- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.021
- 113
- Konu Sahibi elifff_____
-
Her şeyi problem haline getiren insanları anlayamıyorum ben. Gerçekten anlayamıyorum. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Hatta benim valide olayı abartip buzdolabının içine bile girer düzenlerdi. O gidince değiştirir, ona bir şey demezdim. Ne lüzum var kırmaya? Ne ara bu kadar korkmaz olduk kalp kirmaktan anlayamıyorum. Örtüleri tutkalla yapistirmadiysa, geri dönüşü olmayan bir mevzu değilse kadini arayıp olay çıkarmaya lüzum var mı? Kadın sizinle mi yaşıyor ? Her gün gelip örtüleri mi kontrol edecek?
Kayinvalidem bir yığın para verip dantel masa örtüsü almisti bana. Ki her daim dantel sevmediğimi belirttiğim halde :) geldi serdi masama. Tesekkur ettim ve o gittikten sonra kaldırdım. Bana çok gelmez. Lakin o evime her geldiğinde o ortuyu sererim. O da mutlu olur dantel sevmedigim halde hediyesine önem verdiğim için.
O bir anne. Sizin rakibiniz ya da yasitiniz değil. Alttan almak ve idare etmek çok zor da değil.
neen hışımla arıyorsun ki kaldır gelince görmezse sorar zaten.öfkeyşe kalkan zararla oturur.gün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım:)
Geçen gün bişey olduda birden ara ara aklıma gelip canımı sıkıyo.
Halıları kv ile beraber yılamaya vermiştik halılar geldiği saat biz işte olduğumuz için kv aldı bizim eve halıları neyse sarmış filan akşam eve bi geldim sehpa,kitaplık, masa, salonda ne kadar varsa hepsinin üzerine örtü örtülmüş!!
Ben tabi şok oldum hiç sevmem örtüyü o hışımla hepsini kaldırdım
Hemen kv yi aradım anne ben sevmem bilmiyomusum dedim oda tamam bana getir ben örteyim o kadar para verdim dedi. Sanki ben istedim..
Nryse götürdüm ama büyük sehpa ve masada ki örtüler kaldı neymiş eşim beğenmiş bilmiyorum benim inadıma mı yapıyo artık
Bir yandan diyorum ki onunda evi belki gerçekten hoşuna gitmiştir ama yok düşündüğüm şeye inanamıyorum.
Bu arada gelin çiçeğimde konsolun önünde duruyo kv koymuş isteöiyorum onu orada dedim eşimde nolur kalsın çok güzel oldu hiç hatrım yok mu dedi.
Ben şimdi ne söyliyimde onlarıda yok ediyim sizce zaten o kadar sorunumuz varken bircde bu yüzden tartışmak istemiyorum tartışmadan çözmek istiyorum.
Bence de. Eğer böyle yapsaydın sessiz sedasız olay çözülmüş olacaktıKimseye haber vermeden istediğini kaldır bu da mı dert?
İşte annesi nasıl doldurduysa yoksa hiç ilgilenmezOrtuyle cicekle ne ugrasiyor ki? Baska isi mi yok ne?
Ben gelinimin evine öüdahale etmem kiBunda gerçekten sinirlenecek birşey yok.Haaa daha önce gözünüze batmıştır aldığı nefese bile gıcık olursunuz.
Ama yapmayın bu işler böyle yürümez.Hem eşinizle aranızın bozulmaması için hemde eşinizin annesi olarak görmezde gelin.Sinirleriniz de zıplamamış olur.
Ayrıca empati yapın.Size gelininiz böyle bişey yapsa ne hissedersiniz?
Aynen kesinlikle katılıyorumHer şeyi problem haline getiren insanları anlayamıyorum ben. Gerçekten anlayamıyorum. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Hatta benim valide olayı abartip buzdolabının içine bile girer düzenlerdi. O gidince değiştirir, ona bir şey demezdim. Ne lüzum var kırmaya? Ne ara bu kadar korkmaz olduk kalp kirmaktan anlayamıyorum. Örtüleri tutkalla yapistirmadiysa, geri dönüşü olmayan bir mevzu değilse kadini arayıp olay çıkarmaya lüzum var mı? Kadın sizinle mi yaşıyor ? Her gün gelip örtüleri mi kontrol edecek?
