- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
25 yaş için evlilik boşanma çocuk.. Ne kadar hızlı yaşamış mübarek insan...Sen de seversin dediğine göre boşanmıştır. Evli olsaydı bu cümleyi kurmazdı
Bende tam aynı yorumu yazacaktım. Hızlı yaşamış bazı şeyleri diye ama tabiki neler yaşadığını bilemeyiz. Belki erken evlilik yaptılar sonra anlaşamadılar, belki eşi vefat etti, aldatıldı,aldattı yada bir sürü olasılık var...25 yaş için evlilik boşanma çocuk.. Ne kadar hızlı yaşamış mübarek insan...
Ay sen de mi buradasınBaba falan mı dedi çocuk? Belki bi yakındır
23 nisan törenine getireceğini çok sevimli olduğunu benimde seveceğimi söyledi
Haydi hayırlısı gızSelam hanımlarokulumda aynı zümreden olduğumuz arkadaşım doğum iznine ayrılınca yerine yeni bir erkek arkadaş görevlendirdi. Bu geçtiğimiz pazartesi aramıza katıldı. Branşımız okul öncesi olunca sınıftan dışarı çıkamıyoruz en azında ben çıkmıyorum anca miniklerimle birlikte hava güzelse o şekilde dışarı çıkıyoruz. Dün de nitekim öyle oldu ve bu yeni gelen öğretmen arkadaşım da pencereden gördüğünü ve çocukların çok eğlendiğini gözlemlediğini, yaptırdığım etkinliği sormak sebebiyle yanıma geldi dün çıkışta . Bende anlattım hatta bir örneğini verdim. O da böyle şeylere çok hakim olmadığını çocukların hoşuna giden yeni etkinlikler bulamadığını yardım edip edemeyeceğimi sordu bende elbette yardım edeceğimi ve çocukların gelişimine katkı sağlayacak yeni oyun ve etkinlikler üretmenin önemli olduğunu belirttim ve numaramı verdim. Dün akşam saatlerinde bir fotoğraf attı masanın üzerinde birbirinden renkli malzemeler atık materyaller ponponlar ziller vs. Bunlardan 23 nisan için fotoğraf çekimi alanı yapabilir miyiz birlikte diye sordu kendisinin profesyonel makinası varmış çocuklara güzel bir hatıra olacağını söyledi. Allah yukarda tamam yakışıklı olabilir amma velakinn hep çocukların yüzündeki gülümsemeye sebep olmak için kabul ettim teklif ettiği yardımları Ama sanki farklı şeyler seziyorum. Sizde Yorumlarınız belirtirseniz sevinirim hanımlar
Oğlum dediği köpeği falan olmasınŞuan evli olmadığına eminim resmi bir şekilde. Sormadım ben çocukları çok severim zaten neden sevmeyeyim dedim ama hiç böyle sevimlisini görmemişsindir felan dedisonra da konuşma kapandı zaten
Şu şekilde yanıtlayayım o zaman YorumunuzuBelkide sizi arkadaş olarak görüyor
Hiç aklıma gelmedi açıkçası hatta aklımın ucundan dahi geçmedi. Benim gözümde mini mini küçük bir erkek çocuğu canlandı baba babacığımm diyenOğlum dediği köpeği falan olmasın
Şu şekilde yanıtlayayım o zaman Yorumunuzuhayır arkadaşça gördüğünü düşünmüyorum hali, tavrı, söyledikleri bir arkadaşa söylenebilecek şeyler değil ve az çok kadınlar hisseden daha ilk günden farklı bir şeyler sezmiştim. Dün de okul çıkışında bekledi hafta sonu giriyor araya görmeden gitmeyeyim sizi dedi. Sonra 23 nisan etkinliği felan derken böyle kısacık bi konuşma geçti sonra da iyi günler pazartesi sendromunu yaşamamanız için ders öncesi kahveniz benden dedi.
Bence köpeği var çocuk olsa daha farklı anlatırdı bence köpek içiniz rahat olsunHiç aklıma gelmedi açıkçası hatta aklımın ucundan dahi geçmedi. Benim gözümde mini mini küçük bir erkek çocuğu canlandı baba babacığımm diyen
Canım sonlara doğru bir hayal kırıklığı yaşayabilirsin minicik bir uyarım olsunSevimli Muallime yeni okuyorum konuyu merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?