- Konu Sahibi bosanbence
-
Peki bu ramazanda davet mevzusunu %25 adettendir %25 Allah rızası için %50 de aferin için yaptığına emin olsanız ..Bence işi nedeni ile o da bunalmış ve aynı durumdaki kişileri örnek veriyor
Yani bir de vu kişiler akraba kardeş teyze vs değil arkadaş eşi
Ben gideceğim deyince burada da bir şey olmaz x kaldı demesi normal zira eşi zorla kendi ailesine gönderene biz buradan diyoruz onun arkadaşlarından örnek ver diye
Kıyas ne olur X in sofrası dolu idi sen hiçbirşey yapmamışsın olur
Bir de eşinizin de bir sosyal ortamı olduğunu ve onun da bazı şeyleri isteyebileceğini kabul edin iftar vs büyütmeye gerek olmayabilir
özellikle bahsettiği bir FİLANCA EŞİ var mı?Esimle iletisimimiz iyidir hoslanmadigim bisey olsa konusur hallederiz.. Halıya çay döksem hayırlısı der eli yansa hayırlısı der..Sakın sıkıntı çıkarmayan bir yapıya sahip..Ailesiyle ilgili sorunlar yaşadık daha doğrusu annesi ile en son hamileyken eşimin yanında beni istemediğini ve hala da istemedigini söyleyince kendisiyle irtibatimiz koptu 2 yildir gorusmuyorum..Görüşmeyi de dusunmuyorum ..Kp gelir gider onunla hiç bir sıkıntımız yok..Annesiyle görüşmeyi kestiğim günden beri evliliğim rayına oturdu diyebilirim..Son 2 yildir hersey çok güzel gidiyor..
Ama canımı sıkan bir konu var ki...O da eşimin tartışmalarda sürekli arkadaşlarının eşlerini bana örnek vermesi..
Misal kendisi göreve gitti 1 aylığına ben ailemin yanına geldim ..Ordan Geldikten 15 gun sonra tekrar gidecekmis bende tekrar gelirim ailemin yanina dedim o da bu sefer tek başına kalsan dedi..Farkindamisin 1 ay ben çocukla terör bölgesinde birsey olsa kimin kapısını çalıcam dedim yok efendim sunun hanımı kalmış onunda çocuğu varmış vay efendim bunun hanımı kalmış yeni evliymis..Ee ben benim banane başkasından diyorum..O hala ayni seyi bikbikbik konuşuyor..
Ramazanda misafir alamam kimseye de yemeğe gitmek istemiyorum onun yerine o günkü masrafi ihtiyaç sahiplerine yollayalim diyorum yok neymiş filancalar iki kere almış biz almamışiz.. (cok ciddiyim geçen yıl yemeklerin yarısı çöpe gitti)
Bazen çocuk beni çok yoruyor diyorum yalnızlık gurbet diyorum bak şu şehirde bile kac kişiyz herkes aynı durumda diyor..
Bu nasıl is olur olmaz herseye cagiriyorlar diyorum bu işi yapan bir tek ben değilim diyor herkesin eşi senn durumunda diyor..
Ailemin yanında en az 20 gün kalirm diyorum o 19 diyor 18 desem 17 diyor..Filancanin esi (arkadasim) kaç aydır gitmiyor dedin bak ben yine birsey demiyorum diyor..
Ben markete giderken kalkıp aramam eşimi daha dogrusu disari cikarken izin istemem haberde vermem pek isimi halleder gelirim ama karşı komşumuz var aynı yerde çalışıyorlar esiyle o markete giderken bile arıyormuş esini bunun muhabbeti olmuş aralarında herkes senin kdr ego sahibi değil diyor.. (Normal de de sen çok güçlüsun maşallah diyor:\)
Şimdi ona göre o örnek veriyor ama bana göre kıyaslıyor beni..
Son 4 5 aydır her fikir ayriligimiz onun filancanin eşi dediği an tartismaya dönüşüyor..
