O örnek diyor ben kıyaslama sizce hangisi?

Üzüldügüne eminim bir keresinde neden böyle oldu diye aglamisti ..Ztn asıl derdimiz eşimin annesinin beni kızı geçtim gelini gibi görememesi..Sanki onun üzerine gelen kuma gibi davrandi bana..Benden sonra eşimin kardeşi de evlendi onlar da cok hevesliydi dugununde falan hic moral bozmadim olsun beni sevmedi die onu sevmis olabilir die yardimci bile oldum bircok konuda ama simdi onun hanımıyla da anlasamiyor o kız da hergün ağlıyormus evden çıkalım die altli üstlu oturuyorlar..Evlenene kdr ve sonrasında yine aynı şeyleri yaptı görüştüm gittik geldiler Allah goruyor dedim hep ama hamileyken o cümleyi kurması ve bnm hemen arkasından hastaneye yatıp erken doğum yapmam o zorlu günler aklıma geldikçe hiç görüşmek istemiyorum.

Kendi çocuğunu başkasının çocuğu ile karşılaştıran anne gibi... Bana hoş gelmedi açıkçası...
Ztn ailesi hep bole yapmış ondan bana beni kıyaslama yeterki diyen insan şimdi aynı şeyi bana hissettiriyor ama ona göre örnek. .

Ztn ailesi hep bole yapmış ondan bana beni kıyaslama yeterki diyen insan şimdi aynı şeyi bana hissettiriyor ama ona göre örnek. .
Senin bir başkası olmadığını, her insanın eşsiz bir birey olduğunu ve olaylara, davranışlara farklı tepkiler vermesinin doğal olacağını güzel güzel anlatmak gerek bu adama.

Senin bir başkası olmadığını, her insanın eşsiz bir birey olduğunu ve olaylara, davranışlara farklı tepkiler vermesinin doğal olacağını güzel güzel anlatmak gerek bu adama.
Birebir bu olmasa da bu manada cümleler kurdum bana cevabı ben daha senin gibi düşünen görmedim oldu ..Herkes aynı sen anormalsine getirdi aslında ..

Birebir bu olmasa da bu manada cümleler kurdum bana cevabı ben daha senin gibi düşünen görmedim oldu ..Herkes aynı sen anormalsine getirdi aslında ..
Evet aynen öyle yapmış... Öyleyse karşı atağa geç, aynısını yap. Bundan rahatsız olduğunu söylediğinde, şu an ne hissediyorsan ben de aynısını hissediyorum de, belki o zaman anlar...

Evet aynen öyle yapmış... Öyleyse karşı atağa geç, aynısını yap. Bundan rahatsız olduğunu söylediğinde, şu an ne hissediyorsan ben de aynısını hissediyorum de, belki o zaman anlar...
Çok defa aklıma geldi ama yanlış anlar onu beğenmediğimi düşünür diye sustum hep ..
Belki de son çare bu olacak dediginiz gibi..

Çok defa aklıma geldi ama yanlış anlar onu beğenmediğimi düşünür diye sustum hep ..
Belki de son çare bu olacak dediginiz gibi..
Sorun bu işte... Senin ona karşı hassasiyet göstermen ve kırıcı olmaktan kaçınman ama onun tam tersi şekilde davranması... Süreyi fazla uzatmadan ilk tepkisinde bunu dile getirirsen sanırım mesajı alacaktır.

İnşallah.. Bunu deneyecegim..

sizde aynını ona yapin mesela benim esim kixinca akşama kadar evde yatiyo sun der bende ona sende ışte yoruluyosun sanki napiyon ki hiç birşey diyorum.nasıl sinir oluyor örnek verdimi bende ona örnek veriyorum falanca nin kocasını pes ediyor.nasıl diyorum hosuna gidiyomu o zamsn tamam cnm ozurdilerim diyor.
aynını yap bak o zamsn nasıl yola geliyor çok ise yarıyor.ayrıca esin kiyasliyor bal gibi en sevmediğim şey varya bana ne ya ayşe fatma napatsa yapsin bu benim böyleyim elalem sen bana ne.sonuna kadar haklısınız hakkininizi arayin..

Bende kıyasladıgına hemfikirim cnm işte bunu temelde annesiyle gorusmedigimden mi yapıyor aklımı çok kurcalıyor. .Bnm olduğu gibi elbet onunda kusurları var ama ben hiç bir arkadaşı icin o bole sen böylesin demedim..Gerek yanlış anlar gerek üzülür erkeklik gururu derler ya gider onu yapar die ..

Ornek yada kiyaslama ne farkeder, esiniz rahatsiz oldugu seyleri size anlatmaya calisiyor. Bence savunmaya gecmeden anlamaya calissaniz?
Ben yurtdisindayim, ve gecen yaz esimi tatili cok azdi, calismasi gerekiyor, ben de ailemi ozzledim gitme istedigimi soyledim. Esim gitmem izin vermedi, basta kizdim ama sonra "senin varligin bana guc veriyor, aksam eve gelmek icin bi sebebim var gitme" dedi. O zaman gitmek degil kalmak gerektigini anladim. Esinizi anlamaya calisin, hakli cikmaya degil, esinizin baskalarina gipta etmesine mani olursunuz..

Başka türlü anlamadığını düşündüğü için örnek vererek sana yapabileceğini anlatmaya çalışıyor kıyas daha farklı bi durum genelde ezme ile sonuçlanır başkası övülür bukadar takılma.

Birisi cagirilacagi zaman once sizin haberiniz olmali. Evet esiniz sizi biraz kiyaslamis ve rahatsiz edici bir durum gercekten. Ama guzellikle konusarak halledebilirsiniz bu sorunu. Evde yalniz kalmaniza ozellikle esinizin izin vermemesi gerekiyor ozellikle de doguda iseniz. Bence bu konuda esiniz arkadaslarini uyarsin. Dunyanin binbir turlu hali var.

sende başka erkekleri kocana örnek ver

bak şu şehirde bile kac kişiyz herkes aynı durumda diyor..

Burası hariç diğerlerinin hepsi bana kıyaslama gibi geldi. Ha bir de şu ramazanda 2 kere misafir alma durumu. 2 kere sizi aldıysa o da kıyaslama değil de ayıp olur manasında bence. Ama 2 kere başkalarını aldıysa bundan size ne.
Çare ona ne hissettiğinizi tattırmakta. Siz de ona örnekler(!) verin. Ama onun verdiklerine benzer. Tutup da erkeklik egosunu zedeleyecek şeyler değil.

Bir de o görevdeyken sizin ailenizle kalmanıza karışması beni sinir etti. Bu erkeklerdeki karım ailesinde kalamaz saçmalığı nerden geliyor anlamıyorum. Sonuçta o görevde. Zaten sizi göremeyecek. Siz o sırada kızınızla daha güvende hissettiğiniz bir yerde kalıyorsanız onu rahatsız eden ne anlamış değilim. Erkeklerin bu mantığı beni hasta ediyor.

Kendine yapılmasını istemediği şeyi sana yapmış sende ona aynısını yap hayır başta seni uyarıp kendisinin yapması kıl bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…