemen aynısı basıma geldı bıkaç gun once konu açmıştım. aynısını eşimde yaptı su an bı sorun gözükmüyor ama tedbırı elden brakmıyorm

Evet gördüm okumuştum.
Ne gibi bir tedbir alınır ki en fazla teli ne bakılır iş yerine hergün gidecek değiliz.
Rabbim şasrtmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…