Sizce napmaliyim ? Bugün yine tartıştık bu yüzden
İlk tanıştığımiz da da beni kimseyle kıyaslama başka hiç bir şey istemem senden demişti şimdi bana aynısını yapması garip değil mi?
Ne desem de bunu yapmaktan vazgeçse? :/
o zaman 21 desen 20 de buluşurlarBence sen baskın bir karaktersin, eşin bundan arada rahatsız oluyor ve "benim dediğim olacak" tribine giriyor. O yüzden sen 19 desen o 18 diyor.
Erkeklere her zaman "benim" demek iyi değil aslında arada "sensin" diyip kendi işini görüceksin.
Evet bunu çokça dile getiriyor..Belki de dediginiz gibi yapmalıyım ..Bence sen baskın bir karaktersin, eşin bundan arada rahatsız oluyor ve "benim dediğim olacak" tribine giriyor. O yüzden sen 19 desen o 18 diyor.
Erkeklere her zaman "benim" demek iyi değil aslında arada "sensin" diyip kendi işini görüceksin.
Doğaçlama örnek veriyor :) O konuyla ilgili bnm tam aksimi yapan kimse onu buluyor mubarek..Yeri geliyo yengesini yeri gelio teyzesini ..Hatta geçen ki mevzu da yaz bakalım kk ne kaç kişi seni haklı bulacak bile dedi..özellikle bahsettiği bir FİLANCA EŞİ var mı?
bak arkadaşım sana bir reçete vereceğim mümkünse aynen uygula bir müddet sonra eşin düzelecek ama ufak tefek bi bozgun olabilir aranızda bir kaç ay sık dişini ve düzenli konular açıp hep filanca adamları örnek ver ona yetersiz olduğunu hissettir.Doğaçlama örnek veriyor :) O konuyla ilgili bnm tam aksimi yapan kimse onu buluyor mubarek..Yeri geliyo yengesini yeri gelio teyzesini ..Hatta geçen ki mevzu da yaz bakalım kk ne kaç kişi seni haklı bulacak bile dedi..
Bunu yapmamamin tek sebebi yanlış anlar onları beğendiğimi düşünür kendini beğenmediğimi zanneder die..Çünkü bir keresinde burnumu yaptırmak istiyorum sence dedi bende cesaret istiyor sandım ben olsam yaptırırdim dedim..Aradan iki üç gün geçti sen beni begenmiyormusun dedi..Ki en sevmediğim şeydir yaratılış özelliklerinin karşısi tarafından beğenilmeme durumu ..sorusuna cvp verdim ama samimi gelmedi ona tatmin olduğunu düşünmüyorum..Şimdi yine bole bişi hisseder die korkuyorum açıkçasi..bak arkadaşım sana bir reçete vereceğim mümkünse aynen uygula bir müddet sonra eşin düzelecek ama ufak tefek bi bozgun olabilir aranızda bir kaç ay sık dişini ve düzenli konular açıp hep filanca adamları örnek ver ona yetersiz olduğunu hissettir.
bence hissetsin de daha iyi olur ..sonra geçersin karşısına elalemin kadınlarıyla beni kıyasladığında ahanda bundan oluyor der bir erol taş gülüşü atar gidersinBunu yapmamamin tek sebebi yanlış anlar onları beğendiğimi düşünür kendini beğenmediğimi zanneder die..Çünkü bir keresinde burnumu yaptırmak istiyorum sence dedi bende cesaret istiyor sandım ben olsam yaptırırdim dedim..Aradan iki üç gün geçti sen beni begenmiyormusun dedi..Ki en sevmediğim şeydir yaratılış özelliklerinin karşısi tarafından beğenilmeme durumu ..sorusuna cvp verdim ama samimi gelmedi ona tatmin olduğunu düşünmüyorum..Şimdi yine bole bişi hisseder die korkuyorum açıkçasi..
