- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- 18
- Konu Sahibi bosanbence
-
:) daha katı sorunları halletmisken bunu halledemedigimi belirtmek istedim acikcasi..Konuya kaynananla başlayıp arkadaşların eşleriyle nasıl bitirdin ben hala oradayım.
Hakkaten ne alaka yavKonuya kaynananla başlayıp arkadaşların eşleriyle nasıl bitirdin ben hala oradayım.
Esin seviyorsa esin istiyorsa yapmalisin etmelisin muhabbetini asla yapamam..Misafir hiç gelmiyor değil ama göreve gidecek salı gunu ben sınava giricem pazar günü pazartesi sabahi yola çıkacağım onlar arkadaşları arasında ayarlamıştır cumartesi günü bizde buluşmayı ..Cuma günü söylüyor bunu ne bavulum hazır ne kendim ..Bunu kabul edemeyeceğimi söylediğimde filancanin eşi muhabbeti oluyor sorun bu ztnEsin haber ver diyorsa vermelisin , eşin misafir seviyorsa agirlamalisin çok çeşit yapıp kendini yormana gerek yok ancak katılmadığım tek yer evde tek başına kalman .Kadın başına kalırsın kalmasına ama ufak çocukla Dünya nın bin bir türlü hali var.
Sizin durum daha farklı sen haklısın o zaman.Esin seni gaza getirmeye çalışıyor belli ki .Esin seviyorsa esin istiyorsa yapmalisin etmelisin muhabbetini asla yapamam..Misafir hiç gelmiyor değil ama göreve gidecek salı gunu ben sınava giricem pazar günü pazartesi sabahi yola çıkacağım onlar arkadaşları arasında ayarlamıştır cumartesi günü bizde buluşmayı ..Cuma günü söylüyor bunu ne bavulum hazır ne kendim ..Bunu kabul edemeyeceğimi söylediğimde filancanin eşi muhabbeti oluyor sorun bu ztn
Söylüyorum ztn yanlış anladın deyip bi sonraki en ufak bu tarz bir tartışmada yine ayni seyi tekrarliyorKiyas degil bence, ornek veriyor gibi gibi.. Iletişiminizin iyi olduğunu soylemissin, kiyaslaniyor gibi hissedip rahatsiz oldugunu soyleyebilirsin .
Haklısınız belki de ani ve sert tepki veriyorumdur bunu hiç düşünmemiştim..Bana da örnek veriyor gibi geldi.
Eşinizin çoğu talebine sert bir şekilde olumsuz karşılık veriyorsanız, başkalarının yaptığını, sizin de bunu yapabileceğinizi ve normal olduğunu söylemesi olağan bir durum.
Direkt hayır yerine istememenizin sebepleriyle kendinizi açıklamanız ve kırıcı olmamanız gerek.
Aynı zamanda eşiniz için de biraz törelans gösterebilirsiniz bazı konularda.
Bu kadar katı olmayın, 20 yerine 18 gün ailenizle kalmak size bir şey kaybettirmez.
Bir seferinde ailende seni çok simartmis demişti.. Sonrasında çok bilmissin ondan dedim falana çevirdi ama..Ailenizle olan bağınızdan rahatsız mı? Tek başınıza kalınca ne olacak?
O laftan snra oda taraf aldı annesine karşı ..Hatta ben özel gunlerde diretiyorum araması için ama o sürekli bana lutfen karışma diyor...Aslında aklıma gelen annesiyle görüşmuyoruz die bastirdigi duygulari bu şekilde mi dışa vuruyor ..Diyelim ki kesin haklı olsam bile bu gorusmeme olayinda sonuçta oda çocuğunu alıp ailesinin yanında vakit geçirmek isterdi ..Belki annesiyle sen gorusmuyorsundur ama esin görüştüğü için annesinin dediklerini sana tekrarliyordur.. Sunun karısı böyle senin karın değil dedikçe aynı lafları gelip sana soyluyordur farkında bile olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?