O örtüler kalkmalı

Derdim var bölümüne konu açıp fikrinizi desteklemeyen kişilere sana ne benim derdimden cevabını verebilecek biriyseniz, ki kim söyledi o cümleyi bilmiyorum ama şuan elini sıkasım var, haklısınız bize ne sizin derdinizden site dışında çözün ozaman
Karşıt görüşte olanlara sanane demedim ben dert ettiğim şeyi küçümseyenlere kızdım hayır bi ölçüt varda benim mi haberim yok! Ona göre mi konu açıyoruz? Kimseye soracak değilim nerde çare arayacağımı

ben sizi hiç anlamıyorum ya bu kadar küçücük şeyleri nasıl da büyütüp dert ediniyorsunuz kendinize
benim kayınvalidem değil ama yengem çok karışır evime şunu al bunu yap onu yıka bunu buraya koy vs vs. he he deyip geçiyorum arada sinirleniyorum fazla müdahale ediyor diye ama o evimden çıktığı anda bitiyor
annem ben bekarken ufak tefek şeyleri kafama takıp üzüldüğümde hep "kızım aman bu kadarcık şeye bu kadar üzülme ne olur Allah başka bir dert verir o da dert miymiş dersin" derdi hep nitekim de öyle oldu
Allah aşkına bu yazdığında dert mi
ya kaldır ya da bikaç gün göstermelik dursun sonra bi bahane uydur yine kaldır
Annem de öyle diyo ama ben çok takıyorum oradı benim evimde ben düzenlemeliyim

alttan almak ve idate etmek mi???
Daha öncede yaptı ona biley demeden kaldırdım ve gidip oğluna şikayet etmiş kaldırıyo diye onu doldurmu benim karşımda olgun aklı başında biri yok ki

Oğluna şikayet etmeyen kayınvalide var mı yerkürede? Benim kayinvalidem cehalet konusunda tez yazabilir. Mevzu olgun olmayanı idare edebilecek olgunlukta olabilmek zaten. İyi olanı herkes idare eder. Kendi annenize gösterdiğiniz hassasiyeti esinizin annesine de gösterdiğiniz an hiçbir sorun kalmaz.

Benim öz annem ölümden döndü ve ben anne oldum. Tam da bu sebeplerden hiçbir "anne" yı kirmiyorum. Benden bir sey eksilmiyor. Siz de deneyin .

Oğluna şikayet etmeyen kayınvalide var mı yerkürede? Benim kayinvalidem cehalet konusunda tez yazabilir. Mevzu olgun olmayanı idare edebilecek olgunlukta olabilmek zaten. İyi olanı herkes idare eder. Kendi annenize gösterdiğiniz hassasiyeti esinizin annesine de gösterdiğiniz an hiçbir sorun kalmaz.

Benim öz annem ölümden döndü ve ben anne oldum. Tam da bu sebeplerden hiçbir "anne" yı kirmiyorum. Benden bir sey eksilmiyor. Siz de deneyin .
Ben onu kırmıyorum ki onun bana saygısı yok resmen.
Bu arada benim annem hayatta karışmaz evime.
Elbette şikayet etmeyen yok gibidir ama eşimde sorun var ki dolduruşa gelip sinir ediyo beni

Karşıt görüşte olanlara sanane demedim ben dert ettiğim şeyi küçümseyenlere kızdım hayır bi ölçüt varda benim mi haberim yok! Ona göre mi konu açıyoruz? Kimseye soracak değilim nerde çare arayacağımı

Annem de öyle diyo ama ben çok takıyorum oradı benim evimde ben düzenlemeliyim
tamam senin evin senin düzenin haklısın
ama yine de bu kadar kafaya takacak bişe inan ki yok
tatlı dille kocanı ikna et
bizim evimizin dekorasyonuna uymuyor hayatım çok yakışmadı sanki sen ne dersin de
ağzından gir burnundan çık işte
sonra da kaldır
kayınvaliden de şikayet ederse etsin boşver

