O neydi gız 😜😁

Ay yook, hadi ki babasıyla yaşıyor demek istedim. Zaten annesiyle yaşıyodır diye önceki mesajlarımda söylemiştim. Annesiyle yaşıyosa da aynı şehirde olmaları imkan dahilinde değiş gibi geldi, bilemiyorum. İç anadoluda ücra bir kasabadayız dedi muallime hanım :)

Du bakalım 23 nisanda öğreneceğiz. Bizimkiler hep tahmin.
Aslında konu sahibi bir ara çocuğun adını sorsa muhtemelen gizem çözülür. İnsan oğluna Kömür, köpeğine de Levent falan demez sonuçta :D

Ben de yeni biriyle tanıştım, yazışıyoruz. "Akşam eve gidip kızları parka götüreceğim" dedim, adam bir duruldu. "Senin çocuğun mu var" diye kem küm etti :D Yani bence çocuğum evet ama onun anladığı şekilde değil :D

Aslında konu sahibi bir ara çocuğun adını sorsa muhtemelen gizem çözülür. İnsan oğluna Kömür, köpeğine de Levent falan demez sonuçta :KK70:

Ben de yeni biriyle tanıştım, yazışıyoruz. "Akşam eve gidip kızları parka götüreceğim" dedim, adam bir duruldu. "Senin çocuğun mu var" diye kem küm etti :KK70: Yani bence çocuğum evet ama onun anladığı şekilde değil :KK70:
Bugün kahve içerlerken bi ağız arayacaktı konu sahibi aslında. Gelse de bilgi verse, meraktan öleceğiz :KK53:

Bende de var bir kız, ben de yeni biriyle tanışacak olsam aynı yemi atarım sizin gibi. Bence çok eğlenceli :rolleyes:

Şu şekilde yanıtlayayım o zaman Yorumunuzu😊 hayır arkadaşça gördüğünü düşünmüyorum hali, tavrı, söyledikleri bir arkadaşa söylenebilecek şeyler değil ve az çok kadınlar hisseden daha ilk günden farklı bir şeyler sezmiştim. Dün de okul çıkışında bekledi hafta sonu giriyor araya görmeden gitmeyeyim sizi dedi. Sonra 23 nisan etkinliği felan derken böyle kısacık bi konuşma geçti sonra da iyi günler pazartesi sendromunu yaşamamanız için ders öncesi kahveniz benden dedi.
1 haftadır tanıdığı insana biraz fazla mı hızlı yürüyor ben anlamadım
hafta sonu giriyor araya sizi görmeden gitmeyeyim falan demeler tuhaf geldi bana biraz

Bu kadar hızlı yürüyen adamdan Sempati duymam korkarım. Nitekim çocuğu varmış zaten belli. Neden boşandı acaba? Ortadoğuda mutlu bir kadın asla yuvayı dağıtmaz bu yüzden boşanmış tüm erkekler gözümde sabıkalı.

Asfahahjaka mune güler şimdi bu yoruma kıskıs :KK70:
Hayir naif de bir kiz ben olsam sivri dilimden falan cok yiyorum ama o ne yapti merak ettim :KK70:

Konuyu yanlış yere açmak ban sebebi mi? Ondan mı acaba? :110:
Ayrıca ben sizin yorumlarınızı okuduğum kadarıyla sivri dil yakışıyor size. Atın ölümü arpadan olsun. :KK53:

Selam hanımlar :KK19: okulumda aynı zümreden olduğumuz arkadaşım doğum iznine ayrılınca yerine yeni bir erkek arkadaş görevlendirdi. Bu geçtiğimiz pazartesi aramıza katıldı. Branşımız okul öncesi olunca sınıftan dışarı çıkamıyoruz en azında ben çıkmıyorum anca miniklerimle birlikte hava güzelse o şekilde dışarı çıkıyoruz. Dün de nitekim öyle oldu ve bu yeni gelen öğretmen arkadaşım da pencereden gördüğünü ve çocukların çok eğlendiğini gözlemlediğini, yaptırdığım etkinliği sormak sebebiyle yanıma geldi dün çıkışta . Bende anlattım hatta bir örneğini verdim. O da böyle şeylere çok hakim olmadığını çocukların hoşuna giden yeni etkinlikler bulamadığını yardım edip edemeyeceğimi sordu bende elbette yardım edeceğimi ve çocukların gelişimine katkı sağlayacak yeni oyun ve etkinlikler üretmenin önemli olduğunu belirttim ve numaramı verdim. Dün akşam saatlerinde bir fotoğraf attı masanın üzerinde birbirinden renkli malzemeler atık materyaller ponponlar ziller vs. Bunlardan 23 nisan için fotoğraf çekimi alanı yapabilir miyiz birlikte diye sordu kendisinin profesyonel makinası varmış çocuklara güzel bir hatıra olacağını söyledi. Allah yukarda tamam yakışıklı olabilir amma velakinn hep çocukların yüzündeki gülümsemeye sebep olmak için kabul ettim teklif ettiği yardımları :halay: Ama sanki farklı şeyler seziyorum. Sizde Yorumlarınız belirtirseniz sevinirim hanımlar :oops:
E ne diyelim Allah tamamına erdirsin inşallah ☺️

Konuyu yanlış yere açmak ban sebebi mi? Ondan mı acaba? :110:
Ayrıca ben sizin yorumlarınızı okuduğum kadarıyla sivri dil yakışıyor size. Atın ölümü arpadan olsun. :KK53:
Konuyu tasiyorlar genelde ve cok uzun sure banlanmiyor sanki tam bilemedim ama o_O
Hahah teşekkür ederim :) Aynen öyle soylemeyeyim de icimde mi kalsin :D

Back
X