o mu tuhaf ben mi?

Şöyle bi kova suyu, duş jelleri ve sabunlarla köpürtüp, annenizin üzerine savurarak dökmek geldi içimden;
allasen bu ne çeşit bi pisliktir? Kırılmayın lütfen ama normal sayabileceğim bir aralıkta değil anneniz.

Şartlara göre insanlar günlerce yıkanamayabilir, ya da suyu kısıtlı kullanmak zorunda kalır vb. ama burada bir dış etken de yok. Kendi işinizi kendiniz görmeye alışacaksınız artık, hem iyi de olur. Çamaşırlarını kendin yıkayacaksın, kendin kurutacaksın.

Burada idrar kokusuyla ilgili bir konu vardı her sayfasını okudum herkes her gün duş alıyormuş yani burdakilere göre pasaklı hissettim kendimi temizlikle ilgili çok yorum vardı yani pasaklı bile sayılırım hiç takıntı değilimdir el yıkama olayı hariç

sizin yatptıüınız normal hatta banyo az bile.en az 2 günde 1 duş alınmalı diyorum.hergün çamaşır değişir ayrıca.
şöyle yapabilrsiniz;anneniz yıkamıyor madem,siz duşa girdikçe sutyeni falan elde yıkayabilrsiniz,alt çamaşır elde pek temizlenmez ama sütyen ya da okul tshirt fakan temzlenir..bir de külto için 7 li paketler var,hergün için ayrı ondan alın size rahatlık olur:)

sizin yatptıüınız normal hatta banyo az bile.en az 2 günde 1 duş alınmalı diyorum.hergün çamaşır değişir ayrıca.
şöyle yapabilrsiniz;anneniz yıkamıyor madem,siz duşa girdikçe sutyeni falan elde yıkayabilrsiniz,alt çamaşır elde pek temizlenmez ama sütyen ya da okul tshirt fakan temzlenir..bir de külto için 7 li paketler var,hergün için ayrı ondan alın size rahatlık olur:)

İhtiyacım olunca öyle yapıyorumama hayret duşumu az bile bulmuş herkes:)

anladığım kadarıyla annenizin obsesyonları var ve bunu sizin üzerinizde uyguluyo. kontrolcülük de bi obsesyondur. tedavi alsın

Herkese iyi günler.
Konu annem.sorun şu ki annem duşuma kıyafetime vs. Karışıyor
Mesela duştayım ben haberin olsun diyorum neden duş alıyorsun her gün duş alınır mıymış hasta olucan diyo.
Ben de anne her gün dediğin haftada 2 yani çok değil hem havalar ısındı bir şey olmaz merak etme diyorum.
Haftada bir yeter saçın da temiz diyor pis mi kokayım diyorum zar zor giriyorum duşa.
Sonra temiz çamaşır bitmiş oluyor anne çamaşır yıkar mısın temizler bitmiş diyorum.
Neye ihtiyacın var diyor işte söylüyorum her gün bir tane değişme sen de diyor.
Sonra afedersiniz ama akıntım oluyor çamaşırıma bulaşmış oluyor değiştiriyorum kirli çamaşırı atarken sürekli çamaşır mı değişilir biraz akıntı bulaşsa bir şey olmaz diyor.Günlük ped kirlenince de aynı şey
Banyo yapıcam sütyenim yok bu sefer de sütyen her hafta değişilmez 2 hafta da bir değiştir yeter diyor.
Okul pantolonumu kirli sepetine her attığımda pantolon ayda bir yıkanır sürekli yıkama diyor arkadaşlarıma sordum hepsi haftada bir yıkıyor hatta 2 kez yıkayan bile var
Tuvaletten çıkmışım ellerimi yıkıyorum çok sabun kullanma ellerine zarar verir diyor anne anca köpürüyor diyorum hem antibakteriyel sabun değil ki biraz ben hassasım bu el konusunda aslında onu kabul ediyorum.
Ama hatırlıyorum küçükken baktım banyo yaptırırken life çok az sabun sürerdi ıslatırdı neredeyse hiç köpürmezdi anne bu köpürmedi biraz daha sür derdim yok olsun bu temizler derdi.
Sizce ben mi aşırı takıntıyım annem mi fazla rahat?
Bir de size sorayım dedim.uzun oldu kusura bakmayın

Anneniz pismiş. sizinde yeterince kıyafetiniz yokmuş.Bence ufaktan onu halledin. Sonrada kendi kıyafetlerinizi kendiniz yıkayın sonuçta makine yıkıyor.
Yazın haftada 2 kere duş bence çok az. Yeri geliyor insan 2 kere duş alıyor yazın. Bence anneniz anormal.
Kendi sağlığınız için annenize uymayın.

