elif bir onceki mail konunun sonu ne oldu? diyene yeter ya demişsin, bunu dert etme kaldir olsun bitsin vs diyene sorunlumusun buda dert demişsin. o zaman bir tavsiyem var bir defter tut her sorununu ona yaz ,defter sana ne sacma bir sorun demez , ay oneki derdin nasil neticelendi demez sen yazar yazar rahatlarsin bu bir tavsiye..
hee yok burda insanlarla paylaşıyorum fikir aliyorum dersen o zaman oyle yap ona yeter buna sorunlu deme...basligi gorup icerigi bilemiyoruz mesela"koltuk örtüsü derdim"deseydin sahsen ben hic bakmazdim bile ha yani okuma kardeşim zorlami? dersen bil ki attığın başlık ilgi çekiyor.
Gelelim konuna , örtüyu habersiz kaldirsam oğluna şikayet ediyor diyorsun e tm aradin soyledin ve kaldirdin sorun ne nikah cicegin mi?kaldiriyim mi diye mi soruyorsun esin kalsin demis esini sen tanirsin kaldirirsan tepkisi ne olur? mesela benim esim cok kirilir benim ricalarimin önemi yok demek ki der, bazisi daha fena tepki verir herseyi kafana gire ayarliyorsun o zaman neden eşiz diyen de olur ..yani esini taniyan sensin.