- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evet kv nin evine mudahale etmesi gicik bi durum. Kim karissa yani sadece kv degil. Ama cicek salonda durabilir. Benimkide duruyo.gün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım:)
Geçen gün bişey olduda birden ara ara aklıma gelip canımı sıkıyo.
Halıları kv ile beraber yılamaya vermiştik halılar geldiği saat biz işte olduğumuz için kv aldı bizim eve halıları neyse sarmış filan akşam eve bi geldim sehpa,kitaplık, masa, salonda ne kadar varsa hepsinin üzerine örtü örtülmüş!!
Ben tabi şok oldum hiç sevmem örtüyü o hışımla hepsini kaldırdım
Hemen kv yi aradım anne ben sevmem bilmiyomusum dedim oda tamam bana getir ben örteyim o kadar para verdim dedi. Sanki ben istedim..
Nryse götürdüm ama büyük sehpa ve masada ki örtüler kaldı neymiş eşim beğenmiş bilmiyorum benim inadıma mı yapıyo artık
Bir yandan diyorum ki onunda evi belki gerçekten hoşuna gitmiştir ama yok düşündüğüm şeye inanamıyorum.
Bu arada gelin çiçeğimde konsolun önünde duruyo kv koymuş isteöiyorum onu orada dedim eşimde nolur kalsın çok güzel oldu hiç hatrım yok mu dedi.
Ben şimdi ne söyliyimde onlarıda yok ediyim sizce zaten o kadar sorunumuz varken bircde bu yüzden tartışmak istemiyorum tartışmadan çözmek istiyorum.
Eşim gelip bana hesap sorcak bu defa bende sinirlencem ve kavga çıkcakKimseye haber vermeden istediğini kaldır bu da mı dert?
İşte sevmiyorum benEvet kv nin evine mudahale etmesi gicik bi durum. Kim karissa yani sadece kv degil. Ama cicek salonda durabilir. Benimkide duruyo.
Yeter yaÖnceki mail meselesini ne yaptın ?
Şaka gibisin
çok sinirlendim napiyim niliyo inadıma yapıyoMerhabalar;
Yanlış anlamayın ama örtüleri kaldırmışsınız zaten neden KV yi arıyorsunuz o hışımla.
Bu kadar küçük şeyler için insanları paylamayı hoş bulmuyorum.
Acayip değil ama sanki ben istemiyorum diye o istiyo gibiortada aslında sorun yok siz varsınızörtüleri neden serdin diye arayıp hesap sormak nedir kaldırın olsun bitsin. çiçek ha orda durmuş ha burda durmuş ne farkeder? eşinizin de evin düzeni ile ilgili fikri olması bu kadar acaip bişey değil. haaa çok istiyrsan dursun bir hafta sonra çaktırmadan eski yerine koyarsın
Haklısın atıcam o kalanlarıda ama eşim olcak kişi gelip sinir edicek bu defa kadın gibi davranıyo bazenÜfff hic sevmem ev duzenine karisan erkek! Istedigimi istedigim yere koyarim esime ne
Bu arada kv de sizin eve mudahale etmemeli. Arayip soylemen bile sacma, topla ortuleri at kenara
Olabilir ama buda bana dert oldu napalımİnsanların okadar ciddi sağlık, maddiyat vs sorunları varken böyle konulara takılıp sorun haline getirmenizi anlamış değilim. Ben de evime karışılmasından hoşlanmam karışanımda yok ama kaldı ki böyle bir şey oldu kaldırırım olur biter bu kadar dert edecek ne var
Ortuyle cicekle ne ugrasiyor ki? Baska isi mi yok ne?Haklısın atıcam o kalanlarıda ama eşim olcak kişi gelip sinir edicek bu defa kadın gibi davranıyo bazen
İyi Allah başka dert vermesin ne diyeyimOlabilir ama buda bana dert oldu napalım
Bunda gerçekten sinirlenecek birşey yok.Haaa daha önce gözünüze batmıştır aldığı nefese bile gıcık olursunuz.Yeter ya
çok sinirlendim napiyim niliyo inadıma yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?