- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- 18
- Konu Sahibi bosanbence
-
Üzüldügüne eminim bir keresinde neden böyle oldu diye aglamistizaten sen de farkindasin annesiyle gorusmuyoruz demissin aslinda farklı konudan bahsedecekken ona da deginmissin dediğin gibi annesini ozluyor ve keşke böyle olmasaydik diyordur için için üzülüyor olabilir. oğlunu paylaşması da kolay değildir kv ni de anla aslinda.. torununu görmüyor mu peki kadın ?
Ztn ailesi hep bole yapmış ondan bana beni kıyaslama yeterki diyen insan şimdi aynı şeyi bana hissettiriyor ama ona göre örnek. .Kendi çocuğunu başkasının çocuğu ile karşılaştıran anne gibi... Bana hoş gelmedi açıkçası...
Senin bir başkası olmadığını, her insanın eşsiz bir birey olduğunu ve olaylara, davranışlara farklı tepkiler vermesinin doğal olacağını güzel güzel anlatmak gerek bu adama.Ztn ailesi hep bole yapmış ondan bana beni kıyaslama yeterki diyen insan şimdi aynı şeyi bana hissettiriyor ama ona göre örnek. .
Birebir bu olmasa da bu manada cümleler kurdum bana cevabı ben daha senin gibi düşünen görmedim oldu ..Herkes aynı sen anormalsine getirdi aslında ..Senin bir başkası olmadığını, her insanın eşsiz bir birey olduğunu ve olaylara, davranışlara farklı tepkiler vermesinin doğal olacağını güzel güzel anlatmak gerek bu adama.
Evet aynen öyle yapmış... Öyleyse karşı atağa geç, aynısını yap. Bundan rahatsız olduğunu söylediğinde, şu an ne hissediyorsan ben de aynısını hissediyorum de, belki o zaman anlar...Birebir bu olmasa da bu manada cümleler kurdum bana cevabı ben daha senin gibi düşünen görmedim oldu ..Herkes aynı sen anormalsine getirdi aslında ..
Çok defa aklıma geldi ama yanlış anlar onu beğenmediğimi düşünür diye sustum hep ..Evet aynen öyle yapmış... Öyleyse karşı atağa geç, aynısını yap. Bundan rahatsız olduğunu söylediğinde, şu an ne hissediyorsan ben de aynısını hissediyorum de, belki o zaman anlar...
Sorun bu işte... Senin ona karşı hassasiyet göstermen ve kırıcı olmaktan kaçınman ama onun tam tersi şekilde davranması... Süreyi fazla uzatmadan ilk tepkisinde bunu dile getirirsen sanırım mesajı alacaktır.Çok defa aklıma geldi ama yanlış anlar onu beğenmediğimi düşünür diye sustum hep ..
Belki de son çare bu olacak dediginiz gibi..
İnşallah.. Bunu deneyecegim..Sorun bu işte... Senin ona karşı hassasiyet göstermen ve kırıcı olmaktan kaçınman ama onun tam tersi şekilde davranması... Süreyi fazla uzatmadan ilk tepkisinde bunu dile getirirsen sanırım mesajı alacaktır.
Bende kıyasladıgına hemfikirim cnm işte bunu temelde annesiyle gorusmedigimden mi yapıyor aklımı çok kurcalıyor. .Bnm olduğu gibi elbet onunda kusurları var ama ben hiç bir arkadaşı icin o bole sen böylesin demedim..Gerek yanlış anlar gerek üzülür erkeklik gururu derler ya gider onu yapar die ..sizde aynını ona yapin mesela benim esim kixinca akşama kadar evde yatiyo sun der bende ona sende ışte yoruluyosun sanki napiyon ki hiç birşey diyorum.nasıl sinir oluyor örnek verdimi bende ona örnek veriyorum falanca nin kocasını pes ediyor.nasıl diyorum hosuna gidiyomu o zamsn tamam cnm ozurdilerim diyor.
aynını yap bak o zamsn nasıl yola geliyor çok ise yarıyor.ayrıca esin kiyasliyor bal gibi en sevmediğim şey varya bana ne ya ayşe fatma napatsa yapsin bu benim böyleyim elalem sen bana ne.sonuna kadar haklısınız hakkininizi arayin..
Esimle iletisimimiz iyidir hoslanmadigim bisey olsa konusur hallederiz.. Halıya çay döksem hayırlısı der eli yansa hayırlısı der..Sakın sıkıntı çıkarmayan bir yapıya sahip..Ailesiyle ilgili sorunlar yaşadık daha doğrusu annesi ile en son hamileyken eşimin yanında beni istemediğini ve hala da istemedigini söyleyince kendisiyle irtibatimiz koptu 2 yildir gorusmuyorum..Görüşmeyi de dusunmuyorum ..Kp gelir gider onunla hiç bir sıkıntımız yok..Annesiyle görüşmeyi kestiğim günden beri evliliğim rayına oturdu diyebilirim..Son 2 yildir hersey çok güzel gidiyor..
Ama canımı sıkan bir konu var ki...O da eşimin tartışmalarda sürekli arkadaşlarının eşlerini bana örnek vermesi..
Misal kendisi göreve gitti 1 aylığına ben ailemin yanına geldim ..Ordan Geldikten 15 gun sonra tekrar gidecekmis bende tekrar gelirim ailemin yanina dedim o da bu sefer tek başına kalsan dedi..Farkindamisin 1 ay ben çocukla terör bölgesinde birsey olsa kimin kapısını çalıcam dedim yok efendim sunun hanımı kalmış onunda çocuğu varmış vay efendim bunun hanımı kalmış yeni evliymis..Ee ben benim banane başkasından diyorum..O hala ayni seyi bikbikbik konuşuyor..
