- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Yok hemen inanmam elbette herkes kendini haklı gösterir uyardığınız için teşekkür ederim"Çocugunu aramayan anne" demiş ya adam, bence her denilene hemen inanmayin
Ayrica boşanmis ve çocuklu bir eş adayı ile ilerde sorunlar yaşamanız olasi
Hakkiniz da hayirlısi olsun
Ne yapmayı düşünüyorsun. Kritik bir konuEvet boşanmışlar ve üç yaşında sarı kıvırcık saçlı çok şeker bir erkek çocuğu
Ben hep çocuk olduğunu hissediyordum o yüzden bana da sürpriz olmadı ama ufak bir hayal kırıklığı yaşadığımı inkar edemicemİnsan çocuğu çıkması sürpriz olmadı.
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Kaç yaşındasınızBen hep çocuk olduğunu hissediyordum o yüzden bana da sürpriz olmadı ama ufak bir hayal kırıklığı yaşadığımı inkar edemicemGüzel duygular hissetmiştim ama bu çok büyük bir sorumluluk değil mi? Okullar tatilmolduğu için şuan görüşmüyoruz zaten arada mesaj atıyor kısa kısa sohbet edip sonlandırıyoruz
Çok çok büyük bir sorumluluk iyi düşün duygularının mantığının önüne geçmesine izin vermeBen hep çocuk olduğunu hissediyordum o yüzden bana da sürpriz olmadı ama ufak bir hayal kırıklığı yaşadığımı inkar edemicemGüzel duygular hissetmiştim ama bu çok büyük bir sorumluluk değil mi? Okullar tatilmolduğu için şuan görüşmüyoruz zaten arada mesaj atıyor kısa kısa sohbet edip sonlandırıyoruz
Ya hiç sormayın ban yedim ama siteyi ziyaretçi olarak hep takip ettim. Ama o benim başlığımdııı
25Kaç yaşındasınız
Maşallah Allah bağışlasın evladınızıTesekkur ederim iyiyim bizde de durum ayni bebegimle ilgileniyorum oyle
Amin sevimli muallime zamanı geldiginde sizde cok guzel bir anne olacaksinizMaşallah Allah bağışlasın evladınızı ❤ uzun süredir bebek sevmiyorum ne çok özledim bizim yerimize de sevin siz annesi
Çok gençsiniz daha hislerinizle hareket etmeniz mantığınızı devre dışı etmesin, kendinizi evliymiş gibi düşünün sizin olmayan bir çocuğun tüm sorumluluğunu üstlenerek bir evliliği yürütebilir misiniz, aileniz ne düşünür siz yapabilir misiniz vs yalnız şunu da eklemek istiyorum çevremde 2.evliliğini yapan erkek arkadaşlarımda, tanışlarda çok gördüm eğer önceki eşinden daha farklı daha iyi bir eş olursanız daima el üstünde tutulur mutlu edilirsiniz ama eğer daha zor bir eş olursanız daima ailesi tarafından bile ilk eşiyle kıyaslanırsınız bilmiyorum zor bir durum umarım her şey güzel olur
Ben sizden 1 yas kucugumm
Tanıdığım kadarıyla iyi biri ama bir şeyler söylemek için çok erkenSamimi bi insanmış hissi uyandı ben de.
Öyle tabi muallimecim iyi düşünüp her anlamda düşünüp zamana yaymak daha iyi olurTanıdığım kadarıyla iyi biri ama bir şeyler söylemek için çok erken
Aynen katiliyorun yasimiz daha genc hayatinda daha kimler gecer gider bence kapılmayin yakısıklı olabilir suan cok kibar ve dusunceli de olabilir ama oyleyse neden bosandi madem bu kadar mukemmelse hic bir anne cocugunu aramamazlik yapmaz cok onemli nedenler olur bisey diyemem ama bence cok sıkı fıkı olma ama seviyorum diyorsaniz siz bilirsiniz tabiki hayatina mudahale edemem yanlis anlamayinÇok gençsiniz daha hislerinizle hareket etmeniz mantığınızı devre dışı etmesin, kendinizi evliymiş gibi düşünün sizin olmayan bir çocuğun tüm sorumluluğunu üstlenerek bir evliliği yürütebilir misiniz, aileniz ne düşünür siz yapabilir misiniz vs yalnız şunu da eklemek istiyorum çevremde 2.evliliğini yapan erkek arkadaşlarımda, tanışlarda çok gördüm eğer önceki eşinden daha farklı daha iyi bir eş olursanız daima el üstünde tutulur mutlu edilirsiniz ama eğer daha zor bir eş olursanız daima ailesi tarafından bile ilk eşiyle kıyaslanırsınız bilmiyorum zor bir durum umarım her şey güzel olur ☺
Teşekkür ederimÖyle tabi muallimecim iyi düşünüp her anlamda düşünüp zamana yaymak daha iyi olur
Ne deyim hayırlısı olsun hakkında ❤
Evet benim de aklımı kurcalayan nokta bu gerçekten o kadar efendi ve kibar biri ki dış görünüş olarak da fena değil ama sempatik olduğu için dikkatimi çekmiş olabilir benim yani böyle birinin boşanması bilemiyorumAynen katiliyorun yasimiz daha genc hayatinda daha kimler gecer gider bence kapılmayin yakısıklı olabilir suan cok kibar ve dusunceli de olabilir ama oyleyse neden bosandi madem bu kadar mukemmelse hic bir anne cocugunu aramamazlik yapmaz cok onemli nedenler olur bisey diyemem ama bence cok sıkı fıkı olma ama seviyorum diyorsaniz siz bilirsiniz tabiki hayatina mudahale edemem yanlis anlamayin
Ben de 18 yasimda evlendim muallimecim bu bahane degil kiEvet benim de aklımı kurcalayan nokta bu gerçekten o kadar efendi ve kibar biri ki dış görünüş olarak da fena değil ama sempatik olduğu için dikkatimi çekmiş olabilir benim yani böyle birinin boşanması bilemiyorum5 dakikalık kısa bi konuşma heçti bu konu hakkında onda şöyle : kendisi boşanmak istemiş ikimiz de daha büyüyemeden evlendik birde çocuk sahibi olduk ve maalesef yürütemedik zaten eski eşim oğlumuzu üç dört ayda bir arar o kadar ne görüşürüz ne ederiz diye bahsetti
Aynenn öyle muallimecimTeşekkür ederimmantığım ve duygularım birbirinden çok farklı düşünüyor o yüzden zaman gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?