- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Bence sizi sahiden beğenmiş cesaret etmiş, ona şaşırmadım kız belliydi çünküGördüm görmez olur muyumcezamı çektim valla birdaha bir şey yaparsam beni bir ay almayacak siteye galiba Beyefendi hislerini açıkça söyledi yahu ona hiç şaşırmadınız
Şimdi baktım. Olabilir tabi herşey insan için.Adamın sana olan ilgisi bariz.Birşeylere başlamadan nasıl tanıyabilirsin ki onu. Burada senin hislerin önemli çok etkilenirsen tanımaya çalışırsın. Bunu o zaman düşünürsün yani Tatlı MuallimeciğimBu sarışın rüzgar saçlı adamın minicik birde oğlu çıktı okudunuz mu o kısımları da
InsallahTeşekkür ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için güzel bir mesafe ile bolca zamana ihtiyacım varhep birlikte göreceğiz
InsallahTeşekkür ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için güzel bir mesafe ile bolca zamana ihtiyacım varhep birlikte göreceğiz
Corona da tam gelecek vakti buldu canımBence sizi sahiden beğenmiş cesaret etmiş, ona şaşırmadım kız belliydi çünkü
Okullar tatil olduğu için yüz yüze görüşemiyoruz maalesef arada kısa kısa nasılsın maskesiz dışarı çıkma vb. Mesajlar atıyor tek iletişimimiz bu minik minik mesajlar sadeceŞimdi baktım. Olabilir tabi herşey insan için.Adamın sana olan ilgisi bariz.Birşeylere başlamadan nasıl tanıyabilirsin ki onu. Burada senin hislerin önemli çok etkilenirsen tanımaya çalışırsın. Bunu o zaman düşünürsün yani Tatlı Muallimeciğim
Evet konuşmamızın içerisinden geçirmesi yani en başta söylemesini bende takdir ediyorum gerçektenBen olayın genelini olumlu gördüm. Bir kere adamın kaçak güreşmeyip duygularını açıklaması, ikincisi de çocuğu olduğunu en baştan söylemesi bence çok güzel.
Bu kadar genç yaşta boşanmış olması da kesinlikle eksi puan değil. Bazı arkadaşlar kimbilir ne oldu da boşandı vs demişler. 30-35 yaş ve üstü boşanmış bir erkek olsa ben de daha şüpheci yaklaşırdım ama anladığım kadarıyla 21-22 civarında evlenmiş. Bu kadar genç yapılan bir evliliğin başarısız olması son derece normal. Genç evlenip çok mutlu olanlar veya mutsuz olup boşanmayanlar bu gerçeği değiştirmez. İleride aranızda neler geçer bilemem ama adam burda konu açacak kadar zihninizi meşgul ettiyse bir şans verebilirsiniz derim ben.
En çok da sizleri merakta bıraktığım için üzüldüm inanınCanım kaç gündür sayfanı arayıp bulmaktan ve hala ban'ın kalkmadığını görmekten helak olmuştum, bi de başka bi başlıkla karıştırdım, seninki ne benzer bi başlık buldum, okuyup durdum yanlış sayfaları..
Hakkında hayırlısı olsun, güzel şeyler hissediyorsun ama acele etme, iyice tanımaya çalış..
Çocuk açısından yetemezsem diyorsun ama yazdıklarından senin o çocuk için güzel bi şans olacağını düşünüyorum... Hiç kimse mükemmel değildir, öz anne bile zaman zaman eksik kalabilir, hatalar yapıyoruz bizde zaman zaman çocuklarımıza karşı..ama senin niyetin samimiyetin çok güzel bence.. Elinden gelenin fazlasını yapacağına eminim..
Ama sen bunu kendin kaldırabilir misin, yürütebilir misin, mutlu olur musun bu adamla, bunları düşün, ve acele etmeden zamana bırak...
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, burdan yine yaz gelişmeleri..
