o uzaklarda diyenler için...

kıyamam canım sana inşAllah düzelir biran önce aranız:gitme:

canım 1.5 ay çok az ya ben 1 sene yüzünü görmediğimi biliyorum
ama dediğim gibi insan özledikçe kavuşamadıkça birbirine sarmaya başlıyor
çünkü elinden başka bişey gelmiyor sinirini en yakınındaki kişiden çıkartıyor
biz de öyleyiz zaman uzadıkça tartışmalar çoğalıyor
kendini yıpratma ama sen lütfen canımolumunekankayizsmile

gülsemin senin en güzel örneklerin biziz.mesefe sevmeye engel değil engel olsa 2 seneye getiremezdik.mesafesinin en kötü tarafı özlem işte yanımızda olmasını istiyoruz olamıyo ben ilk samimi olduğumuz zamanlar burda dile getirmiştim özlem yüzünden en yakınımızdaki kişileri kırıp incitiyoruz filan.düzelttik dedim şimdi yine aynı duruma geldi hem birbirimize sarıyoruz hemde çevremizdekilere ama o dahada tuhaflaştı en ufak şeyleri sorun eder oldu hep alttan alıyorum ama hep.düşün artık msj yazarken bile kullanacağım kelimelere özen gösteriyorum kırılmasın tartışması çıkmasın diye ama yok yinede hep bi yerlerden bişiler çıkıyo.2 senedir zaten ayrı olmann acısı yüzünden özlem yüzünden gözümde yaş dinmiyo bide bu sorunlar bilmiyorum yani.gelip buraya yazdıkça ıcım açılıyo bıraz.bak hala bozuk aramız dün gecede baya atıştık nolcak bilmiyorum yani. :gitme:senağlama

hazal canım sabır biraz daha sabır
inşAllah gelebilirsin Balıkesire
bizim daha 1 senemiz var:gitme:

beklıyorum canım bakalım.sizin aranız nasıl iyi olsun ya valla sankı kotu olunca hayat cekılmıcek gıbı oluyo

haklısın cnm tartışmların tek sebebi özlem bizde 2yıla girdik ama dayanılmıyo belli bisüreden sonra zaten 1haftatırda hiç konuşmadık bitti galiba ama inanki özlemden hasretten insanın gözü dönüyo napcağını bilmiyorusn artık bende senin gibiydim hep alttan aldım aman tartışmalım bişi çıkmasın diye ama patlak verşiyo biyerde okadar üzgünüm kisenağlama

çok şükür ya valla siz iyi olun.atlarsınız ya birbirinize bağlı olnda her seyin üstesinden gelirsiniz.sanada hayırlı ramanlar canım

üzülüyoruz canım ama olan yine bize oluyo umarım her sey yoluna girer ya yada artık hayırlı değilse bitsin diyorum napalım

hazal gülsemin sonuçlar nasıl kızlar lütfen güzel bi haber verin

hazal gülsemin sonuçlar nasıl kızlar lütfen güzel bi haber verin

bana balıkesir gelmedi.aramızda kötüydü ayrıldık.şuan bılmıyorum şoktayım ne diceğimi ne yazcağımı bilmıorum 2 yılın sonu bu mu olmalıydı hayırlı olan benım deli gibi acı çekmem mi

canım benim çok üzüldüm ya hakkınızda hayırlısı olur inşAllah

hazal konusalım canım ya nasıl bıttımı yanı
hakgul tesekkr ederım yorumlrn için cnm ama yapacak bişşi yok artık bıttı bıtecek bızımde

hazal balıkesr gelmemıs cnm sakın üzülme hakkında hayırlısı olsun bız böle dua etmıstk böle oldu b ak sakın üzülme
betül ben konyayı kazandım canım ya ama babam yollamıo

hazal balıkesr gelmemıs cnm sakın üzülme hakkında hayırlısı olsun bız böle dua etmıstk böle oldu b ak sakın üzülme

nasıl yollamıyor ya o kadar kazanmışsın ikna etmeye çalış cnm

canım askeremı gidio yoksa?

hayır canım başka şehire gidicek üni için:gitme:

baban neden yollamıyo canım bence de konuş ikna et

yapamam dıe düşündğü için gndermıo kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…