Bunu yapmamamin tek sebebi yanlış anlar onları beğendiğimi düşünür kendini beğenmediğimi zanneder die..Çünkü bir keresinde burnumu yaptırmak istiyorum sence dedi bende cesaret istiyor sandım ben olsam yaptırırdim dedim..Aradan iki üç gün geçti sen beni begenmiyormusun dedi..Ki en sevmediğim şeydir yaratılış özelliklerinin karşısi tarafından beğenilmeme durumu ..sorusuna cvp verdim ama samimi gelmedi ona tatmin olduğunu düşünmüyorum..Şimdi yine bole bişi hisseder die korkuyorum açıkçasi..
Kendine göre örnek veriyor ya belki de ondandir..Düşünüyorum işte artık ya beni begenmiyor ya da annesiyle gorusmuyorum die farklı bir dışa vurum mu yapıyor acaba diyorum iki durumda benim için yıkıcı olduğundan sizlere danışmak istedim sirf bu yuzden..Peki sizin üzüntüleriniz, sizin hisleriniz? Siz düşünemez misiniz eşim beni beğenmiyor mu? Beni bu karakterimle beğenmiyor hep başka kadınların huylarını takdir ediyor diye düşünseniz. Siz insan değil misiniz? O neden bu kadar hassas eğilmiyor mevzuya?
Bırakın o da kendini yetersiz hissetsin. Beğenilmediğini düşünsün. Nasıl oluyormuş görsün.
Eşim ole dedi ole istedi die kendi irademi bırakıp esime bağımlı olmadığım için fena isem saygı duyarim karakter analizinize..Kaynananla 2 senedır gorusmemek ve bunun evlılıgını etkılememesı bence az olan bısey
buarada bence sız fena bırısınız yazdıklarınızdan bunu anladım
Her görevde gitmeyebilirsin demek 1 ay çalışmayan bir kadını kucuk çocuğuyla hic bir tanidigi olmadigi sehirde bu seferde evde kal cnm anlayisi kusura bakmayın ama eşimle konuşuyormuşum gibi hissettim suan..Ramazan olayını da daha önceki yorumlarımda söyledim siz hamilesiniz 2 gunde bir serum alıyorsunuz ama esiniz bekar arkadaşlarına iftar daveti derdinde..ben ztn davet edildiğim yeri tekrardan aldım bu şekilde ağır hamilelik geçirmeme rağmen ama üstüne birde bekar arkadaşlarını zorlamasi ve beni alan digerleriyle kıyaslamasi anlamsız ve rahatsız edici geliyor ..Konunuz çok karmaşık bir yerden bir yere atlamışsın hepsi de farklı şeyler. Her göreve gittiğinde annene gitmeyebilirsin haklı yani 1 ay kalıyorsa 1 ay evinde kalabilirsin her zaman değil ama ara sıra evinde kalmanı istiyor olabilir ayrıcas 20 gün kalıcam diyormuşsun o 18 diyormuş 2 günle mi sorun çıkıyor anlamadım yani. Hem eve iftara misafir almak başkadır yardım yapmak başkadır ikisi farklı şeyler. Adamda eşini dostunu yemeğe almak isteyebilir ne var buyur etseniz bir iki misafir kalabalık daha güzel. Yemekler çöpe gidiyor demişsiniz az yapın o zaman misafir de gelse yani. Bakın o çağırmak istediği kişiler sizi yemeğe almışlar çok büyütece bir şey yok örek vermiş kıyaslamamış.
Bence haklısınız.Ztn orda Bim 101 dışında bir yere gidebildigimiz yok ama ailemin yanına gelince de annemle kuzenime oturmaya giderken eşimi arayip haber vermek saçma geliyor ..Ki orda da burda da başıma birsey gelirseden haber vermekten ziyade ondan izin istemem mantığı onun ruhunu okşuyor bence ..Asıl sorun bu ztn ben bunu yapmıyorum çevremdekiler yapıyor die yanlış yapan taraf oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?