- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Aslında dediğim gibi çok sık hasta olmadığı için ben de çok sık doktora götürmeyi sevmiyorum.Benim küçükken çok tıkanırdı burnum.. Nefes alamıyormuşum, çok da hasta olurdum, bademciklerim ve geniz etim alındı ondan sonra burun tıkanıklığı şikayetim olmadı hiç , tabi gripsem veya ağlamışsam tıkanıyor ama geçiyor biraz zaman sonra..Tabi ki önermiyorum bademcik ameliyatını ama hiç doktora gösterdiniz mi kızınızı bademcikler konusunda falan benimkiler normalden büyükmüş o yüzden sorun yaratıyormuş, keza geniz eti de aynı şekilde. Belki bir ilgisi vardır.
Bebekken benim de tecrübesiz olduğum bir zaman tabi. Sanırım 6-7 aylık falandı. Hastalandı bu. Hemen doktorunu aradım yokmuş,şehir dışındaymış. Biz de biraz merkez dışı bir yerdeyiz eşim sağlık ocağına götürdü ben işteyim tabi..oradaki doktor bir şurup yazmış. Eşim çalıştığı iş yerinin doktoruna sormuş "onu değil bunu kullanın" dedi. Ben ikna olmadım. Şehir merkezinde baya global bir hastaneye götürdük ismi lazım değil... oradaki doktor da " bebeğe bu ilaç mı verilir, ben iğne yazayım size " dedi. Kendi doktorunu aradım. Dedi ki " Hacettepe'de ateş odaları var, zorunlu kalmadıkça çocuğa iğne yapılmaz, önce ateşini düşürmeye çalışmak lazım"
Ama ben yine de yaptırdım iğneyi.
Baksana kaç doktor kaç farklı şey..insan paranoyak oluyor.