Kayinvalidem bir yığın para verip dantel masa örtüsü almisti bana. Ki her daim dantel sevmediğimi belirttiğim halde :) geldi serdi masama. Tesekkur ettim ve o gittikten sonra kaldırdım. Bana çok gelmez. Lakin o evime her geldiğinde o ortuyu sererim. O da mutlu olur dantel sevmedigim halde hediyesine önem verdiğim için.
O bir anne. Sizin rakibiniz ya da yasitiniz değil. Alttan almak ve idare etmek çok zor da değil.
ayy cok uyuz bir durum. herkesin kendi evi var gitsin örtüleri kendi evine dizsin. ıyyyygün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım:)
Geçen gün bişey olduda birden ara ara aklıma gelip canımı sıkıyo.
Halıları kv ile beraber yılamaya vermiştik halılar geldiği saat biz işte olduğumuz için kv aldı bizim eve halıları neyse sarmış filan akşam eve bi geldim sehpa,kitaplık, masa, salonda ne kadar varsa hepsinin üzerine örtü örtülmüş!!
Ben tabi şok oldum hiç sevmem örtüyü o hışımla hepsini kaldırdım
Hemen kv yi aradım anne ben sevmem bilmiyomusum dedim oda tamam bana getir ben örteyim o kadar para verdim dedi. Sanki ben istedim..
Nryse götürdüm ama büyük sehpa ve masada ki örtüler kaldı neymiş eşim beğenmiş bilmiyorum benim inadıma mı yapıyo artık
Bir yandan diyorum ki onunda evi belki gerçekten hoşuna gitmiştir ama yok düşündüğüm şeye inanamıyorum.
Bu arada gelin çiçeğimde konsolun önünde duruyo kv koymuş isteöiyorum onu orada dedim eşimde nolur kalsın çok güzel oldu hiç hatrım yok mu dedi.
Ben şimdi ne söyliyimde onlarıda yok ediyim sizce zaten o kadar sorunumuz varken bircde bu yüzden tartışmak istemiyorum tartışmadan çözmek istiyorum.
Sessiz sedasız kaldırınca oğluna şikayet edipyomuş dil döküyomuş ona kaldırıyo bana inat diye
Neyse bosver hic takilma boyle seylereİşte annesi nasıl doldurduysa yoksa hiç ilgilenmez
Normal bi insan yapmaz bunu zatenayy cok uyuz bir durum. herkesin kendi evi var gitsin örtüleri kendi evine dizsin. ıyyyy
Bencede çıkmasın çünkü bin tane sorunumuz varNeyse bosver hic takilma boyle seylere
He de gec
Yine kendi bildigini yap
Ortuden moktan cicekten ariZa cikmasin simdi yok yere
Acayip değil ama sanki ben istemiyorum diye o istiyo gibi
helal olsun sana kuzum vee şunu hiçbir zman unutmamalıyız Allah nasip ederse bizde kayınvalide olucaz o zmanki gelinlerle yda damatlarla elbeette fikir ayrılığımız olucak biz büyüklerimize nasıl davranırsak aynı muameleyi görücez. çevremde bnu gördüğüm birsürü insan var.Her şeyi problem haline getiren insanları anlayamıyorum ben. Gerçekten anlayamıyorum. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Hatta benim valide olayı abartip buzdolabının içine bile girer düzenlerdi. O gidince değiştirir, ona bir şey demezdim. Ne lüzum var kırmaya? Ne ara bu kadar korkmaz olduk kalp kirmaktan anlayamıyorum. Örtüleri tutkalla yapistirmadiysa, geri dönüşü olmayan bir mevzu değilse kadini arayıp olay çıkarmaya lüzum var mı? Kadın sizinle mi yaşıyor ? Her gün gelip örtüleri mi kontrol edecek?
Anana saygiyi ortuyle mi gostercem de gecBencede çıkmasın çünkü bin tane sorunumuz var
Ama şimdi gidip kaldırsam eşim gelip elif neden kaldırdın hiç mi saygın yok anneme vs vs konuşur dakikalarca bunun sonuda tartışma olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?