kaydirigubbakcemile3
şehir dışına gitmek istemiyor musun cnm o yüzden mi kazandığın yere gitmedin
ben de güzel sanatlar istiyorum kursa gidiyorum bakalım inşAllah herkes gönlünden geçen yeri kazanır
baktım canım gerçekten süper olmuşbu çalışmalarla güzel sanatlara girebilirsin..
çok sağolun kızlaropuyorumnanaktanbencede kesınlıkle cok güzel inanıyorum kazanacağına canım benım
anladım cnm ya ben olsam ben de bırakmak istemezdim sevdiğimiamin canım benım evet ya aslında önceden olsa karsa bile giderdim sevdiğimi bırakmak istemiyorum şimdi :)
çok sağolun kızlaropuyorumnanaktan
anladım cnm ya ben olsam ben de bırakmak istemezdim sevdiğimi
siz bide evlisiniz benım sevgilim askerdeyken ben nefes almıyordum ya anlıorum o yüzden çok zor durum valla asker beklemek sag salim gelir inş kavuşursunuz o ağlamalar olur daha çooook ağlicaksan valla ama dua et hep abla be ona üzüldüğünü belli etme hayırlı tezkereler nerde yapıo bu arada askerliği?
etmemeye çalışıyorum ama sesimden anlıyor..bir şekilde bitirip gelecek inşallah..urfada yapıyor canım.
evet düne kadar istemiyodum ama gtcem kimseyi düşünmicem artk düşündümde noldu kendi canım gtti hastalıklarla uğrasıyorum sürekli başkalarını düşünmekten yoruldum
kocacım şimdi yedek subay olarak doğu anadoluda askerlik yapıyor...izne gelmişti pazar günü döndü...onu şimdiden öyle çok özledim ki..o gittiğinden beri geceleri uyuyamıyorum, herşeyi bahane edip ağlıyorum..kendimi işime ve spora verdim düşünmemek için ama olmuyor..evliyken ayrı kalmak çok daha zor kızlar..
ben de hep sevdiğimle aynı yerde üniversiteyi okumak istiyorum ama aynı yer olmasa da okuyacağız mecbur
sen de kazandığın yere git cnm bi mesleğimiz olur
anladığım kadarıyla sevdiğin üzmüş seni sen çok kafana takmamaya çalış sağlık çok önemli cnm benim de var rahatsızlıklarım cidden zor sen üzme kendiniolumunekankayizsmile
ben de öyleyim onun adını andığım zaman gözlerim doluyor benimki özlemden oluyor durduk yere saatlerce ağladığımı biliyorum
ama asker beklemek eminim çok çok daha zordur biz de yaşayacağız o günleri
ASKER BEKLEMEK cok zor evet ama askerden sonrası daha zor ben 5 yıl daha asker yolu beklerdım gelınce herşey değişiyor çnkü o zaman hayat bıze dahada zorlasıo dahada ağır geliyor
kızlar bu kadar koyvermeyin kendinizi.tamam üzülmeyin desemde boş çünkü hepimiz üzülüyoruz ama yinede üzülmemek için elinizden geleni yapın.
ay cnm korkutma ya askerden sonra değişiyorlar mı:bbo:ASKER BEKLEMEK cok zor evet ama askerden sonrası daha zor ben 5 yıl daha asker yolu beklerdım gelınce herşey değişiyor çnkü o zaman hayat bıze dahada zorlasıo dahada ağır geliyor
aynen öle zor ama üzülmeden ders çalışıp kazanmamız lazım hatta hepimiz aynı yere düşüyormuşusz ne gzl olur kadınlar kulübnde bir ilk olur heralde bence süperde olur ::sm_cool:a.s:dance::teytey::enbuyukkk::içelim:vereliniortakalkisalkisalkis)
ay cnm korkutma ya askerden sonra değişiyorlar mı:bbo:
nasıl bi deişiklik oluyo ?
kızlar kazanın gelin balıkesire ben burdayım=)
ama seneye ben başka yere gideceğim inşAllah
sizi yalnız bırakırım burdakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?