o uzaklarda diyenler için...

8yıldır uzağız 1ayda 2ayda bir sadece en fazla 2 gün görüşüyoruz ama maşallah o kadar seviyoruzki uzaklık özlem bizide sevgimizide çok olgunlaştırdı .... ama yinede çok özlediğimiz zaman sinirden gerginlikten birbirimize çattığımız oluyo buda normaldir herhalde

evet bu yüzden ayrılan insanlarda oluyor sırf özlediği için kavga eden...
sizde uzaklık sevimizi güçlendirdi diyenlerdensiniz ne güzel
cok sevındım uzaklığın sevginiz için engel olmamasına inş hep öle olur
aranız hiç;mesafeler,giderılmeyen özlemler yüzünden bozulmaz
allah daim damim etsın canım mutluluğunuzu :)

mesela biz :) bir ara öyle bi noktaya geldik ki özlem yüzünden sevgilimde bende etrafımızda kim varsa tartışıyoduk.araya bi ayrılık girdi tabi onada ayrılık denmezdi :) özlem çok fazla tabi ama yapabilceğimiz bişey yok.hani an gelir insanın eli kolu bağlanır bişey yapamaz ya bizde öyleyiz çoğu zaman bişey gelmiyor elden.şuan tek ümidim istediğim şeyin gerçek olup tamamen onun yanına gitmek .....:asigim:

senı örnek verdım zaten canım ama sabrettınız bekledınız inş onun yanına gidersin çok mutlu olursunuz bende senın için dua edıorum :)

bncede canım valla herturlu haberleşebiliyoruz ve senden haberlerı beklıyorum
bide betül çıksa meydana

ya sorun mu çıktı acaba hanı biri falan görüp babasına sölediyse inş öle öbişi olmamıştır hergün nete giren betül yok şimdi o yüzden endişelenıyorum

kızlar kusura bakmayın beni merak etmişsiniz çok şükür kötü bişey yok iyiyim
ama ilaçların etkisiyle falan erken uyuyorum ben girdiğimde siz msn de olmuyorsunuz
bu topic e de uğramadım uzun zamandır kusura bakmayın
akşama girerim msne
bu sefer siz de olursunuz umarım:)

nerdesin sen ya ben istanbuldaydım gıremedım buraya hiç yeni geldim ank.ya dün aksam işte artık kimse uğramıyo buraya

kızlaaarrrr ben geldim ankaradayım aydındaydım bir aydır
canım seni merak ettik ya valla kac gundur grmeyınce...
bizimki balıkesire gidiyomu ne yoksa? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…