[QOncelikle cook geçmişolsun..
iilaçvermek ya da vermemek kkötüanne yapmaz bizi her iihtimalle çocuğumuzu ddüşünüyoruzancak bbilinçliolmak llazım. .Bakınbende vermiyorum ancak temkinliyim ne zaman ne yapmam ggerektiğinibiliyorum..ssöyle soyleyeyim Dr. Antibiyotik verdiğinde çocuğun ağzına bakacaksiniz beyaz kirli bir tabaka varsa ve aaynızamanda aağızda cçoook kötü koku varsa o zaman antibiyotik likbir durum ssözkonusu oluyor ve dDr. Gidersiniz hatta daha emin olmak isterseniz kan sayımı yyaptırırsiniz . ..Ancak ilk önce çocuk yaşına göre değerlerivs. Öğrenmenizllazım cçoğu yerlerde referans aralıklarında erişkin değerleri yazıyor. .ilk once kendinizi suçlamasın llütfen!
havale ile antibiyotigin alakasıyok ve kkullansa iidin yine olacaksa olurdu...öyleolsa idi aantibiyotik kullananlar havale geçirmezdi. ..sizinki soğukhavale yani sinsi oolanı. ..önceden ttahmin edilmesi cook zordur...2. O kadar suçlu aarıyorsanız kendini ddeğil dDr. Suçla cçünkü cçocuğun kkulağında ki sıvıyı farketmemis. ..öyle2 ggünde ssıvı o kadar birikip zzarı delmez. ..geçmişi olmasi lazim...size anlatmistim sistemin nasıl ilerlediğini. .havale ile de zarıddelinmes inin alakasıyok... siz temkinliolun hhergünyyaklaşık günde4 defa 10 damla serum ffizyolojik. Uygulayın. ..kulaga vurduğunu aanlayınca ddediğimi size daha onceki anlattigim damlayi uuygulayın içiniz rrahat etsin diye kbb ye de gidin ggösterin sıvı vvarmı ne durumda gibi.birde en fazla 5 ggünkkullanıpetkisini ggördüğünüzu ancak yeterli ggelmediğini aanlarsa niz1 ggün ara verin.o 1 ggünde sadece serum ffizyolojik kkullanın. .1 gün aradan sonra aynısşekililiadin Pediatric DAMLA ile devam edin... .Ancak cçoğu bu iilacı (iliadin damlayi sevmiyor en fazla bilginizin bos olmadifini farkedince iliadin spreyi oneriyorlar ama esas etkili olani iliadin ped.damla)ssevmiyor. .işlerine gelmiyor...ssağlığın ticarete döndüğü bir ülkede yaşıyoruz bunu unutmayın. ..
ben ipeke de yyazdım en cçokkulakta kkararsız kkalmıştım diye ancak iyiki de yyapmışım diyorum...güvenmektehata eetmemişim. ..İpek e yyazdığım mmesajı ookumadı isen oku llütfen. ..isterdim ki burada daha aciklayici konuşayım ama derin bir konu ve maalesef o kadar vaktim yok..sayfalarca yazmam lazim..ve en ufak eksik yada hhatalıbirsey yYazarsam kkarşıdaki
Demek istediğimi anlamaz ise insan ssağlığını tehlikeye aatmış olurum... o yüzden siz araştırın. ..okuyun cook okuyun şok olacaksınızookudukça. ..Allah hepimizin yavrularına ssağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin iinşaallah. ..
yazdığım dan anlamadigin yer varsa sor llütfen. ..tel..kafayı yedi galiba zor yyazıyorum yazdıklarımı tekrar edip duruyor..kkapatıp aaçayım belki ddüzelir. .
OTE="sutlukawe, post: 36766464, member: 75574"]cok
Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde[/QUOTE]
cok güzel detaylı anlatmışsınız sagolun, ben hemen ılac vermeyen annelerdenim takviyelerle atlatmaya çalışırım.
yıne bır kere boğazı hafıf kızarmış deyıp antıbıyotık yazdı doktor , vermedim tabı. çocuk gayet ıyıydı devamında, 2 gun sonra gece atessız havale gecırdı ve sabah kalktığında kafasını yastıktan kaldıramadı ( yastık yapışmıştı) meğer kulağının zarı patlamış!! cocugum acıdan kıvrandı günlerce, sımdı de en ufak hastalığında kulağına bısey olur mu dıye korkuyorum acıkcası[/QUOTE]
Oncelikle cook geçmişolsun..
iilaçvermek ya da vermemek kkötüanne yapmaz bizi her iihtimalle çocuğumuzu ddüşünüyoruzancak bbilinçliolmak llazım. .Bakınbende vermiyorum ancak temkinliyim ne zaman ne yapmam ggerektiğinibiliyorum..ssöyle soyleyeyim Dr. Antibiyotik verdiğinde çocuğun ağzına bakacaksiniz beyaz kirli bir tabaka varsa ve aaynızamanda aağızda cçoook kötü koku varsa o zaman antibiyotik likbir durum ssözkonusu oluyor ve dDr. Gidersiniz hatta daha emin olmak isterseniz kan sayımı yyaptırırsiniz . ..Ancakilk oöncecçocukyyaşınaggöreddeğerlerivs. OÖğrenmenizllazım cçoğu yerlerde referans aralıklarındaeerişkinddeğerleriyyazıyor. .
cok
Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde
cok güzel detaylı anlatmışsınız sagolun, ben hemen ılac vermeyen annelerdenim takviyelerle atlatmaya çalışırım.
yıne bır kere boğazı hafıf kızarmış deyıp antıbıyotık yazdı doktor , vermedim tabı. çocuk gayet ıyıydı devamında, 2 gun sonra gece atessız havale gecırdı ve sabah kalktığında kafasını yastıktan kaldıramadı ( yastık yapışmıştı) meğer kulağının zarı patlamış!! cocugum acıdan kıvrandı günlerce, sımdı de en ufak hastalığında kulağına bısey olur mu dıye korkuyorum acıkcası[/QUOTE]
...