Anneniz pismiş. sizinde yeterince kıyafetiniz yokmuş.Bence ufaktan onu halledin. Sonrada kendi kıyafetlerinizi kendiniz yıkayın sonuçta makine yıkıyor.
Yazın haftada 2 kere duş bence çok az. Yeri geliyor insan 2 kere duş alıyor yazı.
Kendi sağlığınız için annenize uymayın.

Kıyafetim yeterli sayıda ama sık yıkanmadıkları için çabuk bitiyor.
Duşu da kendimi ne zaman pis hissedersem o zaman alıyorum.kıyafet sık sık değişiyorum günde 2 kere falan hem kıyafete hem koltuk altına deodorant sıkıyorum.günde bir kaç kez günlük ped değişiyorum

Duş en az 2 günde bir olmalı. Saçın yıkanmasını her gün için tavsiye etmiyorlar ama terlediğin zaman günde iki kere bile duş alabilirsin. Çok saçma yani annenin bunlara karışması. Çamaşır önemli, her gün değiştirilmeli. Ben yurttayım, çamaşır sırasına her hafta girmek istemediğim için iki haftada bir yıkıyorum beni idare edecek kadar da kıyafetim, iç çamaşırım var. Hatta özellikle bin tane falan (lafın gelişi) külodum var yani sürekli alırım çünkü. Bazen kafama eser gün içinde değiştiririm vs. Annen bi garip.

Kıyafetim yeterli sayıda ama sık yıkanmadıkları için çabuk bitiyor.
Duşu da kendimi ne zaman pis hissedersem o zaman alıyorum.kıyafet sık sık değişiyorum günde 2 kere falan hem kıyafete hem koltuk altına deodorant sıkıyorum.günde bir kaç kez günlük ped değişiyorum

Günlük ped çok zararlı, gözünü seveyim kullanma. Tuvalet kağıdı koy onun yerine. Akıntın varsa doktora git, mutlaka bir sebebi vardır. Sebepsiz akıntı olmaz. Günlük ped akıntı miktarını artırır.
Deodorant kıyafete sıkılmaz, kirli vücuda hiç sıkılmaz. Duş sonrası kullanılan ürünlerdir onlar. Temiz ve kuru koltuk altına kullanılır, vücudun başka yerlerine değil. Koku yaysın diye değil kokmayı ya da terlemeyi önlesin diye piyasaya sürülmüş ürünlerdir. Güzel kokmak için parfüm kullan.
Kendini pis hissedince yıkanılmaz, kışın gün aşırı yazın her gün hatta günde birkaç kez duş alınır. Her seferinde saçını yıkamana gerek yok, vücudunu yıkaman yeterli.
Çamaşır konusunda bu kadar hassas olan annen günde iki kez kıyafet değiştirmene nasıl karışmıyor?

Günlük ped çok zararlı, gözünü seveyim kullanma. Tuvalet kağıdı koy onun yerine. Akıntın varsa doktora git, mutlaka bir sebebi vardır. Sebepsiz akıntı olmaz. Günlük ped akıntı miktarını artırır.
Deodorant kıyafete sıkılmaz, kirli vücuda hiç sıkılmaz. Duş sonrası kullanılan ürünlerdir onlar. Temiz ve kuru koltuk altına kullanılır, vücudun başka yerlerine değil. Koku yaysın diye değil kokmayı ya da terlemeyi önlesin diye piyasaya sürülmüş ürünlerdir. Güzel kokmak için parfüm kullan.
Kendini pis hissedince yıkanılmaz, kışın gün aşırı yazın her gün hatta günde birkaç kez duş alınır. Her seferinde saçını yıkamana gerek yok, vücudunu yıkaman yeterli.
Çamaşır konusunda bu kadar hassas olan annen günde iki kez kıyafet değiştirmene nasıl karışmıyor?

Deodorant sıkmadan önce koltuk altımı yıkıyorum sabunla.Günlük pedide kullanmazsam günde 10 kere çamaşır değiştirmem gerekir.Doktora da bilmiyorum çekiniyorum senelerdir var zaten akıntım ergenliğe girmeye başladığımdan beri.
Annemi dinlemiyorum ki banyo konusunda da kıyafette de diğer şeylerde de aksi takdirde kokarım

Deodorant sıkmadan önce koltuk altımı yıkıyorum sabunla.Günlük pedide kullanmazsam günde 10 kere çamaşır değiştirmem gerekir.Doktora da bilmiyorum çekiniyorum senelerdir var zaten akıntım ergenliğe girmeye başladığımdan beri.
Annemi dinlemiyorum ki banyo konusunda da kıyafette de diğer şeyler de aksi takdirde kokarım

Günlük ped yapıyor o akıntının çoğunu ama. Abla sözü dinle sen. Sonra çok daha büyük dertlerle uğraşırsın. Muhtemelen enfeksiyonun ya da mantarın var, doktordan çekinerek iyileşmez. Günlük ped de enfeksiyona da mantara da şahane ortam hazırlar. Bir parça kağıt havlu ya da birkaç kat tuvalet kağıdı günlük ped işlevi görür. Çamaşırların sentetikse onlar da akıntı yapar. Pamuklu çamaşır giymeye dikkat et. Ergenlikle birlikte ortaya çıkmış olması bişeyleri yanlış yaptığını gösteriyor zaten.

