O neydi gız 😜😁

Bu arada adamla ilgili yorumu unutmuşum. Bence çoook güzel bir yolla sizinle iletişime geçme ve numaranızı alma kısmını halletmiş. Hemen akşamında da yine güzel bir yolla sizinle iletişime geçmiş. Görüşmek için bahaneler bunlar. Sizden etkilendiğini, iletişimde kalmak istediğini düşündüm. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bence de size karşı boş değil. hamilenin duası kabul olur derler Hayırlısıysa olsun inşallah sizde beğendiyseniz
İnşallah çok teşekkür ederim güzel duanız için Fakat şöyle düzeltebilir miyim duanızı lütfen İnşallah hayırlısıyla olur, beyefendinin kendisi o kadar karakterli ve efendidir ki kızımızı mest eder bir ömür elini sıcak sudan soğuk suya katmaz

ne güzel heyecan yahuuu :)
Evet insanın içinin kıpır kıpır olması ne güzel bir şeymiş yahu ama insan kimseye güvenemiyor işte hemen sosyal medya hesaplarına baktım bekarmış Baştan önlemimi alayım burda ne konular gördü bu gözler

İnternete sormak varken sana sormuş heee bilemedim bir de aksam mesaj atmak beraner fotoğraf cekme etkinliği yapmak yakında cocuklar bahanesiyle kahvede icersiniz siz

Depar bile atabilir neden olmasın karşılıklı depar atarlar belki

bekar olduktan sonra bütün maratonlara katılabilirler ,
sadece kızımız her maratona önce atlamasın biraz ağır satsın yeter ,
erkekler her çağırdıgım an gelen kızlar için , ilişkiye çok evlilikle yaklaşmıyorlar ( dip not olsun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…