Ayy değil mi yaaaNe kadar itici,ne kadar kıl bir adam.
Görmeden de gayet kıl olduğu anlaşılıyor.
Cinsel içerikli mesajını da görseniz iğrenç ötesi resmen üstelik ben öyle bir cesaret vermemişim bu ne cüret değil mi, ben kızınca hemen sildi yazdıklarını
Valla bana da biraz yapışacak gibi geliyor yok seni bırakmam yok kaçırırım (liseli ergenler gibi) lafları çookkk iticiydi yaaa.Şansını denemiş işte sizinle ilgisi yok ki. Hadsiz, gevşek, kendini uyanık sanan biri. Böyleleri üstünüze yapışır bir de uzaklaşmaz. Dikkat edin.
Valla bana da biraz yapışacak gibi geliyor yok seni bırakmam yok kaçırırım (liseli ergenler gibi) lafları çookkk iticiydi yaaa.
Yok inanmam ne hali varsa görsün böyle değişik tipler hep beni bulur zatenÇok feci gerçekten de. Sakın taviz vermeyin. İntihar edeceğim de der bu ama inanmayın.
Çok haklısınız sanki karşısında liseli toy kız var da bir iki tatlı söz, evlilik vaadiyle falan kandıracağını düşünüyor. Bu yaşa kadar neden evlenemediği ortaya çıktı bence.
Ayy sümsüğe bak hele yaaMerhaba sevgili üyeler, konuya hemen girmek istiyorum. Okul arkadaşlarım tarafından WhatsApp’ da grup kuruldu ve yaklaşık 25 yıldır birbirimizi hiç görmediğimiz hatta okuldayken de çok muhabbetimizin olmadığı bir erkek arkadaşımla özel olarak yazışmaya başladık. Daha doğrusu o bana okuldayken ilgisi olduğunu şimdi yakınlaşmak istediğini anlatan mesajlar yazınca ben de şans vermek istedim fakat hemen, hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna girdi, ben boşandım o hiç evlenmemiş birbirimizi en son 25 yıl önce görmüşken hemen evlilik kararı çok saçma. Bi süre sonra yazışmaları cinsel içerikli olmaya başlayınca ben tepki gösterdim, bu türden ilk mesajına hiç cevap yazmadım sessiz kaldım ardından hemen “kimle yazışıyorsun? “ şeklinde saçma bir mesaj attı ben bu sefer daha da sinirlenip kimseyle yazışmadığımı cinsel içerikli mesajına cevap vermemek için sustuğumu bir daha böyle yazmamasını rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine özür diledi devamını getirmedi ben de biraz kendimi geri çektim. Ben mesajından rahatsız olup sustum o kimle yazışıyorsun diye saçmaladı.... Bunun dışında ikinci bir sorun, hemen herşeyimiz ortak moduna girdi, kendisinin arabası yok, arabasız zorlanmıyor musun diye sorduğumda senin var ya işte arabamız var dedi o an içimden afedersiniz ohaaaa dedim.... şurda 2-3 aydır sadece yazışıyoruz üstelik farklı şehirlerdeyiz benim arabam ne alaka diye düşünüyorum yani bilmiyorum haksızlık yapmaktan korkuyorum ama ben bu tür herşeyimiz ortak havalarından rahatsız oldum daha yüz yüze görüşmedik bile okuldayken de selamlaşmanın dışında bir iletişimiz yoktu aradan yıllar geçmiş yani. Maddiyatçı biri değilim fakat karşımdakinin niyeti de önemli, beyefendinin geliri benden düşük arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( önemli değil ama bu yaşta öğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak düşüncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yokbenimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hiç evlenmemiş olması da düşündürücü öyle büyük kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İçinde bulunduğum durumu yorumlar ve bu adamla devam edip etmemem konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler....
Kendini uyanık sana salağın teki.. Hala eşimsin falan gibi kıro kıro laflarla bi kadını etkileyebileceğini düşünecek kadar da cahil ve zavallı.Şansını denemiş işte sizinle ilgisi yok ki. Hadsiz, gevşek, kendini uyanık sanan biri. Böyleleri üstünüze yapışır bir de uzaklaşmaz. Dikkat edin.
Aynen.Sıkılmıyor musun bu yazışmalardan mesela?
Hani teee çocukluğunda görmüşsün,şimdi yanına gelse için almayacak belki de kokusudur,sesidir,saçıdır.
Şimdi ne olduğunu bilemediğin adamla konuşmak bana sıkıcı gelirdi.
Güya seni sahipleniyor, abaza ve boş bir insan kataktersiz bence, yerinde olsam şu saatten sonra tanımaya çalışmam hatta o gruptan çıkarım bileİlişkiye başlamadım zaten, tanımaya çalışıyorum ama ilişki moduna giren o, benim de şikayet ettiğim durum bu zaten, tanımaya çalışmak gayet normal, benim açımdan ortada bir ilişki yok ama adam eşimsin diyerek birkaç level atladı beni rahatsız eden de bu
Hala yapmıyorum değil mi diye soruyorsunsüpersiniz, şaka bir tarafa haksızlık mı yapıyorum diye düşündüm ama yapmıyorum değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?