o uzaklarda diyenler için...

ben normalde ank.da yasıyorum kendimi balıkesire odakladığım için yasadıgım sehır olarak balıkesir yazıyo :) sevdiğim balıkesırde okuyo

anladım cnm Allah kavuştursun
siz ne güzel bu sene aynı şehirde yaşamaya başlayacaksınız
bizim daha 1 sene var=(
önümüzdeki sene sınava gireceğiz:çok üzgünüm:

anladım cnm Allah kavuştursun
siz ne güzel bu sene aynı şehirde yaşamaya başlayacaksınız
bizim daha 1 sene var=(
önümüzdeki sene sınava gireceğiz:çok üzgünüm:
onun mutlulugu var bende de ama sabrettim bekledim canım çok yandı sonunda kavuşcaz inş.sende sabret Allah yardım ediyo sadece inan umudunu kaybetme yeter ve sabrın sonu selamet bunuda unutma yerimseniben

onun mutlulugu var bende de ama sabrettim bekledim canım çok yandı sonunda kavuşcaz inş.sende sabret Allah yardım ediyo sadece inan umudunu kaybetme yeter ve sabrın sonu selamet bunuda unutma yerimseniben

çok sağol cnm 2 senedir sabrediyorum ve sabretmeye devam edeceğim
Rabbim yardım ederse aynı ili kazanırsak havalara uçacağım
inşAllah o günleri de görürüm ve tabiki burada da anlatırım:kedi:

çok sağol cnm 2 senedir sabrediyorum ve sabretmeye devam edeceğim
Rabbim yardım ederse aynı ili kazanırsak havalara uçacağım
inşAllah o günleri de görürüm ve tabiki burada da anlatırım:kedi:

inş cnm bnm Allah gönlüne göre verir umarım.bol bol dua et sakın duayı eksik etme

her gün ediyoruz cnm
sen üniversitede ne düşünüyorsun cnm bölüm olarak?

sözelci misin cnm ben de sözelciyim=)
hayırlısı neyse o olsun

kocacım şimdi yedek subay olarak doğu anadoluda askerlik yapıyor...izne gelmişti pazar günü döndü...onu şimdiden öyle çok özledim ki..o gittiğinden beri geceleri uyuyamıyorum, herşeyi bahane edip ağlıyorum..kendimi işime ve spora verdim düşünmemek için ama olmuyor..evliyken ayrı kalmak çok daha zor kızlar..

umarım hayırlısıyla yapıp gelir askerliğini.ama şöylede bi durum var sonuçta belli bir süre ayrısınız tekrar birleşiceksiniz ya biz napalım senelerdir uzağız ..

siz bide evlisiniz benım sevgilim askerdeyken ben nefes almıyordum ya anlıorum o yüzden çok zor durum valla asker beklemek sag salim gelir inş kavuşursunuz o ağlamalar olur daha çooook ağlicaksan valla ama dua et hep abla be ona üzüldüğünü belli etme hayırlı tezkereler nerde yapıo bu arada askerliği?

sözelciler toplanmış buraya=)
üniversite mi okuyorsun cnm ne okuyorsun merak ettim

okuduğum tek şey kitap :)) ya sınavlara girdim yıne canım gecen sene sağlıkla ilgili bi bölüm kazandım ama gidemedim ( bu senede ne tuhaf kı kazanıp bi yere gtmek istemıorm ama olursada hayır demem :)) ya olmazsa aö yazarım onu çok düşünmüyorum acıkcası valla aö yazarım bide çocuk gelişimi ile ilgili eğitm alır kreş öğretmenliği için çabalarım bunu daha çok düşünüorum üniversiteden valla bu aradada boş durmuyorum pc kursuna falan gidiyorum

hakkaten herkes sözelci
kaydirigubbakcemile3

şehir dışına gitmek istemiyor musun cnm o yüzden mi kazandığın yere gitmedin
ben de güzel sanatlar istiyorum kursa gidiyorum bakalım inşAllah herkes gönlünden geçen yeri kazanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…