O neydi gız 😜😁

25 yaş için evlilik boşanma çocuk.. Ne kadar hızlı yaşamış mübarek insan...
Bende tam aynı yorumu yazacaktım. Hızlı yaşamış bazı şeyleri diye ama tabiki neler yaşadığını bilemeyiz. Belki erken evlilik yaptılar sonra anlaşamadılar, belki eşi vefat etti, aldatıldı,aldattı yada bir sürü olasılık var...

Büyük ihtimalle çocuğu başından sen de bil diye laf arasında bahsetmek istemişte olabilir.

Çocuk ayrı bir sorumluluk. Ona olan duygularının yoğunluğuna göre atacağın adım değişecektir

Insanın kendi çocuğu olsa bence sosyal platformda paylaşırdı. Tabi hani kimi kişiler çocukların fotolarını paylaşmayı uygun görmüyor oda olabilir. Ama bence çocuğu olsa instagramda falan kesin koyardı. Kedisi Köpeği falan olmasın birde bazı erkeklerde sosyal medyada hiç eşini paylaşmıyorlar foto falan. Bilemedim belki süren bir evliliği bile olabilir bence.

Haydi hayırlısı gız

Belkide sizi arkadaş olarak görüyor
Şu şekilde yanıtlayayım o zaman Yorumunuzu hayır arkadaşça gördüğünü düşünmüyorum hali, tavrı, söyledikleri bir arkadaşa söylenebilecek şeyler değil ve az çok kadınlar hisseden daha ilk günden farklı bir şeyler sezmiştim. Dün de okul çıkışında bekledi hafta sonu giriyor araya görmeden gitmeyeyim sizi dedi. Sonra 23 nisan etkinliği felan derken böyle kısacık bi konuşma geçti sonra da iyi günler pazartesi sendromunu yaşamamanız için ders öncesi kahveniz benden dedi.

Hangi şehirdesiniz? Çocuğu olsa ve boşanmışsa onunla kalıyor demektir. Onunla kalıyorsa da mutlaka sınıfa falan getirdi çocuğunu, ana sınıfı öğretmeniyken başkasına baktırmazdı. 25 yaşında adamın hadi olsun 5 yaşında en fazla çocuğu. O da ana sınıfına yanında getirirdi. Doğuda falan görevdeyseniz zaten yanında değildir, o yaşta anneye verirler çocuğu. Hadi annesi de aynı şehirde desek ?? Sanmam ya. Kesin köpeği var

ya çok güzel ilerliyr süreç.
Çocuğuna da kimse böyle sevimlisini görmemişsinizdir falan demez ya. Kesin köpeği var, onlardan öyle bahsediyoruz biz çünkü

ÜZERinde kedi köpek tüyü falan gördünüz mü hiç :)
İlahi M MiuLego hiç üstünde tüy aramak aklıma gelmedi iç Anadolunum ücra bir semtinde sürünmekte olduğumu da belirteyim 23 nisan gününü bekleyelim hanımlar o zaman kedi köpek mi yoksa minik afacan bir oğlan çocuğu mu size de yazayım

Senin oğlanı da gösterilere katalım de bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…