o uzaklarda diyenler için...

amin canım benım evet ya aslında önceden olsa karsa bile giderdim sevdiğimi bırakmak istemiyorum şimdi :)

bencede kesınlıkle cok güzel inanıyorum kazanacağına canım benım

baktım canım gerçekten süper olmuş bu çalışmalarla güzel sanatlara girebilirsin..

bencede kesınlıkle cok güzel inanıyorum kazanacağına canım benım
çok sağolun kızlaropuyorumnanaktan

amin canım benım evet ya aslında önceden olsa karsa bile giderdim sevdiğimi bırakmak istemiyorum şimdi :)
anladım cnm ya ben olsam ben de bırakmak istemezdim sevdiğimi

çok sağolun kızlaropuyorumnanaktan

anladım cnm ya ben olsam ben de bırakmak istemezdim sevdiğimi

evet düne kadar istemiyodum ama gtcem kimseyi düşünmicem artk düşündümde noldu kendi canım gtti hastalıklarla uğrasıyorum sürekli başkalarını düşünmekten yoruldum

etmemeye çalışıyorum ama sesimden anlıyor..bir şekilde bitirip gelecek inşallah..urfada yapıyor canım.

etmemeye çalışıyorum ama sesimden anlıyor..bir şekilde bitirip gelecek inşallah..urfada yapıyor canım.

allah kavuştursun abla biteceğini kavuşacağınız günü düşün hep üzülme:1hug:

evet düne kadar istemiyodum ama gtcem kimseyi düşünmicem artk düşündümde noldu kendi canım gtti hastalıklarla uğrasıyorum sürekli başkalarını düşünmekten yoruldum

ben de hep sevdiğimle aynı yerde üniversiteyi okumak istiyorum ama aynı yer olmasa da okuyacağız mecbur
sen de kazandığın yere git cnm bi mesleğimiz olur
anladığım kadarıyla sevdiğin üzmüş seni sen çok kafana takmamaya çalış sağlık çok önemli cnm benim de var rahatsızlıklarım cidden zor sen üzme kendini
olumunekankayizsmile

Allah kavuştursun ablacım inşAllah eşin hayırlısıyla askerliğini yapıp döner evine

canım benım saol ama çok zor ben en ufak bişeye oturup ağlıyorum askerde beklemenn de vermiş olduğu bişi sanırım dayanacak gücüm kalmadı artık hiç bişeyeben cok deli dolu bi insandım ama kolumu kaldıracak halim kalmadı hiç bişeye üzülmemek kafaya takmamak o kadar zor ki benım için ama ona güvenmıcem okıcam canm

ben de öyleyim onun adını andığım zaman gözlerim doluyor benimki özlemden oluyor durduk yere saatlerce ağladığımı biliyorum
ama asker beklemek eminim çok çok daha zordur biz de yaşayacağız o günleri

ASKER BEKLEMEK cok zor evet ama askerden sonrası daha zor ben 5 yıl daha asker yolu beklerdım gelınce herşey değişiyor çnkü o zaman hayat bıze dahada zorlasıo dahada ağır geliyor

ASKER BEKLEMEK cok zor evet ama askerden sonrası daha zor ben 5 yıl daha asker yolu beklerdım gelınce herşey değişiyor çnkü o zaman hayat bıze dahada zorlasıo dahada ağır geliyor

kızlar bu kadar koyvermeyin kendinizi.tamam üzülmeyin desemde boş çünkü hepimiz üzülüyoruz ama yinede üzülmemek için elinizden geleni yapın.

kızlar bu kadar koyvermeyin kendinizi.tamam üzülmeyin desemde boş çünkü hepimiz üzülüyoruz ama yinede üzülmemek için elinizden geleni yapın.

aynen öle zor ama üzülmeden ders çalışıp kazanmamız lazım hatta hepimiz aynı yere düşüyormuşusz ne gzl olur kadınlar kulübnde bir ilk olur heralde bence süperde olur ::sm_cool:a.s:dance::teytey::enbuyukkk::içelim:vereliniortakalkisalkisalkis)

ay cnm korkutma ya askerden sonra değişiyorlar mı:bbo:

kızlar kazanın gelin balıkesire ben burdayım=)
ama seneye ben başka yere gideceğim inşAllah
sizi yalnız bırakırım burdakaydirigubbakcemile3

ben orda olcam inş herkes sevdiğinin yanında olsunda gerisi önemli deil :teytey::teytey:

maniavril haklısın valla cnm onun yanında olayımm da neresi olursa olsun

eee herkez sevdiğinın yanında olacaksa ben hıc bi yere gidemıyorum (

canım valla değişiyolar ya kendılerı farkında olmuyolar ama cok değişiyolar

kızlar ya birarada olsak cok güzel olurdu ya :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…