İki gün dursun sonra yavaştan kaldır farketmez bile eşin. Ben akrabasının aldığı saçma bibloyu 2 gün tuttum sehpada sonra attım çöpe. İkiside farketmedi.. Ya da farkettiler bana söyleyemediler.

elif bir onceki mail konunun sonu ne oldu? diyene yeter ya demişsin, bunu dert etme kaldir olsun bitsin vs diyene sorunlumusun buda dert demişsin. o zaman bir tavsiyem var bir defter tut her sorununu ona yaz ,defter sana ne sacma bir sorun demez , ay oneki derdin nasil neticelendi demez sen yazar yazar rahatlarsin bu bir tavsiye..
hee yok burda insanlarla paylaşıyorum fikir aliyorum dersen o zaman oyle yap ona yeter buna sorunlu deme...basligi gorup icerigi bilemiyoruz mesela"koltuk örtüsü derdim"deseydin sahsen ben hic bakmazdim bile ha yani okuma kardeşim zorlami? dersen bil ki attığın başlık ilgi çekiyor.
Gelelim konuna , örtüyu habersiz kaldirsam oğluna şikayet ediyor diyorsun e tm aradin soyledin ve kaldirdin sorun ne nikah cicegin mi?kaldiriyim mi diye mi soruyorsun esin kalsin demis esini sen tanirsin kaldirirsan tepkisi ne olur? mesela benim esim cok kirilir benim ricalarimin önemi yok demek ki der, bazisi daha fena tepki verir herseyi kafana gire ayarliyorsun o zaman neden eşiz diyen de olur ..yani esini taniyan sensin.

Yıl 2016 hâlâ kayınvalide dolduruşuna gelen erkek mi var ?

Ben şaşırıyorum da böyle konuları okuyunca. :63:

Hele Bir de okumuş bir yerlere gelen insanların bunları yaşaması çok tuhafıma gidiyor.:KK43::KK43:

elif bir onceki mail konunun sonu ne oldu? diyene yeter ya demişsin, bunu dert etme kaldir olsun bitsin vs diyene sorunlumusun buda dert demişsin. o zaman bir tavsiyem var bir defter tut her sorununu ona yaz ,defter sana ne sacma bir sorun demez , ay oneki derdin nasil neticelendi demez sen yazar yazar rahatlarsin bu bir tavsiye..
hee yok burda insanlarla paylaşıyorum fikir aliyorum dersen o zaman oyle yap ona yeter buna sorunlu deme...basligi gorup icerigi bilemiyoruz mesela"koltuk örtüsü derdim"deseydin sahsen ben hic bakmazdim bile ha yani okuma kardeşim zorlami? dersen bil ki attığın başlık ilgi çekiyor.
Gelelim konuna , örtüyu habersiz kaldirsam oğluna şikayet ediyor diyorsun e tm aradin soyledin ve kaldirdin sorun ne nikah cicegin mi?kaldiriyim mi diye mi soruyorsun esin kalsin demis esini sen tanirsin kaldirirsan tepkisi ne olur? mesela benim esim cok kirilir benim ricalarimin önemi yok demek ki der, bazisi daha fena tepki verir herseyi kafana gire ayarliyorsun o zaman neden eşiz diyen de olur ..yani esini taniyan sensin.
Kimseninde benim konumu küçümsemeye hakkı yok o zaman tanam mı
Fazla tepki cerir kaldırırsam eminim
Yıl 2016 hâlâ kayınvalide dolduruşuna gelen erkek mi var ?

