ben normalde ank.da yasıyorum kendimi balıkesire odakladığım için yasadıgım sehır olarak balıkesir yazıyo :) sevdiğim balıkesırde okuyo
onun mutlulugu var bende de ama sabrettim bekledim canım çok yandı sonunda kavuşcaz inş.sende sabret Allah yardım ediyo sadece inan umudunu kaybetme yeter ve sabrın sonu selamet bunuda unutma yerimseniben
anladım cnm Allah kavuştursun
siz ne güzel bu sene aynı şehirde yaşamaya başlayacaksınız
bizim daha 1 sene var=(
önümüzdeki sene sınava gireceğiz:çok üzgünüm:
onun mutlulugu var bende de ama sabrettim bekledim canım çok yandı sonunda kavuşcaz inş.sende sabret Allah yardım ediyo sadece inan umudunu kaybetme yeter ve sabrın sonu selamet bunuda unutma yerimseniben
çok sağol cnm 2 senedir sabrediyorum ve sabretmeye devam edeceğim
Rabbim yardım ederse aynı ili kazanırsak havalara uçacağım
inşAllah o günleri de görürüm ve tabiki burada da anlatırım:kedi:
her gün ediyoruz cnm
sen üniversitede ne düşünüyorsun cnm bölüm olarak?
Neden ki o kadar imkansızmı kavuşmanız?:1no2:[/Q
olmaması gereken bır sey....benım 5 yıllık ılıskım vardı ama gonul ıste baskasına kaydı gecıcı bır heves sandım gecmedı gecmıyorda ama ben ılıskımı bırakamam boyle bırseyı asla yapamam ne kadar dogru yanlıs bılemem ama boyle yasıyorum gonlumde olanla degılde 5 yıllımı gecırdıgım mantıgım onayladıgı bırıyle
sözelci misin cnm ben de sözelciyim=)
hayırlısı neyse o olsun
kocacım şimdi yedek subay olarak doğu anadoluda askerlik yapıyor...izne gelmişti pazar günü döndü...onu şimdiden öyle çok özledim ki..o gittiğinden beri geceleri uyuyamıyorum, herşeyi bahane edip ağlıyorum..kendimi işime ve spora verdim düşünmemek için ama olmuyor..evliyken ayrı kalmak çok daha zor kızlar..
sözelci misin cnm ben de sözelciyim=)
hayırlısı neyse o olsun
Neden ki o kadar imkansızmı kavuşmanız?:1no2:[/Q
olmaması gereken bır sey....benım 5 yıllık ılıskım vardı ama gonul ıste baskasına kaydı gecıcı bır heves sandım gecmedı gecmıyorda ama ben ılıskımı bırakamam boyle bırseyı asla yapamam ne kadar dogru yanlıs bılemem ama boyle yasıyorum gonlumde olanla degılde 5 yıllımı gecırdıgım mantıgım onayladıgı bırıyle
hımm anladım canım zor bi durumda kalmışsın
evet bu 5 yılını verdiğin ilişkini bırakmak çok zor olur sonuçta yıllarınızı vermişsinz
ama kalbindeki başka aklındaki başka bu durumda 5 yılını verdiğin insana büyük haksızlık olur
kocacım şimdi yedek subay olarak doğu anadoluda askerlik yapıyor...izne gelmişti pazar günü döndü...onu şimdiden öyle çok özledim ki..o gittiğinden beri geceleri uyuyamıyorum, herşeyi bahane edip ağlıyorum..kendimi işime ve spora verdim düşünmemek için ama olmuyor..evliyken ayrı kalmak çok daha zor kızlar..
bende sözelciyim:)
sözelciler toplanmış buraya=)
üniversite mi okuyorsun cnm ne okuyorsun merak ettim
sözelciler toplanmış buraya=)
üniversite mi okuyorsun cnm ne okuyorsun merak ettim
kaydirigubbakcemile3hakkaten herkes sözelci
okuduğum tek şey kitap :)) ya sınavlara girdim yıne canım gecen sene sağlıkla ilgili bi bölüm kazandım ama gidemedim( bu senede ne tuhaf kı kazanıp bi yere gtmek istemıorm ama olursada hayır demem :)) ya olmazsa aö yazarım onu çok düşünmüyorum acıkcası valla aö yazarım bide çocuk gelişimi ile ilgili eğitm alır kreş öğretmenliği için çabalarım bunu daha çok düşünüorum üniversiteden valla bu aradada boş durmuyorum pc kursuna falan gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?