O örtüler kalkmalı

alttan almak ve idate etmek mi???
Daha öncede yaptı ona biley demeden kaldırdım ve gidip oğluna şikayet etmiş kaldırıyo diye onu doldurmu benim karşımda olgun aklı başında biri yok ki

neen hışımla arıyorsun ki kaldır gelince görmezse sorar zaten.öfkeyşe kalkan zararla oturur.

Kimseye haber vermeden istediğini kaldır bu da mı dert?
Bence de. Eğer böyle yapsaydın sessiz sedasız olay çözülmüş olacaktı
Bence eşin annesinin kalbi kırılsın istemediği için kendice sözünü geçirmeye çalışıyor sana. Bir iki gün sesini çıkarma kalsın sonra toplarsın sessiz sedasız.

Ben gelinimin evine öüdahale etmem ki

Aynen kesinlikle katılıyorum

Ya tamam o gidince kaldırayım da bu defa gelip görünce oğluna sızlanıyo elif benim inadıma kaldırıyo diye onu napcaz

ayy cok uyuz bir durum. herkesin kendi evi var gitsin örtüleri kendi evine dizsin. ıyyyy

ben sizi hiç anlamıyorum ya bu kadar küçücük şeyleri nasıl da büyütüp dert ediniyorsunuz kendinize
benim kayınvalidem değil ama yengem çok karışır evime şunu al bunu yap onu yıka bunu buraya koy vs vs. he he deyip geçiyorum arada sinirleniyorum fazla müdahale ediyor diye ama o evimden çıktığı anda bitiyor
annem ben bekarken ufak tefek şeyleri kafama takıp üzüldüğümde hep "kızım aman bu kadarcık şeye bu kadar üzülme ne olur Allah başka bir dert verir o da dert miymiş dersin" derdi hep nitekim de öyle oldu
Allah aşkına bu yazdığında dert mi
ya kaldır ya da bikaç gün göstermelik dursun sonra bi bahane uydur yine kaldır

Neyse bosver hic takilma boyle seylere
He de gec
Yine kendi bildigini yap
Ortuden moktan cicekten ariZa cikmasin simdi yok yere
Bencede çıkmasın çünkü bin tane sorunumuz var
Ama şimdi gidip kaldırsam eşim gelip elif neden kaldırdın hiç mi saygın yok anneme vs vs konuşur dakikalarca bunun sonuda tartışma olur

helal olsun sana kuzum vee şunu hiçbir zman unutmamalıyız Allah nasip ederse bizde kayınvalide olucaz o zmanki gelinlerle yda damatlarla elbeette fikir ayrılığımız olucak biz büyüklerimize nasıl davranırsak aynı muameleyi görücez. çevremde bnu gördüğüm birsürü insan var.

kv ile ayrı yaşıyorsunuz.
ama kvniz gelip sizin evinizde istediği gibi düzen oluşturabiliyor.
sorunun ana kaynağı burda bana göre.
tamam alır hediye falan ama siz yokken kendince evinize sermesi falan hiç hoş değil.

Elif bu arada isigi goren geliyor
Rekora kosuyorsun 32 kullanici 29 ziyaretci meshur oldun kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…