Elif senin derdin herkes senin istediğini yapsın ama sen istemiyorsan kimse sana bişey yaptırmasın, hep sen hep sen. Aşırı bencil olduğunun farkında mısın?
Hayat sadece kendi isteklerimiz, arzularımızdan ibaret değil. Sen istemiyorsun diye millet sana eyvallah diyip kendi isteklerini arka plana atsın ama millet bişey isteyince sen eyvallah deme, ödün verme kendinden.
KV senin için kim bilir kaç şeye eyvallah dedi, keza kocan da. Sen neden onların istedikleri küçücük birşeye bile hoşgörülü davranıp kabul edemiyorsun? Sebep annesi olsun olmasın, kocan o çiçek orada kalsın diye rica etmiş, kalsa ne olur yahu? Sen istemiyorsun ama o istiyor, annesinin hatrınaymış bilmem neymiş, anne ya anne, annesi için istese bile ne var bunda, annen için sen neler yapmazsın, adam kadın geldiğinde görsün diye kalsın demiş olabilir ne var bunda ne neee? Bu kadar mı kötü kalpli bir insansın sen ya? Allah rızası da mı yok sende? Anne hakkı da mı yok ya? Annem istiyor diye ben ne sevmediğim şeyler yaptım bi bilsen. Danteller bile örttüm sırf KV geldiğinde mutlu olsun diye, gidince kaldırdım. Bu kadar zor mu insanları hoş etmek?
Ben sevmiyorum, ben istemiyorum hep konuların aynı.
Takıntılı ötesi takıntılısın, hayatı kendine zehir et artık umrumuzda değil de etafındakilere zulmetme be kardeşim, bi gün hepsi öyle bir sırt döner sana o zaman bolca vaktin olur takıntılar edinmeye...