Eniştenin çocuğu çıktıSoranlara enısteniz dersin♥
Aaaa nasılEniştenin çocuğu çıktı
Konuşma arasında benimde küçük bir oğlum var hiç böyle sevimlisini görmemişsindir dedi birkaç gün sonra da erken yaşta evlilik yapıp boşandığını 3 yaşında bir oğlu olduğunu annesinin çocuğu 3-4 ayda bir aradığını anlattıAaaa nasıl
Bosver Muallime cim oyleyseKonuşma arasında benimde küçük bir oğlum var hiç böyle sevimlisini görmemişsindir dedi birkaç gün sonra da erken yaşta evlilik yapıp boşandığını 3 yaşında bir oğlu olduğunu annesinin çocuğu 3-4 ayda bir aradığını anlattı
Oglu olması sorun mu sence?Konuşma arasında benimde küçük bir oğlum var hiç böyle sevimlisini görmemişsindir dedi birkaç gün sonra da erken yaşta evlilik yapıp boşandığını 3 yaşında bir oğlu olduğunu annesinin çocuğu 3-4 ayda bir aradığını anlattı
Sorun evlenip boşanmış olması değil evladının olması da değil sorun benim o miniğe yetip yetememe korkum.. Anne sevgisinden mahrum kalan bir çocuğu birde ben üzersem korkusu benimkisi..Oglu olması sorun mu sence?
Korkman iyi bir abla olacağını gösteriyor. Baştan kestirip atma kimbilir.Sorun evlenip boşanmış olması değil evladının olması da değil sorun benim o miniğe yetip yetememe korkum.. Anne sevgisinden mahrum kalan bir çocuğu birde ben üzersem korkusu benimkisi..
Topiğine tekrar hoşgeldin :) Açıkçası bir çoğumuzun gözü yollarda kaldı..Ya hanımlar tesdüfün bukadarı der susarım KK da çok eski değilim kuralları pek bilmediğimden ban yemişim sizleri merakta bıraktığım için hem üzüldüm ve eyvah dedim yoldaşlarımın fikrini nasıl öğrenicem. Size cevap yazamasam bile yazdıklarınızı okudum beni merak eden ve benim iyiliğim için vaktini ayırıp yazan, güzel dileklerde bulunan tüm gönlü güzel hanımlara sevgilerimi gönderiyorumNeyseki maphustan yeni çıktım pazartesi günü şöyle olmuştu: Dumanı üstünde tüten ders öncesi sınıfa getirilen sıcacık bir kahve... '' Oğlun olduğunu söylemiştin 23 nisan çalışmalarına katılabilir güzel bir hatıra kalır '' diyen bir ben...O daha çok küçük henüz 3 yaşında diyen bir adam... Baba olmak için yaşınız çok genç diyen fakat içinde karşındakinin bile hissedemeyeceği şekilde sitem eden bir kadın... İçinde bana karşı güzel duygular oluştuğunu söyleyen ve bunu en başından bilmen gerektiği düşündüm denilip mahçup bakan gözler... Evladına yetememe korkusu olan bir baba... Çocuğunu aramayan bir anne... Torununu büyüten bir babaanne.. Hisleri karmakarışık olan bir muallime ve bardakta soğuyan kahveler...
Uvey anne tabirini sevmiyorum ben. Abla ve arkadas daha iyi belki zamanla anne bile diyebilir ama yine de zorla olmaz. Konu sahibinin hisleri guclu olmali.Sen ona bi abla, bi arkadaş olacaksın. Ama bekar birisi olup bununla bir evliliğe ‘merhaba!’ demen 1-0 geriden başlamak gibi birşey.
Yine de en başından beri adamın net olması, çocuğunu saklamaması çok çok olgunca bir davranış. Yaşından çok büyük hareket açıkçası!! Sana da duygularını açmış minnoş minnoş
Şu sözlerinizde o kadar haklısınız ki... İnanın aklım karmakarışık. Miniğin annesi hep hayatımızda olur zaten öyle bir durumda. Ve benim tüm bunları kabul edip güçlü bir şekilde üstlenebilmem için bu beyefendiye karşı çok yoğun şeyler hissetmem gerekli. Zaman gösterecek..Ama bekar birisi olup bununla bir evliliğe ‘merhaba!’ demen 1-0 geriden başlamak gibi birşey.
Yine de en başından beri adamın net olması, çocuğunu saklamaması çok çok olgunca bir davranış. Yaşından çok büyük hareket açıkçası!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?