o uzaklarda diyenler için...

kızlar ben bugun çok kötü bi gün geçirdim ya zaten bugunlerde hıc ii değilim hıc bişe yolunda gtmıo

bnmkı ile aram çok kötü
anneannem ameliyat oldu durumu çok kötü
sınav sonuçları kötü
hastalandım hastaneye kaldırdılar 2 fün önce hala heryerim agrıyo ben kötüyüm
...
...
...daha bı sürü şey

cnm bnm sanada anneannede cok gecmıs olsunda senın neyın vardı sevgılınle aran nıye kotu sınav ıcınde takma ya artık olan olmus sağlını dusun sen sınavıda tekrr calıs ve gır yenıden kuzum bnm

canım cok saol ben ağrı ıle uyandım gecen gün karnım cok agrıodu fecı hemde adet vardı bide ishal üztünede midem bulanıp kan kusunca korktum dayanamadım hastaneye gtrdüler serum falan verdıler 3 4 saat yattım bı sürü ilac verdiler...
sınava artık girmek istemiyorum ya tercıh yaptım gelmezse aö yazcam artık ama dua et bı yer gelsın canım ya
benmkı ıle süreklı kavga edıoruz düzeltmeye calısıoruz ama bozuluo hastalandım ya şimdi ii aramız artık gttığı yere kadar dıe düşünmeye basladım o derece yanı... hayrlısı olur ıns

çok gecmıs olsun cnm bnm.Allah'ım hepımızın hakkında hayırlı olan neyse onu versın dua edıcem cnm merak etme ıns bı yer olur ıns kazanırsın dularım senınle olucak.şu sıralar bızde aynıyız en ufak seyler sorun olmaya basladı bı dargın bı barısık Allah sonumuzu hayır etsın ıns

hakkımızda hayırlısı olsun ben hep böle dua edıorum hayırlısı ise bugün ağlamaya razıyım yarın hergün ağlamaktansa...

çok sevsek bile bu cümleyi kurabiliyorsak allahım aşkdan gözümüzü kör etmemiş demektir ne mutlu bize

dün gece her şey yolundaydı sabah telefon etti bende uykuluydum tam konusamadım neymıs askım dememısım dıye kustu bana kapattı telını halada acmadı.artık bu tur seyler bıle sorun olmaya basladı bırden bıre nıye boyle oldu anladm :S

gülsemiiinnn bitanem geçmiş olsun
çok üzüldüm
sen iyisin dimi şimdi
anneannen de iyileşir umarım
enişte de üzmesin seni
hazal canım sizin de aranız bozukmuş bazen böyle ufak şeylere takıyorlar işte umarım şimdi aranız düzelmiştir
şimdi msn deyim ama siz yoksunuz

bilmiyorum son zamanlarda böyle sürekli bakalım nolcak.sen napıyosun peki yoktun yine ne zmndr :)

seni özlediğinden yapıyordur huysuzluk:)
ben yeni yeni alışmaya başladım geç yatmaya:)
msn de oluyorum artık gece konuşuruz sen de olursan

bilmiyorum oladabilir :) senide aramıza aldık desene gececi oldun :) gelirim cnm bn gece gülseminde okur gelır umarım hadi görüşürüz gecelaelaelaelaelae

canım tesekkr ederım ben iiyim şimdi anneannemde düzeldi bıraz yogun bakımdan cıktı yanı en azından
özlem olsa bu kadar olmaz dıe düşünüorum bızdede herşey sorun oluo ayrılmaya yer arıyo gbiyiz ya çok kötü dururmuz:sinifsinif:

bilmiyorum oladabilir :) senide aramıza aldık desene gececi oldun :) gelirim cnm bn gece gülseminde okur gelır umarım hadi görüşürüz gecelaelaelaelaelae
kız 12ye kadar msn deydm ama gelmedinklava:

senin için ve anneannen için çok sevindim canım
ay yok öyle deme ya ayrılmayın Allah korusun biraz alttan almaya çalışın
of ben de çok özledim şimdi onun dersanesi de başlayacak bu sene iyice kopacağız birbirimizden
emeklerimize deyse de aynı yeri kazansak keşke:gitme:

keşke canım ya ıns kazanırsınz
alttan alaala yoruldum ya ınankı cok yoruldum bıtsın bıle ıstıorum bazen cunku gücüm kalmadı artık hissediyorum eğilip kalkınca bile yoruluorum hemen cnku ruhsal olarak cok çökuntüdeyım fizik olarak da zaten hastayım iice yaşlandım bak 90lıyım ama 25 30 yasında gbı hıssedıorum kendımı o kadar cok sey yasadım ve agır gelıo artık acı cekmek üzülmek kaldıramıoırum ya...
bu arda msn face grmıo benım pc burdan yazabılıorum anca canım ya
hazal sende üzülme dua edelım canım hepimizn için o kadar emek harcıorz okumak için bişeyler için birlikte olmak için...boş selermı yapıoruz bılmıorum ama allah hayırlısını versın

askerden sonra ilk kez 1 bucuk aydır görmüyorum belkı bundanda kaynaklanıo olabılır kızlar ha sız uzaksınız siz bilirsinz uzaklık bu büyük aşka engelmı oluo mesafe aramızımı açıo bizim???:sinifsinif::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…