O neydi gız 😜😁

Haklısınız ben gözlemleyeyim sadece bir süre

Ahahaha Durun yahu hanımlar şimdi elbirliği ile aşık edeceksiniz beni
Üff öyle uzun uzun flörtleşince cılkı çıkyor bacım valla devir hız devri... adam ne güzel usturuplu usturuplu yazmış sen de yürüyedurcan başka naapçan...düzgün bir adaysa kaçırma sonra " evlenemedim" diye konu açarsın burlara...

Bence hoşlanıyor ..Ama yine de kendinizi kaptırmayın olmazsa da bir şey olmaz kafasında olun
Kesinlikle katılıyorum zaten okul ortamında x bey diye hitap ediyorum. Bişeyler hissetmiyorum şuan fakat sizlerin de görüşlerini alayım dedim belki ben büyütüyor olabilirim diye

evet tatlış bir durum ama yine de dikkatli olun. aynı iş yerinde çalışıp sevgili olup ayrılmak büyük sıkıntı.
Kesinlikle en büyük korkum bu o yüzden olabildiğince ağırdan alıp gözlemlemeyi düşünüyorum. Artık ayarını tutturamayıp kaçırırsam da hep birlikte teselli ederiz beni

bence de size karşı boş değil. hamilenin duası kabul olur derler Hayırlısıysa olsun inşallah sizde beğendiyseniz

aaaaa en sevdiğim duyguların, hislerin yaşandığı zamanlar bunlar. Çok heyecanlı.

Amaç tamamen yardım tabi ki

Şakası bir yana tanışmanız, iletişime geçişiniz çok güzel yolla olmuş. Meslektaşsınız da. Yol yordam bilen, çocukları seven, üretmeyi de seven biri gibi duruyor şimdilik. Yakışıklıymış da (bu en önemsiz ayrıntı tabiii )

İletişiminiz devamlı, elektriğiniz bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…