Ben şaşırıyorum da böyle konuları okuyunca. :63:

Hele Bir de okumuş bir yerlere gelen insanların bunları yaşaması çok tuhafıma gidiyor.:KK43::KK43:
Evet var işte aklı kendine yetmeyince demek ki

Ben de örtmem ama Kv benim evime örtü almaya kalkamadı mesela en fazla başkasına dedikodumu yapmıştır

Mesafeyi ayarla halıyı hafta sonuna randevu ver vs

Hani evdeki örtüyü serse anlarım da gidip alıp sermesi ilginç

Kv yi aramak yerine eve gelince kaldırsaydınız eşin de birlikte mi geldi yani o da aynı anda mı gördü

Bir de evet erkeklerin de zevk ve takıntıları var onlar da hep örtülü evde büyüdükleri için çıplak geliyor

Eşim zorla salona halı aldırdı sonra şimdi böyle daha iyiymiş diyor halıda duvara dayalı bekliyor

Kadınlar ev bizim havasına giriyoruz ama adamların da evi bazı şeyler onlarda kalıp ve bunu yıkmak zaman alır

Kıssadan hisse Kv ile muhatap olma yardım vs isteme yetişebildiğin kadar yap

Ayrıca da yeni evlisin daha halılara ne oldu da yıkattın ki zaten evde değilsin çoluk çocuk yok çok yıkamak halıyı yıpratır

Ben de örtmem ama Kv benim evime örtü almaya kalkamadı mesela en fazla başkasına dedikodumu yapmıştır

Mesafeyi ayarla halıyı hafta sonuna randevu ver vs

Hani evdeki örtüyü serse anlarım da gidip alıp sermesi ilginç

Kv yi aramak yerine eve gelince kaldırsaydınız eşin de birlikte mi geldi yani o da aynı anda mı gördü

Bir de evet erkeklerin de zevk ve takıntıları var onlar da hep örtülü evde büyüdükleri için çıplak geliyor

Eşim zorla salona halı aldırdı sonra şimdi böyle daha iyiymiş diyor halıda duvara dayalı bekliyor

Kadınlar ev bizim havasına giriyoruz ama adamların da evi bazı şeyler onlarda kalıp ve bunu yıkmak zaman alır

Kıssadan hisse Kv ile muhatap olma yardım vs isteme yetişebildiğin kadar yap

Ayrıca da yeni evlisin daha halılara ne oldu da yıkattın ki zaten evde değilsin çoluk çocuk yok çok yıkamak halıyı yıpratır
Yok o kvyi evden almak için gitmiş halıları sardıktan sonra alıtken görmüş beni akşam eve bırakıp okula döndü ve o zaman kaldırdım gelincede bişey demedi sadece kütfen masadaki filan kalsın dedi
Yok zaten bu güne kadar kvden ne yardım istedim ne bişey
Düğüne gelemeyenler eve geldi çocukluydu çoğu zaten battı yani halılar krem rengi zaten

Benim babaannem de böyle. Bize geldiğinde her yere bir şey seriyor, halbuki hic tarzimiz değil. Sonra annem teker teker topluyor. O seriyor, annem topluyor, bıkıyor, deliriyor... :işsiz: Oğlumun evi benim evimdir diye düşünüp gelini hiçe sayan ve her şeye karışan tipik geri kafalı zihniyet işte.

Ben mi çok anormalim acaba
Dantellerimin nerede oldugunu ben bıle unuttum , gelin çiceğim sanırım oda nerede bilemiyorum.

Hani nasıl desem boyle bır kk sunu goruyorum cok ney desem gelenekselcı bır suru kadın var aramızda
Dantellı havluları konusalım sımdı?

Bence hepsını cope atın

Ben mi çok anormalim acaba
Dantellerimin nerede oldugunu ben bıle unuttum , gelin çiceğim sanırım oda nerede bilemiyorum.

Hani nasıl desem boyle bır kk sunu goruyorum cok ney desem gelenekselcı bır suru kadın var aramızda
Dantellı havluları konusalım sımdı?

Bence hepsını cope atın
Benim evimde dantelli hiçbirşey yok zaten o örtüleride kv yeni alıp getirmiş meraklıları var ama ben hiç sevmem

Back
X