O neydi gız 😜😁

Ay bende çok merak ettim konuyu yanliş yere banlandiysa 3 gün maalesef ben hep 3 gün yiyorumda ama bu da çok kötü oldu ya

Ay ne tatlış konuymuş, konu sahibi banlanmayaymış iyiymiş harbiden yeni bölümü 1 hafta sonraya ötelenmiş dizim varmış gibi hissettim kendimi ehehe. Alınma konu sahibi, benim de bazen eski konularıma dizi gibi falan diyorlardı sinir oluyordum. Öyle yanlış anlamanı istemem.

Bu tatlış konuya bölüm sonu canavarlığı yapmak istemezdim ama bana da bildiğin kanlı canlı çocuk gibi geldi yav. Benim de köpeğim var. Oğluşum diye hitap ediyorum ama 23 Nisan törenine kimse köpekle kediyle gelmez. Yani malumunuz protokoller. Boşanmış, oğlu da annesiyle falan yaşıyor olabilir tatil diye yanına gelecektir belki.

Yorumlar şaka gibi 😳😳😳😳😳Adam açıkça oğlumu getireceğim diyor köpek diyen var, kedi diyen var, en son biri hızını alamamış köpek okula getirilmez kuştur o demiş. 23 Nisan gösterisinde hayvanların ne işi var, alkış mı tutacaklar? Konu sahibine bayağı gaz verildi, inş sonu hüsran olmaz.

Ben hala kuş cinsi olduğunu düşünüyorum, "hiç böyle sevimlisini görmemişsindir" demiş ya, herhalde çocuğundan böyle bahsetmezdi.. bide adam 25 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam, en iyi ihtimalle 22-23 yaşında mezun olup evlense, 1 yıl sonra çocuğu olsa hangi ara boşandı da çocuk okula getirilecek yaşa geldi ki diye düşünüyorum...okula getirebilmesi için en az 3-4 yaşlarında olması lazım..bana çok düşük ihtimal gibi gözüküyor...
Ola ki kendi çocuğu da olsa, ki olabilir, iyi ve düzgün dürüst bi insansa, konu sahibi kestirip atmamalı, düşünüp değerlendirip bi karara varmalıdır bence...
Şu ban da kalksın artık yaa..:mad:

Piknik veya sosyal bir etkinlik değil ki hayvanını kedisini köpeğini kuşunu vs. getirsin.Törenle kutlanacak bir gün üstelik ÇOCUK bayramı.
Basbayağı çocuğundan bahsetmiş.
"Böyle sevimlisini görmedin" demesi normal herkesin çocuğu kendine en güzel en tatlıdır.
Olayın gidişatinden alenen çocuğunun olduğunu bilmenizi istemiş.
Sosyal medyasını tarayın biraz.
Muhakkak bir iki kare de olsa çocuğuyla vardır fotoğrafı.
Erken yaşta evlenmiştir. Erken yaşta baba olmuştur bunlar çok sıradışı bir durum değil...
Hiç evlenmemiş biri olarak kabullenmek zorunda değilsiniz ama onun yerinde siz de olabilirdiniz.
Bu yuzden dışlanmak sizin de gücünüze giderdi bence.
İnsanlar anlaşamayıp yollarını ayırabilir,çocuk sahibi de olabilir.
Hikayeniz güzel başlamış umarım hüsranla bitmez.
Bence kendisine şartlar ne olursa olsun bir şans verin.

Ben hala kuş cinsi olduğunu düşünüyorum, "hiç böyle sevimlisini görmemişsindir" demiş ya, herhalde çocuğundan böyle bahsetmezdi.. bide adam 25 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam, en iyi ihtimalle 22-23 yaşında mezun olup evlense, 1 yıl sonra çocuğu olsa hangi ara boşandı da çocuk okula getirilecek yaşa geldi ki diye düşünüyorum...okula getirebilmesi için en az 3-4 yaşlarında olması lazım..bana çok düşük ihtimal gibi gözüküyor...
Ola ki kendi çocuğu da olsa, ki olabilir, iyi ve düzgün dürüst bi insansa, konu sahibi kestirip atmamalı, düşünüp değerlendirip bi karara varmalıdır bence...
Şu ban da kalksın artık yaa..:mad:

Belki boşanmamıştır:KK53:

Yani bu adam kaç yaşındaki? Onun bilgisi yazılmışsa da unuttum. Bana nedense hiç kendi çocuğundan bahsediyormuş gibi gelmedi adam nedense.

Back
X