kızlar ben bugun çok kötü bi gün geçirdim yazaten bugunlerde hıc ii değilim hıc bişe yolunda gtmıo
bnmkı ile aram çok kötü
anneannem ameliyat oldu durumu çok kötü
sınav sonuçları kötü
hastalandım hastaneye kaldırdılar 2 fün önce hala heryerim agrıyo ben kötüyüm
...
...
...daha bı sürü şey
canım cok saol ben ağrı ıle uyandım gecen gün karnım cok agrıodu fecı hemde adet vardı bide ishal üztünede midem bulanıp kan kusunca korktum dayanamadım hastaneye gtrdüler serum falan verdıler 3 4 saat yattım bı sürü ilac verdiler...
sınava artık girmek istemiyorum ya tercıh yaptım gelmezse aö yazcam artık ama dua et bı yer gelsın canım ya
benmkı ıle süreklı kavga edıoruz düzeltmeye calısıoruz ama bozuluo hastalandım ya şimdi ii aramız artık gttığı yere kadar dıe düşünmeye basladım o derece yanı... hayrlısı olur ıns
bilmiyorum son zamanlarda böyle sürekli bakalım nolcak.sen napıyosun peki yoktun yine ne zmndr :)
kız 12ye kadar msn deydm ama gelmedinbilmiyorum oladabilir :) senide aramıza aldık desene gececi oldun :) gelirim cnm bn gece gülseminde okur gelır umarım hadi görüşürüz gecelaelaelaelaelae
canım tesekkr ederım ben iiyim şimdi anneannemde düzeldi bıraz yogun bakımdan cıktı yanı en azından
özlem olsa bu kadar olmaz dıe düşünüorum bızdede herşey sorun oluo ayrılmaya yer arıyo gbiyiz ya çok kötü dururmuz:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?