o uzaklarda diyenler için...

Facebookta ben de ekli değil ama duvarı açık.Bakıyorum bazen.Fotoğraflarına bakıp bakıp ağlıyorum.Yapmamam lazım biliyorum ama elimden başka bir şey gelmiyor ki.Mesela sizler sevdiğinizi görmediğinizde özlüyorsunuzdur sesini duyuyorsunuzdur en azından.Ama ben ne görebiliyorum doğru düzgün ne sesini duyabiliyorum...

Malesef bir zaman sonra sesini duymakta yetmiyor senağlamasenağlamasenağlama

24 yazmssn ya ondan erzıncan sandım :) dua ederim canım benım ya hayırlısı olsun hakkında allah hangisini uygun görürse hakkında o olsun dilerımkı unutman hayırlı ise o olsun çnkü acı çekiosun

evet öle oluo gerçekten 4 günü geçsın onu görmiim çok özlüyorum konusmadan uyuyamıorum senın içinde çok zor
resmlere bakmamn gerektiğini sende biliosun çünkü sana acıdan başka bişle diil bakman inan ki kendini üzme daha fazla canım ya herşey olacağına varır allahtan hayırlısını iste hakkında

evet çok zorlaşıyo herşey ama dayanabiliyosanız hıc sorun olmaz canm ya

Artık dayanamıyorum malesef hep yanımda istiyorum neden diyorum seninle el ele gezmek varken şimdi uzagımdasın.
Onunda elinde değil her zaman gelemiyor görüşemiyoruz.
Off bitsin artık bu hasretlik yaa 2 senedir hergünüm ona hasret geçiyorsenağlamasenağlama

canım benım inş cabuk biter bu hasretlık neden uzaksa artk.inş döner sen onsuz oda sensiz kalmazsınız umarm artık çünkü çok zor bilirim bende 1 yıl uzak kaldım her istediğim an sesini bile duyamıyodum görmek orda dursun o yüzden gerçekten fecı bi durum insaın yüreğine taş koyuyolar sankı o kadar zor ki alışılıyo ama yıne can yakıo uzakta olması

24 yazmssn ya ondan erzıncan sandım :) dua ederim canım benım ya hayırlısı olsun hakkında allah hangisini uygun görürse hakkında o olsun dilerımkı unutman hayırlı ise o olsun çnkü acı çekiosun

sağol canım umarım senin de hersey gönlünce hayırlı olur...

benim sevdiğimde uzakta 4 ay gibi bi süre çıktık.ama ayrılmak zorunda kaldık çünkü mesafe var arada sureklı bırlıkte olamıyoruz.çok özlem çekıyoduk özledm çektıkce üzülüyoduk ve onda bende üzüntünün vermiş olduğu bi sorun olsa gerek çevremizdekileri kırmaya başlamıştık.bu yüzden ayrılma kararı aldık.2 yıl gibi bi süre oldu ama iplerimiz hiç kopmadı hala konuşuyoruz ama her gün gözyaşı döküyorum canım çok yanıyo ve bu yıl onun yanına onun okuluna gitmek için sınava gircem ilk sınavda başarılı oldum ama umarım 2. sınavda iyi olur ve giderim yanına benim için dua edin lütfen çok zor gerçekten.. umarım sizde sevdiklerinize kavuşursunuz ...

canım benim ya amin evet aslında doğru bi karar vermışsınız ne kadar sizi üzsede daha zor olacaktı belkide evet çok zor gerçekten dua ederız tabı inş kazanırsın onun yanına gidersin yıne beraber olursunuz artık aranızda engel mesafe de kalmaz

İkimizde ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve evlenmeden bitmez bu hasret en az 2 sene

inşAllah diğer sınavlarda da başarılı olursun da gidersin sevdiğinin yanına:Saruboceq:
Sevdiğin nerde okuyor? ben de Balıkesirdeyim ama sevdiğim uzakta işte:çok üzgünüm:

çok sağol canım inş olur .. hepimiz için hayırlısı olur umarım

inşAllah diğer sınavlarda da başarılı olursun da gidersin sevdiğinin yanına:Saruboceq:
Sevdiğin nerde okuyor? ben de Balıkesirdeyim ama sevdiğim uzakta işte:çok üzgünüm:

ben normalde ank.da yasıyorum kendimi balıkesire odakladığım için yasadıgım sehır olarak balıkesir yazıyo :) sevdiğim balıkesırde okuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…