Günlük ped yapıyor o akıntının çoğunu ama. Abla sözü dinle sen. Sonra çok daha büyük dertlerle uğraşırsın. Muhtemelen enfeksiyonun ya da mantarın var, doktordan çekinerek iyileşmez. Günlük ped de enfeksiyona da mantara da şahane ortam hazırlar. Bir parça kağıt havlu ya da birkaç kat tuvalet kağıdı günlük ped işlevi görür. Çamaşırların sentetikse onlar da akıntı yapar. Pamuklu çamaşır giymeye dikkat et. Ergenlikle birlikte ortaya çıkmış olması bişeyleri yanlış yaptığını gösteriyor zaten.

Günlük pedi bıraksam hiçbir şey koymasam azalır mı akıntı?
Çamaşırlarımın hepsi pamuklu.Ama neyi yanlış yapmış olabilirimki o zamanlar günlük ped bile takmıyordumm
Başka bir anormallik koku falan da yok.
Yaz geldi hava ısınıyor bırakmayı düşünüyorum günlük pedi

Günlük pedi bıraksam hiçbir şey koymasam azalır mı akıntı?
Çamaşırlarımın hepsi pamuklu.Ama neyi yanlış yapmış olabilirimki o zamanlar günlük ped bile takmıyordumm
Başka bir anormallik koku falan da yok.
Yaz geldi hava ısınıyor bırakmayı düşünüyorum günlük pedi

Muhetmelen azalır. Bir dene bakalım.
Bir de duş alırken genital bölgeni su dışında bişeyle yıkama. Sabun, duş jeli hatta genital bölge için özel jeller bile çok zararlı. Bunlar da akıntıya sebep olur. Sadece su, ve fazla kurcalamadan. Kendi kendini temizler zaten genital bölge.

Ayyy ailecek pislikten öleceksiniz bence
Valla midel kaldirmiyor bugun acilan konulari her biri baska bir alem
Ablam sen bakma annene, camasir her gun degistirirlir,gunluk ped bile kullansan durum degismez yine her gun degistirilmeli
Onul pantolonu haftada bir veya iki yikanmali
Sutyen de oyle iki hafta aynisi takilmaz kokudan yanina varilmaz takilirsa da
Allahim sana geliyorum bu ne yaaa

Herkese iyi günler.
Konu annem.sorun şu ki annem duşuma kıyafetime vs. Karışıyor
Mesela duştayım ben haberin olsun diyorum neden duş alıyorsun her gün duş alınır mıymış hasta olucan diyo.
Ben de anne her gün dediğin haftada 2 yani çok değil hem havalar ısındı bir şey olmaz merak etme diyorum.
Haftada bir yeter saçın da temiz diyor pis mi kokayım diyorum zar zor giriyorum duşa.
Sonra temiz çamaşır bitmiş oluyor anne çamaşır yıkar mısın temizler bitmiş diyorum.
Neye ihtiyacın var diyor işte söylüyorum her gün bir tane değişme sen de diyor.
Sonra afedersiniz ama akıntım oluyor çamaşırıma bulaşmış oluyor değiştiriyorum kirli çamaşırı atarken sürekli çamaşır mı değişilir biraz akıntı bulaşsa bir şey olmaz diyor.Günlük ped kirlenince de aynı şey
Banyo yapıcam sütyenim yok bu sefer de sütyen her hafta değişilmez 2 hafta da bir değiştir yeter diyor.
Okul pantolonumu kirli sepetine her attığımda pantolon ayda bir yıkanır sürekli yıkama diyor arkadaşlarıma sordum hepsi haftada bir yıkıyor hatta 2 kez yıkayan bile var
Tuvaletten çıkmışım ellerimi yıkıyorum çok sabun kullanma ellerine zarar verir diyor anne anca köpürüyor diyorum hem antibakteriyel sabun değil ki biraz ben hassasım bu el konusunda aslında onu kabul ediyorum.
Ama hatırlıyorum küçükken baktım banyo yaptırırken life çok az sabun sürerdi ıslatırdı neredeyse hiç köpürmezdi anne bu köpürmedi biraz daha sür derdim yok olsun bu temizler derdi.
Sizce ben mi aşırı takıntıyım annem mi fazla rahat?
Bir de size sorayım dedim.uzun oldu kusura bakmayın

Sen kac yasidasinki ben olsam anneme yap et diyecegime ayirir kendi camasirimi atarim makineye, anne hem pis hem cimri ..

Back
X