Ramazanda misafir alamam kimseye de yemeğe gitmek istemiyorum onun yerine o günkü masrafi ihtiyaç sahiplerine yollayalim diyorum yok neymiş filancalar iki kere almış biz almamışiz.. (cok ciddiyim geçen yıl yemeklerin yarısı çöpe gitti)
Bazen çocuk beni çok yoruyor diyorum yalnızlık gurbet diyorum bak şu şehirde bile kac kişiyz herkes aynı durumda diyor..
Bu nasıl is olur olmaz herseye cagiriyorlar diyorum bu işi yapan bir tek ben değilim diyor herkesin eşi senn durumunda diyor..
Ailemin yanında en az 20 gün kalirm diyorum o 19 diyor 18 desem 17 diyor..Filancanin esi (arkadasim) kaç aydır gitmiyor dedin bak ben yine birsey demiyorum diyor..
Ben markete giderken kalkıp aramam eşimi daha dogrusu disari cikarken izin istemem haberde vermem pek isimi halleder gelirim ama karşı komşumuz var aynı yerde çalışıyorlar esiyle o markete giderken bile arıyormuş esini bunun muhabbeti olmuş aralarında herkes senin kdr ego sahibi değil diyor.. (Normal de de sen çok güçlüsun maşallah diyor:\)
Şimdi ona göre o örnek veriyor ama bana göre kıyaslıyor beni..
Son 4 5 aydır her fikir ayriligimiz onun filancanin eşi dediği an tartismaya dönüşüyor..
Sizce napmaliyim ? Bugün yine tartıştık bu yüzden
İlk tanıştığımiz da da beni kimseyle kıyaslama başka hiç bir şey istemem senden demişti şimdi bana aynısını yapması garip değil mi?
Ne desem de bunu yapmaktan vazgeçse? :/
sende başka erkekleri kocana örnek verEsimle iletisimimiz iyidir hoslanmadigim bisey olsa konusur hallederiz.. Halıya çay döksem hayırlısı der eli yansa hayırlısı der..Sakın sıkıntı çıkarmayan bir yapıya sahip..Ailesiyle ilgili sorunlar yaşadık daha doğrusu annesi ile en son hamileyken eşimin yanında beni istemediğini ve hala da istemedigini söyleyince kendisiyle irtibatimiz koptu 2 yildir gorusmuyorum..Görüşmeyi de dusunmuyorum ..Kp gelir gider onunla hiç bir sıkıntımız yok..Annesiyle görüşmeyi kestiğim günden beri evliliğim rayına oturdu diyebilirim..Son 2 yildir hersey çok güzel gidiyor..
Ama canımı sıkan bir konu var ki...O da eşimin tartışmalarda sürekli arkadaşlarının eşlerini bana örnek vermesi..
Misal kendisi göreve gitti 1 aylığına ben ailemin yanına geldim ..Ordan Geldikten 15 gun sonra tekrar gidecekmis bende tekrar gelirim ailemin yanina dedim o da bu sefer tek başına kalsan dedi..Farkindamisin 1 ay ben çocukla terör bölgesinde birsey olsa kimin kapısını çalıcam dedim yok efendim sunun hanımı kalmış onunda çocuğu varmış vay efendim bunun hanımı kalmış yeni evliymis..Ee ben benim banane başkasından diyorum..O hala ayni seyi bikbikbik konuşuyor..
Ramazanda misafir alamam kimseye de yemeğe gitmek istemiyorum onun yerine o günkü masrafi ihtiyaç sahiplerine yollayalim diyorum yok neymiş filancalar iki kere almış biz almamışiz.. (cok ciddiyim geçen yıl yemeklerin yarısı çöpe gitti)
Bazen çocuk beni çok yoruyor diyorum yalnızlık gurbet diyorum bak şu şehirde bile kac kişiyz herkes aynı durumda diyor..
Bu nasıl is olur olmaz herseye cagiriyorlar diyorum bu işi yapan bir tek ben değilim diyor herkesin eşi senn durumunda diyor..
Ailemin yanında en az 20 gün kalirm diyorum o 19 diyor 18 desem 17 diyor..Filancanin esi (arkadasim) kaç aydır gitmiyor dedin bak ben yine birsey demiyorum diyor..
Ben markete giderken kalkıp aramam eşimi daha dogrusu disari cikarken izin istemem haberde vermem pek isimi halleder gelirim ama karşı komşumuz var aynı yerde çalışıyorlar esiyle o markete giderken bile arıyormuş esini bunun muhabbeti olmuş aralarında herkes senin kdr ego sahibi değil diyor.. (Normal de de sen çok güçlüsun maşallah diyor:\)
Şimdi ona göre o örnek veriyor ama bana göre kıyaslıyor beni..
Son 4 5 aydır her fikir ayriligimiz onun filancanin eşi dediği an tartismaya dönüşüyor..
Sizce napmaliyim ? Bugün yine tartıştık bu yüzden
İlk tanıştığımiz da da beni kimseyle kıyaslama başka hiç bir şey istemem senden demişti şimdi bana aynısını yapması garip değil mi?
Ne desem de bunu yapmaktan vazgeçse? :/
bak şu şehirde bile kac kişiyz herkes aynı durumda diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?