O mu art niyetli, ben mi fesat düşünüyorum

Cinsel içerikli mesajını da görseniz iğrenç ötesi resmen üstelik ben öyle bir cesaret vermemişim bu ne cüret değil mi, ben kızınca hemen sildi yazdıklarını

Şansını denemiş işte sizinle ilgisi yok ki. Hadsiz, gevşek, kendini uyanık sanan biri. Böyleleri üstünüze yapışır bir de uzaklaşmaz. Dikkat edin.

Şansını denemiş işte sizinle ilgisi yok ki. Hadsiz, gevşek, kendini uyanık sanan biri. Böyleleri üstünüze yapışır bir de uzaklaşmaz. Dikkat edin.
Valla bana da biraz yapışacak gibi geliyor yok seni bırakmam yok kaçırırım (liseli ergenler gibi) lafları çookkk iticiydi yaaa.

Onyargili olmak istemiyorum ama elimde degil.. Esimsin, cinsel icerikli mesajlar, kiminle konusuyorsun, bizim arabamiz.

Lutfen postalayinca gelismelerle ilgili bizi de haberdar edin. Muhtemelen bastan birakmak istemeyecek, sonra cirkinlesecek. Yilmayin lutfen.

Bu durumu yasadigim icin biliyorum. Uzerinde oldukca düşündüm ben de sizin gibi, boyle bir iliski sekli olabilir mi diye. Artik netim;

1. Yuzyuze gorusmeden iliski baslamamali.
2. Henuz yakinlasmadiginiz yani gercek paylasimlarinizin olmadigi biri karimsin diyorsa asla inanmamali.
3. Arada güvenin oldugu sevgililik iliskisi olmadan konuyu sekse getiren erkek ciddi bir iliski pesinde değildir.
4. Kimle konusuyorsun kıskanclikları kadini etkilemek yani seni sahipleniyorum havasi yaratmak icin olabilir.
5. Düzgün bir erkek kadinin maliyla, arabasiyla, parasiyla ilgilenmez, net.
6. Ilerleten yasina ragmen hic evlenmemis erkek daha dikkatli incelenmeli.

Arkadaslarin da yazdiklarini tekrarlamis oldum ama ben bunlari kendime de hatirlatmak istedim.

Zaten bitireceksiniz,, bana iki ay bile uzun geldi, zaman kaybetmeye degmez.

Cunku bu tipler ictenpazarlikli oluyor. Kafasinda sizi maddi ya da cinsel anlamda kullanmak var. Bunun icin de dul bir kadinin hislerine oynuyor. Kadin ne duymak ister nasil etkilenir bunlari kullaniyor ama beceriksizmis ve siz de akilli bir kadinsiniz ki anladiniz.

Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin.

Bence adam senden yararlanmaya çalışıyor gibi. Erkeklerde bu bakış açısı varmış. Benim de bir kız arkadaşımdan sadece merahabası olan bir erkek para istemiş. Para simsarı bunlar. Aşk maşk hikaye bence. GArdınızı alın

Çok haklısınız sanki karşısında liseli toy kız var da bir iki tatlı söz, evlilik vaadiyle falan kandıracağını düşünüyor. Bu yaşa kadar neden evlenemediği ortaya çıktı bence.

aynen onu düşündüm. bazen erkekler bizi çok hafife alıyor sanki derdimiz evlenmek gibi.

bi arkadaşım vardı ünide erkek tüm kız arkadaşlarına karıcım muhabbeti yapardı çok da yakışıklı çocuktu kızlar uçardı ama hiçbiriyle devam edip de evlenmedi:) aklıma o geldi sanırım hala bekar :)

Ayy sümsüğe bak hele yaa Tiksindim adamdan resmen nasıl katlandınız "eşimsin" miş, "arabamız" mış bu ne yaa böyle ezik kıro.. Eşimsin diyince "hayırdır kardeş" diyemedin mi.. arabamız diyince "hangi sıfatla" diyemedin mi?? Pess doğrusu yaa ne yüzsüz insanlar var..Def et gitsin bunu arkadaşım 2 çift de laf etmeden bırakma da bi hayatının dersini alsın midem kalktı

Kendini uyanık sana salağın teki.. Hala eşimsin falan gibi kıro kıro laflarla bi kadını etkileyebileceğini düşünecek kadar da cahil ve zavallı.

Inanin şaşırdım. Bu kadar parmağınızı yormaya.

Neyini soruyorsunuz anlamadım.

Aynen.
Lisedeyken popi olan çocuk, şimdi kel ve mağara adamı gibi :)

Güya seni sahipleniyor, abaza ve boş bir insan kataktersiz bence, yerinde olsam şu saatten sonra tanımaya çalışmam hatta o gruptan çıkarım bile

Yazdiklarinizla gozumde canlanan tablo böyle parazit gibi,asalak gibi yasayan,nerde beles oraya yerles kafasinda bi insancik.

Kacarak uzaklasin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…