kıyamam canım sanakeşke canım ya ıns kazanırsınz
alttan alaala yoruldum ya ınankı cok yoruldum bıtsın bıle ıstıorum bazen cunku gücüm kalmadı artık hissediyorum eğilip kalkınca bile yoruluorum hemen cnku ruhsal olarak cok çökuntüdeyım fizik olarak da zaten hastayım iice yaşlandım bak 90lıyım ama 25 30 yasında gbı hıssedıorum kendımı o kadar cok sey yasadım ve agır gelıo artık acı cekmek üzülmek kaldıramıoırum ya...
bu arda msn face grmıo benım pc burdan yazabılıorum anca canım ya
hazal sende üzülme dua edelım canım hepimizn için o kadar emek harcıorz okumak için bişeyler için birlikte olmak için...boş selermı yapıoruz bılmıorum ama allah hayırlısını versın
askerden sonra ilk kez 1 bucuk aydır görmüyorum belkı bundanda kaynaklanıo olabılır kızlar ha sız uzaksınız siz bilirsinz uzaklık bu büyük aşka engelmı oluo mesafe aramızımı açıo bizim???:sinifsinif::2:
gülsemin senin en güzel örneklerin biziz.mesefe sevmeye engel değil engel olsa 2 seneye getiremezdik.mesafesinin en kötü tarafı özlem işte yanımızda olmasını istiyoruz olamıyo ben ilk samimi olduğumuz zamanlar burda dile getirmiştim özlem yüzünden en yakınımızdaki kişileri kırıp incitiyoruz filan.düzelttik dedim şimdi yine aynı duruma geldi hem birbirimize sarıyoruz hemde çevremizdekilere ama o dahada tuhaflaştı en ufak şeyleri sorun eder oldu hep alttan alıyorum ama hep.düşün artık msj yazarken bile kullanacağım kelimelere özen gösteriyorum kırılmasın tartışması çıkmasın diye ama yok yinede hep bi yerlerden bişiler çıkıyo.2 senedir zaten ayrı olmann acısı yüzünden özlem yüzünden gözümde yaş dinmiyo bide bu sorunlar bilmiyorum yani.gelip buraya yazdıkça ıcım açılıyo bıraz.bak hala bozuk aramız dün gecede baya atıştık nolcak bilmiyorum yani. :gitme:senağlama
beklıyorum canım bakalım.sizin aranız nasıl iyi olsun ya valla sankı kotu olunca hayat cekılmıcek gıbı oluyo
üzülüyoruz canım ama olan yine bize oluyohaklısın cnm tartışmların tek sebebi özlem bizde 2yıla girdik ama dayanılmıyo belli bisüreden sonra zaten 1haftatırda hiç konuşmadık bitti galiba ama inanki özlemden hasretten insanın gözü dönüyo napcağını bilmiyorusn artık bende senin gibiydim hep alttan aldım aman tartışmalım bişi çıkmasın diye ama patlak verşiyo biyerde okadar üzgünüm kisenağlama
hazal gülsemin sonuçlar nasıl kızlar lütfen güzel bi haber verin
bana balıkesir gelmedi.aramızda kötüydü ayrıldık.şuan bılmıyorum şoktayım ne diceğimi ne yazcağımı bilmıorum 2 yılın sonu bu mu olmalıydı hayırlı olan benım deli gibi acı çekmem mi
eylülden sonra ben de burda özledim diye ağlıcammafoldumben
hazal balıkesr gelmemıs cnm sakın üzülme hakkında hayırlısı olsun bız böle dua etmıstk böle oldu b ak sakın üzülme
betül ben konyayı kazandım canım ya ama babam yollamıo
canım askeremı gidio yoksa?
hazal balıkesr gelmemıs cnm sakın üzülme hakkında hayırlısı olsun bız böle dua etmıstk böle oldu b ak sakın üzülme
betül ben konyayı kazandım canım ya ama babam yollamıo
çok uzaklarda ve haberi bile yok sevildiğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?