O neydi gız 😜😁

biz burda güzel arkadaslarız , sen bu güzel haberleri hep yaz bize ,ama fikir almayıda ihmal etme

geçenlerde bir üye nişanlıyken neden bu siteyi görmemişim , ozaman kesın ayrılırdım gözümü açıyorsunuz diye yazmıştı ,

burası kimse kimseyi tanımadan sadece tecrübelerimizi yaşadıklarımızı anlatarak ders çıkarmalarını sağlıyoruz , ,

inşallah hayırlı kişi odur ve çok mutlu olursun

Evet istisnalar hariç burda çoğu kişinin amacı kendi tecrübelerini paylaşarak bir başkasının üzülmesini engellemek ve doğru yolu seçmesine yardımcı olmak ne kadar güzel bir şey inşallah çok teşekkür ederim

Korkuyu kaygıyı bi kenara bırakın anı yaşayın derim her seferinde aynı hayal kırıklığını yaşayacaksınız diye bir şey yok kendinize de ona da bir şans verin olmayacak bir şeyse zaten belli eder kendini hissedersiniz bence o bilinçte bir bayansınız.

Bunlar çok güzel şeyler hakkınızda hayırlısı olsun

Ay hadi inşallah. Bakarsın o makineyle sizin de fotolarınız çekilir çok pozitif bir enerjiyle doldum okurken.

Evli miymiş? Yoksa ayrılmış mi
Evli olmadığından eminim şuan bekar. Ama boşandı mı yoksa evlilik dışı doğan bir çocuk mu bilmiyorum bunu da o an soramazdım zaten ama içime bir şey oturduğunu hissettim. Ben hiç böyle düşünmemiştim

Siz daha önce hiç evlilik yaptınız mı?
Şuan bekar bir beyse yine de düşünülebilir bence az çok hoslandiysaniz, cocuk evet büyük sorumluluk elbet ama duygularınızda önemli, hemen kestirip atmamaniz iyi olur gibi siz bilirsiniz yine tabi. Nerden öğrendiniz çocuğu?

Hayır hiç evlilik yapmadım. Nasıl öğrendiğime gelecek olursam 23 Nisan konuşmaları pek oluyor aramızda sizde biliyorsunuz. Yine öyle konuşurken oğlumuda getirmek istiyorum törene o kadar sevimli ki sende seveceksin eminim dedi. Kestirip atmak değil de ne bileyim farklı duygular içindeyim

Evli olmadığına eminsen boşanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…